Французька кухня в Києві: равлики, жаб’ячі лапки та цибулевий суп - PostEat

пошук

Французька кухня в Києві: равлики, жаб’ячі лапки та цибулевий суп
22-01-2022 0 3542


Французька кухня в Києві — тема добірки редакції PostEat. Взірець вишуканості у смаках та подачі, французька кухня шанується за найрізноманітніші делікатеси та неймовірні поєднання смаків. Не обов’язково їхати з української столиці, щоб познайомитися з гастрономічними традиціями Франції — розповідаємо про страви, з якими вас познайомлять ресторани французької кухні в Києві.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 23

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: ліонський цибулевий суп – 280 грн, терін з атлантичним лососем та лимонним майонезом Citronelle – 320 грн, ростбіф із запеченим солодким перцем, грибами, томатами черрі, карамелізованими горіхами та хрустким листям салата – 380 грн, морські гребінці зі шпинатним кулі та кремом Монте – 560 грн,

Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі Києва, шеф-кухар Робан Каснабе, стильний інтер’єр, панорамні вікна, винна карта, еногастрономічні вечори, винотека з великим вибором французьких вин, резерв столів.

Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Команду кухарів Citronelle очолює Робан Каснабе — молодий французький шеф-кухар з досвідом роботи на кухнях мішленівських ресторанів.

Frou Frou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 44

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: равлики горгонзола – 290 грн, равлики песто россо – 230 грн, равлики по-бургундськи – 260 грн, жаб’ячі лапки Frou – 530 грн, цибулевий із сиром грюєр – 240 грн.

Деталі: ресторан французької кухні, проєкт Bulldozer Group, шеф-кухар Сергій Савенко, авторські страви, шеф-бармен мережі Олег Якобенко, сніданки, страви на грилі, авторські коктейлі, літня тераса, резерв столів.

Французька кухня відома хрусткими круасанами до сніданків та, звісно, цибулевим супом, жаб’ячими лапками і равликами, слава про які розлетілася на весь світ. До нещодавно оновленого меню Frou Frou увійшли ніжні жаб‘ячі лапки, які обсмажуються з часником, тушкуються з томатами конкасе з додаванням білого вина, а також три види равликів: по-бургундськи, песто-росо та горгондзола. Незмінним хітом розділу перших страв залишається наваристий цибулевий суп. Спробувати страви можна щодня до 00:00.

Tres FRANCAIS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костьольна, 3

Бюджет: ₴₴.

Страви: нісуаз класичний – 206 грн, ліонський цибулевий суп – 165 грн, сет тартінів з рататуєм та сиром шевр – 182 грн, равлики по-бургундськи з часником – 206 грн, пате фуа-гра з винним глясом, грінками та листям рукола – 361 грн, жабки по-провансальськи з томатами, часником та зеленню – 464 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан регіональної французької кухні, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Très Français — заклад французької кухні, який входить до сім’ї ресторанів Famille Très Français. Тут відчутна чарівна атмосфера французького брасері зі справжніми регіональними автентичними стравами, сирами та винами, що так полюбляють французи, гості міста та просто шанувальники французької кухні. В ресторані ви можете спробувати традиційні страви регіональної кухні, а також придбати для домашнього столу цікаві позиції з сирної лавки.

Gorchitsa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. П. Орлика, 6

Бюджет: ₴₴.

Страви: терін з фуа-гра із цибулевим мармеладом – 480 грн, бургундські равлики в гірчичному соусі (6/12 шт.) – 360/520 грн, морські гребінці із зеленим горошком та соусом чорізо – 360 грн, консоме з курки з овочами – 170 грн, есклоп із судака з соусом бер блан та естрагоном – 380 грн.

Деталі: кафе-ресторан, знаходиться в центрі Києва (Липки), французька кухня, сучасний інтер’єр у світлих тонах, сніданки, меню напоїв, винна карта, вина з Італії, Франції, Чилі, Австрії, проводяться винні дегустації.

Gorchitsa Café — французький ресторан у класичному стилі на Липках. Інтер’єр закладу стриманий і водночас вишуканий: багато природного світла, теплих тонів і дерев’яних меблів. В меню – страви класичної французької та європейської кухонь. У Gorchitsa Café велика винна карта — гостям пропонують вина Нового Світу, Франції, Італії, а також десертні вина.

Café Charlotte

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Тургенєвська, 55

Бюджет: ₴₴.

Страви: курячий паштет з чаєм лапсан – 137 грн, запечений камамбер з мандаринами та розмарином – 195 грн, фуа гра з яблуками та журавлинним соусом – 245 грн, суп біск з креветками – 255 грн, півень у вині – 230 грн.

Деталі: заклад в стилістиці паризького кафе, класична і авторська французька кухня, дитяче меню, велика винна карта, сніданки, тераса, формат take away, kids friendly, паркінг.

Café Charlotte — затишний заклад в стилі паризьких міських кафе, що розташувався на тихій старовинній київській вулиці. В меню ресторану зібрані кращі рецепти регіональних кухонь Франції. Свій день можна розпочати у закладі з ароматної кави та свіжоспеченого круасана. На обід обрати легкий суп біск з креветками, а головною стравою вечері може стати класичний французький coq au vin (півень у вині).

Magnetisme Café des Arts

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 147/5

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: парфе із фуа-гра, з желе Мадейра і цибулевим мармеладом – 260 грн, консоме з кроликом та молодими овочами – 240 грн, телячий тимбаль а ля Форестьєр – 280 грн, філе качки з яблуками, молодою морквою та соусом Гранд Марньє – 695 грн.

Деталі: французька регіональна кухня, класичні рецепти центральних та північних регіонів Франції, ресторан знаходиться і центр міста, французька еклектика в інтер’єрі, сезонне меню, винна карта, коктейльна карта,

Magnetisme — ресторан французької регіональної кухні в центрі міста. Інтер‘єр закладу — французька еклектика, що поєднується з локальним баченням. Посуд та меблі були доставлені з Франції, а декор — робота українських майстрів. Зону бару прикрасили різноманітними книгами та автентичними статуетками з крамничок Франції. В основі меню ресторану — класичні рецепти центральних та північних регіонів Франції.

Фото: Facebook Citronelle, Frou Frou, Tres FRANCAIS, Gorchitsa Restaurant, Café Charlotte, Magnetisme Café des Arts.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi