Гарячі супи в етно-ресторанах Києва: зігріваючі зимові страви - PostEat

пошук

Гарячі супи в етно-ресторанах Києва: зігріваючі зимові страви
30-01-2020 0 1201


Редакція PostEat шукала цікаві та смачні гарячі супи в етно-ресторанах Києва. Немає нічого кращого морозної пори, ніж зігрітися ситним гарячим українським супом. У столичних ресторанах української кухні готують різноманітні перші страви: збірні м’ясні солянки, ароматні грибні юшки, наваристі українські борщі та легкі рибні супи. Вибрати, повірте нам, є з чого, тому вирушайте куштувати гарячі супи в етно-ресторанах Києва.

О’Панас

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Терещенківська, 10 (парк ім. Тараса Шевченка).

Бюджет: ₴₴. Салати (92–298 грн), основні страви (198–385 грн), десерти (64–125 грн).

Страви: борщ український зі свинячими реберцями та пампушками – 118 грн, юшка рибна – 162 грн, грибна юшка з домашніми галушками у хлібній скоринці – 185 грн.

Напої: морс із журавлини – 24 грн, вино Sukholymanske white dry Kolonist Winery – 450 грн/750 мл, вино Oksamyt Ukrainy red dry Prince Trubetskoy Winery – 590 грн/750 мл.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в парку ім. Тараса Шевченка, сезонне меню, банкетний зал під солом’яною стріхою, літня тераса, окремий будиночок з млинцями to go, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів.

«О’Панас» — столичний ресторан української кухні в парку ім. Тараса Шевченка, не перший рік відомий своєю гостинністю. Інтер’єр, виконаний в українському стилі з елементами українського бароко, дозволяє повністю зануритися в національну атмосферу. У меню ресторану «О’Панас» – класичні та авторські страви української кухні; спробуйте ароматну грибну юшку з домашніми галушками у хлібній скоринці.

Курені

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Паркова дорога, 4

Бюджет: ₴₴. Вареники (95–140 грн), гарячі страви (140–310 грн), десерти (40–135 грн).

Страви: курячий бульйон з потрухами – 95 грн, український борщ з пампушками по-домашньому – 125 грн, юшка рибна на горілці – 125 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: позиціонує себе як заміський ресторан у центрі міста; українська, європейська, кавказька кухня; гриль-меню, тандир-меню, дитячий майданчик, відкритий мангал, панорамна зимова зала, VIP-зала, велика винна карта, резерв столів, доставка, формат take away, kids friendly.

«Курені» — ресторан української кухні, який завдяки розташуванню в мальовничій парковій зоні поблизу центру вже багато років є улюбленим закладом багатьох киян. З вікон ресторану відкривається неймовірний краєвид Дніпра та лівого берега столиці. У меню представлені страви української, європейської та кавказької кухні, а також сезонні спеціалітети від шефа. Зігрійтесь українським борщем з пампушками по-домашньому.

Царське Село

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська, 22

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (105–3900 грн), юшки та борщі (140–580 грн), страви з риби та м’яса (145–389 грн).

Страви: борщ «По-царськи» зі свинячими реберцями з печі – 225 грн, уха «Царський улов» — 210 грн, капусняк «Стародавній» — подається в хлібі – 178 грн, солянка м’ясна – 192 грн.

Напої: глінтвейн – 105 грн, журавлинівка – 60 грн/50 мл, малинівка – 60 грн/50 мл, хріновуха – 60 грн/50 мл.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в історичній частині Києва в старовинній будівлі, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, сніданки щодня з 09:00 до 12:00, бізнес-ланчі, банкетне меню, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, резерв столів.

Ресторан «Царське Село» — перший український ресторан національної кухні, що відкрив свої двері для гостей 1998 року та вже став частиною гастрономічної історії Києва. Тут відтворили інтер’єр українського сільського помешкання ХVIII сторіччя, використовуючи справжні предмети побуту тих часів, а страви готують за старовинними рецептами. Скуштуйте борщ «По-царськи» зі свинячими реберцями з печі, який подається в горщику з житнього тіста з салом, солоним огірком, цибулею, часником, пампушкою — чарка горілки або хріновухи за бажанням.

Ресторан «Тарас»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Перемоги, 84Б

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–217 грн), салати (96–195 грн), основні страви (89–240 грн).

Страви: борщ український з пампушками – 93 грн, солянка м’ясна збірна – 98 грн, юшка рибна – 127 грн, бульйон курячий з домашньою локшиною – 83 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, страви на грилі, колоритний інтер’єр, два поверхи, окремі альтанки, музейний формат, літня тераса з фонтаном, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 15:00, резерв столів, парковка.

Ресторан «Тарас» знаходиться поруч з парком «Нивки» на відокремленій території. Будівля ресторану — це майже детальна копія традиційних українських сільських будинків XIX століття. В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. Пообідати рекомендуємо наваристою м’ясною солянкою.

Українські Страви

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

Де: пр-т Відрадний, 22

Бюджет: ₴₴₴. Салати (95–641 грн), гарячі закуски (113–1089 грн), вареники (95–2732 грн).

Страви: юшка рибна на курячому бульйоні з грибами – 260 грн, юшка з квасолею та грибами на курячому бульйоні з м’ясом – 120 грн, борщ український з квасолею та грибами в домашньому хлібі – 210 грн, солянка осетрова – 351 грн, капусняк з м’ясом та сметаною – 134 грн, юшка грибна з вушками – 113 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, автентичний інтер’єр, сніданки цілий день, страви на грилі, власна випічка, банкетна зала, винна карта, напої власного виготовлення, жива музика, дитяча кімната, доставка, кейтеринг, парковка.

Концепція ресторану «Українські Страви» вибудувана навколо української кухні, обрядів і побуту. Національна українська гастрономія презентована тут у сучасному прочитанні. Інтер’єр ресторану виконано в стилістиці заможної української хати: дерев’яна стеля, мощена підлога, різьблені дерев’яні полиці, вишиті скатертини. Меню ресторану «Українські Страви» містить близько семисот страв національної кухні — скуштуйте український борщ з квасолею та грибами, який подають в домашньому хлібі.

Козачок. Етно-ресторація

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимира Брожка, 118; вул. Центральна, 11; с. Щасливе, 7 км Бориспільської траси.

Бюджет: ₴₴. Салати (105–315 грн), основні страви (72–127 грн/100 г), десерти (38–95 грн).

Страви: борщ український у хлібній тарілочці зі свининою або телятиною та сметаною – 105 грн, уха «Гетьманська» з лосося, судака та креветки – 190 грн, грибна юшка з пельменями у хлібній тарілочці – 180 грн, солянка м’ясна зі сметаною – 95 грн, гороховий суп з копченим ребром та грінками – 68 грн.

Напої: журавлинівка – 55 грн/50 мл, хріновуха – 45 грн/50 мл, калганівка – 50 грн/50 мл.

Деталі: мережа етно-ресторанів української кухні, дитяче меню, пропозиції від шеф-кухаря, банкетне меню, сніданки з 8:00 до 12:00, власна пекарня, індивідуальні будиночки для компаній, стилізований інтер’єр, резерв столів.

Концепція закладів мережі «Козачок» складається з поєднання національного колориту, справжньої української кухні, приготованих з любов’ю страв і сімейної атмосфери. Мережа етно-ресторанів «Козачок» — це три ресторани, де гостей завжди чекає гарний настрій і різноманітність смаків української кухні. Крім популярних основних страв української кухні, рекомендуємо спробувати поживну грибну юшку з пельменями у хлібній тарілочці.

А вам подобаються такі супи? Поділіться своєю думкою на нашій сторінці в Facebook.

Фото: О’Панас, Курені, Царське Село, Ресторан «Тарас», Українські Страви, Козачок. Етно-ресторація

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi