Гастро-події у Києві 26-31 жовтня: 7 івентів, які варто відвідати - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 26-31 жовтня: 7 івентів, які варто відвідати
25-10-2024 0 590


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та різних гастро-подій, які відбудуться у Києві в останні дні жовтня — конференція з ресторанних інновацій, дегустація вин з Київської області, професійна виставка вин та міцних напоїв, кулінарний майстер-клас іспанської кухні і не тільки в нашій редакційні добірці.

Дегустація вина: VIVA ITALIA

Де: вул. Гусовського, 11/11

Коли: 26 жовтня (субота) о 17:00

FAINO WINE — винний простір, який поєднує вино та гастрономію. Тут підготували 10 цікавих зразків, через які ми продемонструють різноманіття італійського винного мистецтва: від півночі до півдня, від Альп до Сицилії.

Дегустацію ми почнуть з легкого та витонченого рожевого Prosecco, далі будуть білі вина з Лаціо та Сицилії, Оранж та Розе з Тоскани, червоні вина з Сардинії та Сицилії. Крім цього вам запропонують “короля італійських вин” Бароло та на завершення Амароне з Вальполічелли. У дегустацію включено: коментована дегустація від винного експерта, хліб та анчоусне масло.

Вартість: 1600 грн, придбати квиток можна тут

Porcomarco в гостях у Legit Cafe

Де: вул. Верхній Вал, 22

Коли: 27 жовтня (неділя)

Льівський ресторан італійської кухні Porcomarco в гостях у київського Legit Cafe на Подолі. А це означає тільки одне: шеф Дмитро Бігас приготує Поркетту. Це його фірмова страва, рецепт якої передається з покоління в покоління. Відчути її соковитість можна буде у двох спешл стравах, перша і найвпізнаваніша — це сендвіч з поркеттою. А ще Дмитро готуватиме ризото Качо е Пепе зі шкварками поркетти. Шеф Legit Cafe Віктор Петрнко також підготував свій спешл — фаршировані перці.

Вартість: уточнюйте в закладі

Іспанський вікенд: кулінарний майстер-клас Ксенії Амбер

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Коли: 27 жовтня (неділя) о 14:00

У ресторані BEEF вирішили додати іспанської пристрасті й південного сонця у останній жовтневий вікенд — і 27 жовтня готуватимуть іспанські бестселери разом з Head Chef Ксенією Амбер. Меню іспанського вікенду: пінчос: фаршировані оливки, смажені падрони, крокети, гаспачо, тортилья з хамоном, восьминіг на грилі з овочами.

Вартість: 3200 грн, деталі +380443325340

Конференція з інновацій у ресторанному бізнесі SALT

Де: Паркова дорога, 16а, КВЦ Парковий

Коли: 28 жовтня (понеділок)

Hoteliero готує для вас конференцію з ресторанних інновацій – SALT Restaurant Innovation Conference (СІЛЬ) – головну подію для професіоналів ресторанної індустрії України, яка відбудеться 28 жовтня в КВЦ «Парковий». Цей захід стане майданчиком, на якому ми разом з бізнес-стратегами, рестораторами, готельєрами, представниками FoodTech-індустрії та найважливіших соціальних проєктів будемо аналізувати стан ресторанного бізнесу крізь оптику глобальних процесів. Ця подія — ваша можливість вийти за межі, щоб знайти нові орієнтири та нові точки опори.

Вартість: 5500 грн, придбати квиток

Професійна виставка вин та міцних напоїв Wine&Spirits Ukraine 2024

Де: Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), павільйон 1А

Коли: 29-31 жовтня

У Києві вчергове відбудеться професійна виставка вин та міцних напоїв Wine&Spirits Ukraine 2024. Вже сім років поспіль ця виставка є головним майданчиком України для пошуку партнерів, ділового спілкування та нових контактів у винно-алкогольній індустрії. Саме тут байери великих торговельних мереж, незалежного рітейлу та представники HoReCa знайомляться з українськими та закордонними виробниками, імпортери та дістрибʼютори мають можливість знайти постачальників якісних алкогольних напоїв, а виробники — надійних партнерів. 

Вартість: вхідний квиток —  300 грн, вхідний квиток з келихом — 400 грн, індивідуальний брендований келих — 100 грн

Історії містичних банкетів у Музеї «Садиба на Кудрявці»

Де: вул. Кудрявська, 9

Коли: 30 жовтня (середа) о 19:00

Це буде чарівний осінній вечір при свічках! Для цієї особливої події організатори обрали історичну локацію — вишуканий музей «Садиба на Кудрявці». Дослідниця історії гастрономії та фуд-журналістка Марія Банько зібрала ексклюзивну архівну інформацію про таємничі та екстравагантні вечері в історії та мистецтві: 

  • «Чорні бенкети» від античності до модерних часів
  • Цукрові палаци та театралізовані застілля часів Відродження 
  • Таємні клуби гурманів та меню-загадки
  • Гастрономічні арт-проєкти Мерет Оппенгейм та Марії Абрамович
  • Кухня декадансу, сюрреалістичні вечері та футуристичні ресторації

Також готують для вас вишукане пригощання та тематичні подарунки від The art room ceramics. Дрес-код: чорна сукня & акцентні прикраси

Вартість: 2000 грн, кількість місць дуже обмежена

​​Дегустація: Виноробство Київщини

Де: вул. Велика Житомирська, 6

Коли: 30 жовтня (середа) о 19:00

На днях до співвласниці ресторану “Глек” Майї Степової звернулись з волонтерської команди Kyiv Defenders та попросили допомогти зі збором на ескадрилью ударних літачків Darts. Відповідно у неї зʼявилася ідея організувати дегустацію вин з Київської області, де всі виручені кошти підуть у фонд Kyiv Defenders. Поки ще немає фінального лайн апу дегустації, але точно всі представлені вина будуть з Київщини.

Вартість: 2000 грн

Головна фото: Timur Saglambilek

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi