пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та різних гастро-подій, які відбудуться у Києві в останні дні жовтня — конференція з ресторанних інновацій, дегустація вин з Київської області, професійна виставка вин та міцних напоїв, кулінарний майстер-клас іспанської кухні і не тільки в нашій редакційні добірці.
Де: вул. Гусовського, 11/11
Коли: 26 жовтня (субота) о 17:00
FAINO WINE — винний простір, який поєднує вино та гастрономію. Тут підготували 10 цікавих зразків, через які ми продемонструють різноманіття італійського винного мистецтва: від півночі до півдня, від Альп до Сицилії.
Дегустацію ми почнуть з легкого та витонченого рожевого Prosecco, далі будуть білі вина з Лаціо та Сицилії, Оранж та Розе з Тоскани, червоні вина з Сардинії та Сицилії. Крім цього вам запропонують “короля італійських вин” Бароло та на завершення Амароне з Вальполічелли. У дегустацію включено: коментована дегустація від винного експерта, хліб та анчоусне масло.
Вартість: 1600 грн, придбати квиток можна тут
Porcomarco в гостях у Legit Cafe
Де: вул. Верхній Вал, 22
Коли: 27 жовтня (неділя)
Льівський ресторан італійської кухні Porcomarco в гостях у київського Legit Cafe на Подолі. А це означає тільки одне: шеф Дмитро Бігас приготує Поркетту. Це його фірмова страва, рецепт якої передається з покоління в покоління. Відчути її соковитість можна буде у двох спешл стравах, перша і найвпізнаваніша — це сендвіч з поркеттою. А ще Дмитро готуватиме ризото Качо е Пепе зі шкварками поркетти. Шеф Legit Cafe Віктор Петрнко також підготував свій спешл — фаршировані перці.
Вартість: уточнюйте в закладі
Іспанський вікенд: кулінарний майстер-клас Ксенії Амбер
Де: вул. Шота Руставелі, 11
Коли: 27 жовтня (неділя) о 14:00
У ресторані BEEF вирішили додати іспанської пристрасті й південного сонця у останній жовтневий вікенд — і 27 жовтня готуватимуть іспанські бестселери разом з Head Chef Ксенією Амбер. Меню іспанського вікенду: пінчос: фаршировані оливки, смажені падрони, крокети, гаспачо, тортилья з хамоном, восьминіг на грилі з овочами.
Вартість: 3200 грн, деталі +380443325340
Конференція з інновацій у ресторанному бізнесі SALT
Де: Паркова дорога, 16а, КВЦ Парковий
Коли: 28 жовтня (понеділок)
Hoteliero готує для вас конференцію з ресторанних інновацій – SALT Restaurant Innovation Conference (СІЛЬ) – головну подію для професіоналів ресторанної індустрії України, яка відбудеться 28 жовтня в КВЦ «Парковий». Цей захід стане майданчиком, на якому ми разом з бізнес-стратегами, рестораторами, готельєрами, представниками FoodTech-індустрії та найважливіших соціальних проєктів будемо аналізувати стан ресторанного бізнесу крізь оптику глобальних процесів. Ця подія — ваша можливість вийти за межі, щоб знайти нові орієнтири та нові точки опори.
Вартість: 5500 грн, придбати квиток
Професійна виставка вин та міцних напоїв Wine&Spirits Ukraine 2024
Де: Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), павільйон 1А
Коли: 29-31 жовтня
У Києві вчергове відбудеться професійна виставка вин та міцних напоїв Wine&Spirits Ukraine 2024. Вже сім років поспіль ця виставка є головним майданчиком України для пошуку партнерів, ділового спілкування та нових контактів у винно-алкогольній індустрії. Саме тут байери великих торговельних мереж, незалежного рітейлу та представники HoReCa знайомляться з українськими та закордонними виробниками, імпортери та дістрибʼютори мають можливість знайти постачальників якісних алкогольних напоїв, а виробники — надійних партнерів.
Вартість: вхідний квиток — 300 грн, вхідний квиток з келихом — 400 грн, індивідуальний брендований келих — 100 грн
Історії містичних банкетів у Музеї «Садиба на Кудрявці»
Де: вул. Кудрявська, 9
Коли: 30 жовтня (середа) о 19:00
Це буде чарівний осінній вечір при свічках! Для цієї особливої події організатори обрали історичну локацію — вишуканий музей «Садиба на Кудрявці». Дослідниця історії гастрономії та фуд-журналістка Марія Банько зібрала ексклюзивну архівну інформацію про таємничі та екстравагантні вечері в історії та мистецтві:
Також готують для вас вишукане пригощання та тематичні подарунки від The art room ceramics. Дрес-код: чорна сукня & акцентні прикраси
Вартість: 2000 грн, кількість місць дуже обмежена
Дегустація: Виноробство Київщини
Де: вул. Велика Житомирська, 6
Коли: 30 жовтня (середа) о 19:00
На днях до співвласниці ресторану “Глек” Майї Степової звернулись з волонтерської команди Kyiv Defenders та попросили допомогти зі збором на ескадрилью ударних літачків Darts. Відповідно у неї зʼявилася ідея організувати дегустацію вин з Київської області, де всі виручені кошти підуть у фонд Kyiv Defenders. Поки ще немає фінального лайн апу дегустації, але точно всі представлені вина будуть з Київщини.
Вартість: 2000 грн
Головна фото: Timur Saglambilek
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi