Заклади з доставкою в Києві: різні кухні для сімейної вечері - PostEat

пошук

Заклади з доставкою в Києві: різні кухні для сімейної вечері
22-03-2024 0 1983

Yana Sytnyk

Автор


У сучасному ритмі життя, коли час – найбільша цінність, заклади з доставкою в Києві стають справжнім порятунком для тих, хто прагне поєднати смачну вечерю з комфортом та зручністю. Одного разу з’явившись на кулінарній мапі Києва, заклади з доставкою в Києві давно завоювали серця всіх гурманів столиці, які дуже люблять готувати, але з різних причин не встигають, проте не готові відмовляти собі в смачних та корисних стравах. Давайте розбиратись разом, що пропонують такі заклади, які у них умови доставки та що смачного у них можна замовити?

Spezzo | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Святошинська, 3А; вул. Русанівська набережна 

Години роботи: щодня 11:00 – 22:00

Бюджет: салати від 208 грн, основні страви від 209 грн, десерти від 195 грн.

Меню: салат з креветками, руколою та авокадо — 319 грн, цезар з курячим філе і беконом — 245 грн, медальйон з телятини з овочами на грилі та соусом Деміглас — 475 грн, паста з лососем та оливками у вершковому песто — 340 грн, піца карбонара — 339 грн, тирамісу — 255 грн, баський чизкейк — 195 грн. 

Деталі: Spezzo – це мережа ресторанів італійської кухні з власними пекарнею та сироварнею. У закладі готують піцу з дров’яної печі, а також пасту та равіолі власного виробництва. При онлайн замовленні на сайті Tarantino Family заклад пропонує приємний бонус — піца Маргарити у подарунок. Або можна обрати самовіз зі знижкою -15% при оформлені на сайті (піца Маргарита або знижка на самовіз, вони не сумуються). У ресторані-пекарні Spezzo панує колоритна середземноморська атмосфера, а страви вразять вас автентичними італійськими смаки. Завдяки зручному розташуванню, Spezzo — це  ідеальний варіант для ранкової зустрічі з друзями або обіднього ланчу з колегами. А якщо захочете створити атмосферу італійської вечора вдома, ви завжди можете замовити смачні страви в ресторані, які вам швидко доставлять в призначене місце. У меню пропонують брускети з авокадо та пікантним соусом, салат з бурратою, печеним перцем та руколою, філе дорадо по-середземноморськи, спагеті карбонара та піцу салямі-піканто. На десерт – тирамісу та баський чизкейк. З напоїв – авторські лимонади, солодка газована вода, пиво та окрема винна карта. Обирайте ваші улюблені страви онлайн на сайті tarantino-family.com

Tres FRANCAIS | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Години роботи: щодня 09:00 – 22:00

Бюджет: салати від 269 грн, основні страви від 357 грн, десерти від 145 грн.

Меню: салат з грушею, жамбоном та блакитним сиром — 269 грн, салат “Колет” з креветками та грейпфрутом — 375 грн, куряче філе “авіньйон” з лавандовим соусом та запеченими овочами — 357 грн, стейк з кролика з картоплею а-ля мезон та соусом Фюме — 619 грн, яблучний пиріг “Тарт Татен” — 215 грн, фондан з темного шоколаду з морозивом — 253 грн.

Деталі: Tres FRANCAIS – це ресторан французької кухні з колоритною атмосферою та сирною лавкою. У закладі панує чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. Схожість з затишними французькими брасері додає і колоритна літня тераса. Меню має такі позиції: теплий круасан з малосольним лососем та авокадо, салат з артишоками, авокадо, томатами та яйцем пашот, кіш з качкою та журавлиною, а також паста з морепродуктами. Цікавими пропозиціями є  равлики по-бургундськи та жабки по-прованськи. На десерт – крем-брюле з лавандою, яблучний пиріг “Тарт Татен”, фондан з темного шоколаду з морозивом та десерт “тріо профітролей”. З напоїв – кава та трав’яні чаї, матча капучина та мачта лате, фреш соки та лимонади — цитрусовий, лавандовий, манго-маракуйя. 

Musafir | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 3Б; вул. Саксаганського, 57А; вул. Рогнідинська, 4а

Години роботи: пн 11:00 – 22:00, вт-нд 10:00 – 22:00

Бюджет: салати від 110 грн, основні страви від 180 грн, десерти від 53 грн.

Меню: мангал салат з куркою — 212 грн, м’ясний салат з огірками та кінзою — 152 грн, кебаб “Дженгіз Хан” — 1019 грн, люля кебаб з яловичини  — 186 грн, долма — 208 грн, пахлава — 68 грн, обліпихово-шоколадний тарт — 118 грн. 

Деталі: Musafir – це мережа ресторанів кримськотатарської кухні з традиційними рецептами та доставкою страв додому або в будь-яке місце. Всі ресторани зроблені в традиційному стилі, на Богдана Хмельницького кожен день (крім понеділка) грає жива кримськотатарська музика. Заклад відтворює затишок і тепло справжньої кримськотатарської оселі, а страви готуються виключно за традиційними рецептами. Серед позиції меню ви знайдете янтики з бараниною, чебуреки із сиром, піде з куркою та овочами, мангал салат з яловичиною, люля кебаб з баранини гострий, а також хуммус з овочами. На десерт – пахлава, баклава молочна, традиційний десерт фулту, чизкейк кизиловий та обліпихово-шоколадний десерт. З напоїв – традиційний компот з фруктів “Хошаф”, традиційний лимонад “Шербет”, айран, газована вода та сік в асортименті.  

Nebos | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мала Житомирська, 3/4

Години роботи: щодня 11:00 – 22:00

Бюджет: салати від 200 грн, основні страви від 290 грн, десерти від 65 грн.

Меню: салат олів’є — 220 грн, салат з ананасом, мигдалевою фетою та в’яленими томатами — 260 грн, цукіні-паска з “Моцарелою” та овочевою сальсою — 290 грн, піца з авокадо, крем-сиром і оливками — 320 грн, пташине молоко з полуницею — 70 грн, чорничний торт — 210 грн, банановий Наполео — 210 грн.

Деталі: Nebos – це вегетаріанське кафе з авторськими рецептами страв без цукру, молока та яєць. Заклад позиціонує себе, як “ресторан живої кухні”, де панує легка атмосфера і найкраща авторська кухня для сироїдів, веганів і вегетаріанців. Для приготування використовують локальні і екзотичні фрукти, соковиті овочі, свіжу зелень, горіхи, насіння і спеції Готують страви без каструль, сковорідок, печей, мікрохвильовок та без застосування термічної і хімічної обробки. У меню пропонують сирний пиріг, салат грецький з мигдалевою фетою та трюфельною олією, цукіні-пасту з гливами у соусі “Теріякі” та піцу з ананасами і мигдалевою фетою. На десерт – брауні з шоколадним кремом, чорничний торт, банановий наполеон, цукерки “пташине молоко” з полуницею та морозиво в асортименті. З напоїв – фреші, смузі, рослинне молоко, авторські лимонади, матча, кава та фірмові чаї. 

100 років тому вперед | INSTAGRAM

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 4

Години роботи: щодня 10:00 – 22:00

Бюджет: салати від 190 грн, основні страви від 290 грн, десерти від 185 грн.

Меню: салат з індички, айви та бузини — 235 грн, курка в обіймах ароматної ромашки з копченою бринзою — 395 грн, ребра із печі в соусі з квасу та материнки — 425 грн, десерт гречаний з вишнями — 195 грн, десерт гамула з яблуневим суфле — 195 грн. 

Деталі: «100 років тому вперед» – ресторан української кухні без стереотипів та з сучасним поглядом. Заклад забезпечує принципово нову форму української кухні з використанням автентичних суперфудів та чудових рецептів, націлених на збереження та переосмислення гастрономічних традицій України. Меню має різноманітні позиції страв за авторськими рецептами: сало з українськими спеціями, салат із зеленим кремом, шпинатом та яблуками, галушки з м’ясом та вишнями за рецептом полтавським. Окремо створено вегетаріанське меню із стравами від шеф-кухаря Євгена Клопотенко – сет з восьми страв на двох “Пізнавай Україну” та коктейльний супровід до сету. На десерт – гречаний корж з вишнями та чебрецем, десерт “фермерська любов” з барбарисом та гречаним медом, а також гамула — яблуневе суфле, бринза та сидр. З напоїв – кава та трав’яні чаї, фірмові лимонади, газована вода та сік в асортименті. 


Фото: соцмережі всіх закладів 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi