Гастро-події у Києві 13–19 квітня: кіно-винний бранч, дегустація ігристих французьких вин, «смачна подорож до Бессарабії», віскі-дегустація, благодійний Guest Bartending - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 13–19 квітня: кіно-винний бранч, дегустація ігристих французьких вин, «смачна подорож до Бессарабії», віскі-дегустація, благодійний Guest Bartending
11-04-2024 0 327


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 11 по 19 квітня 2024 року. Встигніть зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!

Кіно-винний бранч в кафе «ТРІШКИ БІЛЬШЕ»

Де: вул. Володимирська, 40/2

Коли: 13 квітня об 11:30

В цю суботу, 13 квітня, в кіно-залі «ТРІШКИ БІЛЬШЕ» відбудеться кино-винна бранч-дегустація з сомельє Ольгою Піщанською. Планують кіноперегляд та обговорення фільму «Відкорковані» (“Uncorked”). З винного супроводу обіцяють6 Шардоне Ерітаж Консел’є Бушар Ене, Рислінг Лаужель, Гранд Ше де Франс, Розе дʼАнжу, Піно Нуар Ерітаж Конселʼє Бушар Ене, Шираз Пепер, Касела Фемілі Брендс. Також до вина подаватимуть різноманітні смаколики.

Вартість: 700 грн, з яких 20% передають на прожектори для сил ППО через фонд «Просвіток»

Смачна подорож до Бессарабії в ресторані «Глек»

Де: вул. Велика Житомирська, 6

Коли: 17 квітня о 18:30

В ресторані сучасної київської кухні «Глек» 17 квітня відбудеться смачна подорож до Бессарабії. Ярослав Козак, засновник клубу екологічного туризму «Добре поїхали», відомий мандрівник і дослідник України, розповість про природу дунайської дельти — єдиної «живої» дельти Європи. Про Дунайський біосферний заповідник, його мешканців, куди і коли їхати, що дивитися, що смакувати. Шеф «Глеку» Андрій Северенчук приготує страви ліпованської рибної кухні з сезонної свіжої дунайки, яку спеціально доставлять для вечері. У вартість вечері входить дві страви, келих вина і цікаві зустрічі.

Вартість: 800 грн

Whisky дегустація в ресторані WHISKY CORNER

Де: вул. Софіївська, 16/16

Коли: 18 квітня о 19:00

В ресторані WHISKY CORNER планується віскі-дегустація лінійки Aberlour. Як розповідають в анонсі, не зважаючи на те, що Aberlour вже багато років знаходиться в тіні свого «старшого» брата, кількість фанатів цього віскі з кожним роком збільшується через його щедрий, фруктовий, солодовий смак. На дегустації будуть представлені наступні зразки віскі з цієї видатної гуральні: Aberlour Triple Cask, 40%, Aberlour A’Bunadh Alba Batch 005, 62,7%, Aberlour 18 Years Old — Double Sherry Cask Finish, 43%, Aberlour A’Bunadh Batch 75, 60,9%, Aberlour 10 Years Old, 40%, Aberlour A’Bunadh Alba Batch 007, 58,9%, Aberlour 12 Years Old, 40%, Aberlour 14 Years Old, 40%, Aberlour 16 Years Old, 43%. Ведучим дегустації досвідчений сомельє Олег Козловський. Бронюйте стіл за номерами:+380442790215, +380504803803.

Вартість: 2000 грн (100% оплата — єдина умова участі)

Благодійний Guest Bartending в HEDONIST Bar&Kitchen

Де: вул. Антоновича, 45

Коли: 18 квітня о 19:00

Благодійний Guest Bartending — вечір, де за барною стійкою змішаються якісний гумор та алкоголь. Спеціально для вас відомий ютуб-стрімер, актор «Ліги Сміху» Кирило Ганін буде готувати за баром HEDONIST унікальний коктейль, який він створив на власний смак. А за веселі та душевні розмови цього вечора відповідає актор і телеведучий Єфим Константиновський. Протягом трьох незабутніх годин ГО «Київщина — це ми» разом із зірковими гостями збиратимуть кошти на дрони. Мета заходу: зібрати на квадрокоптери DJI MAVIC 3 FLY MORE COMBO для захисників 38-ї окремої бригади морської піхоти. Частина виручених коштів від кожного авторського коктейлю піде безпосередньо на потреби наших героїв.

Вартість: free donation, лінк на банку

Дегустація крафтових вин України в ресторані Sam’s Steak House

Де: вул. Жилянська, 37

Коли: 18 квітня о 19:00

В ресторані Sam’s Steak House проведуть дегустацію вин з топових крафтових виноробень України, з різних регіонів, щоб розкрити та підкреслити автентичність кожного. На вас чекає 6 спеціально підібраних вин для дегустації у супроводі закусок: Біссер Брют, сімейна виноробня Колоніст (Одещина), Chardonnay, Vinoman Winery (Чернігівщина), Рожевий Квадрат, Father’s Wine (Тернопільщина), Long Skin Contact Chardonnay, Frumushika-Nova (Одещина), Mr. Pinotage, Beykush Winery (Миколаївщина), Saperavі, Ace &Wine by Stakhovsky (Закарпаття). Дегустацію проводитиме Олександр Шеханін, викладач винної школи Wine School by GoodWine. Забронювати квиток +380675011395.

Вартість: 1500 грн

Гастро-вечеря та дегустація шампанських вин і креманів у Tres FRANÇAIS

Де: вул. Костьольна, 3,

Коли: 19 квітня о 19:00

Ресторан французької кухні Tres FRANÇAIS 19 квітня запрошує на вишукану дегустацію 5 шампанських та ігристих вин, включаючи кремани з регіонів Шампань та Долина Луари в ідеальному поєднанні з вишуканими, французькими гастрономічними закусками до кожного з них від шеф кухаря Famille «Très Français». Дегустацію ігристих вин проведе професійний сомельє, бренд-менеджер компанії Fozzy HoReCa expert Теличко Денис. Для додаткової інформації телефонуйте +380931414914.

Вартість: 1550 грн

Головна фото: Gabriella Clare Marino on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi