Дорадо та сібас в меню ресторанів Києва: популярна морська риба на обід чи вечерю - PostEat

пошук

Дорадо та сібас в меню ресторанів Києва: популярна морська риба на обід чи вечерю
06-09-2019 0 2624


Редакція PostEat шукала дорадо та сібас в меню ресторанів Києва. Легка та поживна страва з риби — ідеальний варіант для збалансованого обіду чи вечері. Одними з найпопулярніших видів риби в українських ресторанах є дорадо і сібас. Дорадо, або золотистий спар, — один з найпоширеніших видів риб Середземного моря. Дорадо особливо цінують за малу кількість кісток і універсальність — її можна їсти як сирою, так і готувати різними способами. Сібас, або лаврак, навіть популярніший за дорадо, бо зустрічається не лише в Середземному морі, а й в Чорному, а також в Атлантиці. Можливо, саме з цим пов’язана наявність у цієї риби різних назв. Ми знайшли дорадо та сібас в меню ресторанів Києва — обирайте, де будете сьогодні вечеряти та насолоджуйтесь морською рибою.

Рибаlove

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 21-23

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89–689 грн), страви з морепродуктів і риби (198–598 грн), лобстери і краби (489–3999 грн).

Страви: севіче із дорадо з ананасом, базиліком, чилі в цитрусовому соусі – 198 грн, філе дорадо з кремом з батату й овочами – 278 грн, філе дикого сібаса з картопляним пюре, грибами шиїтаке і томатним соусом – 598 грн.

Напої: Bombay Tonic – 89 грн, Bacardi Cola – 89 грн, Jim Beam Sour – 79 грн.

Деталі: рибний ресторан з європейською кухнею, великий вибір риби і морепродуктів, каскадні акваріуми з крабами і лобстерами, панорамні вікна і живі рослини в інтер’єрі, сork fee, kids friendly, pets friendly.

Рибаlove — рибний ресторан з балканською, середземноморською і португальською кухнями, відкритий ресторатором Дмитром Борисовим на Воздвиженці. Гостям пропонують спробувати різноманітні морські делікатеси: від барамунді, барабульки, лемонсоля на грилі до лобстерів та тунця. Рекомендуємо повечеряти севіче із дорадо з ананасом, базиліком, чилі в цитрусовому соусі або обрати філе дорадо з кремом з батату й овочами.

Причал           

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11, Наводницький парк

Бюджет: ₴₴. Салати (96–450 грн), роли (45–285 грн), рибні страви (245–878 грн).

Страви: дорадо з овочами по-селянськи – 360 грн, дорадо філе – 145 грн/100 г.

Напої: полуничний лимонад – 85 грн, коктейль «Пряний базилік» – 180 грн, лате – 79 грн, апельсиновий фреш – 85 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, вина побокально та коравін, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» – це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Різноманітне меню складається зі страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. В «Причалі» можна спробувати дорадо з овочами по-селянськи.

COIN   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160–590 грн), страви від шефа (310–1520 грн), десерти (145–980 грн).

Страви: філе хрусткої дорадо – 360 грн, філе сібаса з припущеними овочами – 540 грн, салат з битими огірками та яловичиною – 320 грн, дует севіче з лосося і тунця з гуакамоле та томатами – 460 грн, смажений рис з крабом – 340 грн, спрінг-роли з креветками і горіховою нугою – 325 грн, Том Ям – 385 грн, курча у вишневому диму з картоплею гратен – 375 грн, чизкейк – 265 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, паркінг, відкрита кухня в основній залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

Ресторан COIN відвів почесне місце у своєму меню стравам з морепродуктів. Серед усього різноманіття рибних страв фаворитами гостей залишаються дорадо та сібас за фірмовими рецептами ресторану. Філе хрусткої дорадо тут готують під Dark соєвим соусом з тайськими спеціями, а філе сібаса подають з гарніром із припущених овочів, запашною кіноа та базиліковим соусом. Кожен інгредієнт цих страв є відбірним та виваженим, оскільки від вдалої комбінації спецій та соусу залежить смак головної складової — дорадо та сібаса.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр-бар (49–69 грн), боули – 89 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн, картопляні панкейки з делікатесною рибою – 79 грн.

Страви: стейк із дорадо – 98 грн.

Напої: просеко – 49 грн, брют Gastrofamily – 39 грн, вермут рожевий Mushlya – 169 грн/750 мл.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», знаходиться в центрі Києва, свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Café — новий seafood-заклад мережі ресторанів Дмитра Борисова. Від інших закладів Mushlya його відрізняє формат — гостям пропонують розширене меню страв, які подають офіціанти. Стильний інтер’єр закладу прикрашений дзеркалами та живими рослинами. В меню Mushlya Café – ікра, тартари, мідії, боули, сендвічі та бургери, рибні стейки. Пообідати в закладі можна стейком із дорадо, який подають з міксом салатів, гострою морквою, дайконом, картопляними діпами свіжим лимоном та соусом крем-чилі.

Fish Dash   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (86–300 грн), закуски (250–565 грн), равлики (270 грн).

Страви: сібас смажений/гриль – 410 грн, дорадо смажена/гриль – 478 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: рибний ресторан, проект мережі Dash Group (Cafe Dash, Dalida Bar Kiev, Kebab Dash, Kebab & Burger by Dash), знаходиться на Печерську, страви середземноморської та турецької кухонь, акцент на стравах з риби і морепродуктів, страви на мангалі, шеф -кухар Іхсан Карадемір, тематичний інтер’єр в морському стилі, вітрина зі свіжою рибою і морепродуктами, шоу-подача страв, жива музика, літня тераса, парковка, резерв столів.

Fish Dash — рибний ресторан від Dash Group, у якому ви зможете насолодитися смачними стравами середземноморської та турецької кухонь. Гості приходять до закладу поїсти та послухати живі виступи музикантів у затишній атмосфері. Ви можете вибрати рибу та морепродукти із рибної вітрини закладу, з яких шеф приготує для вас найсмачніші закуски, основні страви та салати.

Фото: Facebook Рибаlove, Причал, Ресторан COIN, Mushlya Cafe, Fish Dash

Головна фотографія (колаж): Fish Dash, РибаloveCOIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi