Гастро-події у Києві 1-7 березня: форум PROресторан, бань бао поп ап від Артема Калабухіна у «Київгаз», Peps Dinner від Ольги Мартиновської в BEEF - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 1-7 березня: форум PROресторан, бань бао поп ап від Артема Калабухіна у «Київгаз», Peps Dinner від Ольги Мартиновської в BEEF
29-02-2024 0 861


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Києві в перші сім днів весни 2024.

Ресторанний форум PROресторан

Де: місто Київ, IQ бізнес-центр

Коли: 2 березня

Для досвідчених рестораторів, для топ-менеджерів, для кухарів, барменів та молодих, з палаючими очами стартапперів, для тих хто вже в темі і тих, хто тільки планує відкрити свій заклад — 2 березня в Києві відбудеться ресторанний форум PROресторан.

Цікаві та потужні спікери розповідатимуть, як не допускати помилок та адаптуватися до нових реалій і кризисних ситуацій. На сцену форуму ми запрошуємо тільки експертів-практиків, чиї ресторани не тільки успішно працюють 5 і більше років, а і не втрачають своєї актуальності й набирають оберти. Також нетворкінг, нові знайомства, багато кави та wellcome drink від Надіра Кучкарова та CAMPARI і Wild Turkey.

Вхід: 2400 грн, квитки за посиланням

Анастасія Бакуліна за баром Spicy NoSpicy

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Spicy NoSpicy (@spicy.nospicy)

Де: вулиця Велика Васильківська, 114, ресторан Spicy NoSpicy

Коли: 1 березня о 19:00

Сестри Spicy NoSpicy вже розкладають весняні квіти вздовж барної стійки, готуючись зустрічати новий сезон улюбленою традицією: 1 березня за баром сестер СЕО, головна редакторка онлайн-медіа «Свідомі» та натхненна квітка першого дня весни — Бакуліна Анастасія.

Анастасія готуватиме благодійні коктейлі «Interview» та «Voice of Flowers», 100% з прибутку яких передадуть на підтримку українського медіа «Свідомі».

Гастрономічна вечеря у Frumento

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Frumento (@frumento.kyiv)

Де: вулиця Петра Сагайдачного, 37, ресторан Frumento

Коли: 1 березня з 19:00 до 21:00

В 1 день весни в ресторані Frumento підготували гастро-вечерю з бренд-шефом Віталієм Мітуном. В програму входить: жива музика, дегустація вин від сомельє, 3 страви, які ви ще не куштували.

В меню входить: amuse bouche — вершкове масло/хліб, закуска — риба/соус понзу/кейл, основна страва — качка/качана каша/соус малина-буряк, десерт — бісквіт/троянда/буряк. Дегустацію вин проводить Самодурова Валерія.

Вартість 999 гривень з людини, для бронювання дзвоніть +380674593333.

Gastro вечеря у Бelkin

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ресторан Бelkin (@belkinkyiv)

Де: проспект Берестейський, 40, ресторан Belkin

Коли: 1 березня, 18:00

Вечір з особливою атмосферою гастрономічних див — 5 страв, 5 вин, 5 історій. 1 березня запрошують насолодитися кулінарними шедеврами шеф-кухаря Дениса Кисельова та посмакувати винами, що підібрав сомельє Дмитро Іванов.

Вартість 1500 гривень з людини, для бронювання телефонуйте +380968886488

Рамен-поп ап на «Автостанції»

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Піцерія Автостанція 🇺🇦 (@avtostantsia.pizza)

Де: вулиця Нижній Вал, 15А, піцерія «Автостанція»

Коли: 2 березня з 12:00 і до останньої порції

Рамен-поп ап на «Автостанції», що на Подолі — в гостях Тимур Габуєв та Руслан Мірошніченко. В меню: мʼясний шою рамен на подвійному бульйоні (курячий, рибний даші) пшенична локшина, гарбузова паста, хрустка цибуля, подають з курячим шашликом в маринаді з солоного мандарину та веган рамен — овочевий кремовий бульон, пшенична локшина, паста з часника і грибів, хрустка селера, подають з шашликом баклажан-ерінги в томатній глазурі.

CIDER ENTHUSIASTS & 128 PODIL FOOD MARKET POP UP

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cafe 128 (@128kyiv)

Де: вулиця Нижній Вал, 15А, 128 Podil Food Market

Коли: 02.03-03.03

У перші вихідні весни в 128 Podil Food Market будуть розливати французькі фермерські сидри Cider Enthusiasts і готувати спешл бургери. В меню: Класичний Дабл чіз, Чилі смеш бургер з соусом на основі двох гострих перців, Фішбургер з філе тилапії у хрусткій темпурі, Бургер без мʼяса зі стейком з гливи і халумі. Беріть друзів і приходьте разом зустрічати весну на Подолі.

Бань бао поп ап від Артема Калабухіна у «Київгаз»

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от КИЇВГАЗ (@kyiv.gas)

Де: вулиця Січових Стрільців, 14А, бар «Київгаз»

Коли: 3 березня з 14:00 і до останньої порції

Приготуйтесь — вже цієї неділі переможець «Мастер Шеф Професіонали» Артем Кабулахін буде лоскотати ваші смакові рецептори вишуканими смаками та поєднаннями на бань бао поп апі у барі «Київгаз». Три види бань бао з солоною та солодкою начинкою — з 14:00 і до останньої порції.

Peps Dinner від Ольги Мартиновської в BEEF

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от М’ясний ресторан BEEF (@beefmeatandwine)

Де: вулиця Шота Руставелі, 11, ресторан BEEF

Коли: 7 березня о 19:00

Новий, ігристий, невимушений і легкий як бульбашки в келиху. Перший подих весни, що прилетів з узбережжя Франції — PEPS DINNER від Ольги Мартиновської в BEEF. Почнуть вечерю як в тих самих французьких шато — за спільним столом з келихом шампе, устрицями та кавʼяром. Щоб плавно перейти до основного меню, яке продовжать пейрити з ігристим. Меню вечері: карпачо з лангустинів, лаврак з селеровим соусом бер блан та кавʼяром, wagyu beef & френч фрайз, френч тост & шампе.

Вартість 3800 гривень з людини, для бронювання пишіть в Direct ресторану.


Головна фото: Marios Gkortsilas on Unsplash  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi