Гастро-події у Києві 29 березня – 04 квітня: благодійна гастро-вечеря з винами Beykush, «міцна дегустація» з Тімуром Дорофеєвим в БарменДиктат, шефська вечеря Ксенії Амбер в BEEF - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 29 березня – 04 квітня: благодійна гастро-вечеря з винами Beykush, «міцна дегустація» з Тімуром Дорофеєвим в БарменДиктат, шефська вечеря Ксенії Амбер в BEEF
28-03-2024 0 447


Редакція PostEat підготувала добірку з дев’яти цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 29 березня по 04 квітня 2024 року. Встигніть зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!

Дегустація Amber Party у Wine Shop by ArtWine Company

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 🍷Винний бутик «WINE shop» (@wineshop.kyiv)

Де: вулиця Саксаганського, 25, Wine Shop

Коли: 29 березня о 18:30

В бутику ексклюзивних алкогольних напоїв Wine Shop by ArtWine Company на Саксаганського в п’ятницю, 29 березня, відбудеться знайомство з помаранчевими винами, також відомими як amber вино, яке поєднує в собі вишуканість, традиції і сміливість експериментів

Для дегустації пропонують наступні 6 взірців: Бейкуш Амфора Ркацителі 2022, Biologist Оранж Бленд нефільтроване 2021, SHABО Ркацителі по-кахетинськи, Ocho Ркацителі-Мцване, Stakhovsky «Трамінер W», Domaine Amélie & Charles Sparr Vin de France Orange «Farouche» 2021. До дегустації додається сет спеціально підібраних закусок, а також аперитив та дижестив.

Вартість: 900 грн, бронювання місця здійснюється після оплати, форма для реєстрації:

Еногастрономічний вечір-дегустація «Вина з українською душею»

Де: вулиця Хрещатик, 24, Гастрокафе «ПАШТЕТ»

Коли: 29 березня о 18:30

В центрі міста у гастрокафе «ПАШТЕТ» на Хрещатику в п’ятницю, 29 березня, відбудеться  еногастрономічний вечір-дегустація «Вина з українською душею». Гостям презентують 5 особливих страв від шефа Сергія Ноги та 5 вин від компанії Leleka Wines. Дегустацію проведе сомельє компанії Leleka Wines Богдан Панчук — ви поринете в історію створення та дізнаєтеся про особливості вин з українською душею.

Вартість: 700 грн, резерв столу за номером +380933814996

Благодійна гастро-вечеря з дегустацією вин Beykush

Де: вулиця Князів Острозьких 8

Коли: 30 березня о 18:00

30 березня о 18:00 В ресторації авторської кухні «Бавовна» у суботу, 30 березня, поведуть благодійну гастро-вечерю «Вино та полум’я». На вечері відкриємо цікаві поєднання авторських страв шеф-кухаря Дмитра Кривошапа та вин від української виноробні Beykush. Проведе дегустацію сомельє ресторації Сергій Яремка та винороб Beykush Ольга Ромашко. А кожну страву презентуватиме особисто шеф-кухар. Увесь прибуток з квитків піде на дрон DJI MAVIC 3T для 95-ої штурмової бригади.

Вартість: 3900 грн, детальна інформація та резерв +380988222222.

Гастрономічний вечір TUNA&WINE в ресторані ЇshFish

Де: вулиця Велика Васильківська, 60

Коли: 30 березня о 18:00

В рибному ресторані ЇshFish на Великій Васильківській у суботу, 30 березня, проведуть гастрономічний вечір TUNA&WINE з особливою атмосферою. На вечері майстер з риби розбиратиме добірного тунця прямо в залі перед вами, на фоні лунатиме стильна музика від DJ, свіже м’ясо тунця відразу ж забиратимуть на кухню і готуватимуть вишукані страви для вас, майстер з вина попередньо підготував вина під кожну страву та буде супроводжувати вечерю.

В цей вечір вас чекає: сашимі з тунця + ігристе Prosecco Elem, еклер з тартаром і мусом з авокадо + вино Sancerre blanc Grande Reserve, Henri Bourgeois, гункан з тунцем + вино Ile Four Premium (Junmai), стейк тунця + вино Pinot Noir Satellite, Spy Valley, яйце фаберже + вино Chevalier des Deux Lions.⠀

Вартість: 1400 грн, квитки за номером +380672458830

Винна дегустація в ресторані Saxagansky

Де: вулиця Саксаганського, 83

Коли: 30 березня о 18:00

Зустрічати прихід весни з келихом ігристого вина запрошують на винну дегустацію в ресторані Saxagansky. Чому не все ігристе вино — це шампанське? Які є методи виробництва ігристих вин та як обрати саме те вино, яке підійде до їжі чи на подарунок? Про все це ми розповідатимуть на дегустації «Ігристі вина: від класики до модерну».

Дегустуватимуть вина: Prosecco Valdobbiadene Brut Bosco di Gica, Adriano Adami (Італія), Cremant de Bourgogne Brut, Chartron et Trebuchet (Франція), Cava Gran Reserva Brut Nature, Juve&Camps (Іспанія), Franciacorta Brut, Conrad’s Castaldi (Італія), Col Fondo Brut Nature Valdobbiadene Prosecco Superiore Sui Lieviti 2022, Adriano Adami, Cava Brut Rose, Parelada (Іспанія). Особливий смак кожного вина підкреслить вишуканий фудпейрінг від шефа Saxagansky.

Дегустацію проведе сомельє Good Wine — Олександр Шеханін, що займається вином з 2010 року та проходив міжнародне навчання у Франції та Іспанії.

Вартість: 1500 грн, придбати квитки та забронювати стіл +380673008383

Вечеря «Смаковий ікігай» в «Сільпо» у ТРЦ «Respublika Park»

Де: Кільцева дорога, 1

Коли: 30 березня з 17:00 до 19:00

Ікігай – це стиль життя японців, це слово означає «щастя». Вас запрошують на фудхолі «Сільпо» Resto у ТРЦ «Respublika Park» на вечерю в азійському стилі. Почастують вас холодними закусками: суші з лососем, суші з вугрем та ролами «Зелений дракон» і гострим з лососем. Для аперитиву пригостять авторським коктейлем speakeasy бару Who&Why — «Panda». На гаряче якіторі з курки з овочами, татакі з овочевою сальсою, креветки темпура, а основною стравою стане качина ніжка по-азіатськи. А на десерт — два тістечка моті та зеленим чаєм.

Вечерю супроводжуватиме Шаса Янецка – сходознавиця, яка протягом 25 років викладає каліграфію та живопис, авторка численних експозицій живопису в Україні. Спочатку ви познайомитесь з чотирма скарбами азійської каліграфії (туш, тушечниця, папір та пензлик), дізнаєтесь цікаві факти про країни Азії. Потім поговорите про чайну церемонію: особливості чаю та його корисні властивості. Наостанок дискусійно обговорите власний досвід занурення в глибини азійської культури.

Вартість: 700 грн, квиток за посиланням

Міцна дегустація з Тімуром Дорофеєвим в БарменДиктат

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Drinksetter (@drinksetterua)

Де: вулиця Хрещатик, 44Б

Коли: 31 березня о 18:00

Редактор спільноти Drinksetter Тімур Дорофеєв проведе цікаву та пізнавальну дегустація, де ви познайомитесь з шістьма лікерами — всі вони приїхали в Україну протягом останніх 12 місяців: St. Kilian Grave Digger – Berry Metal, 40% (Німеччина), Amaretto Adriatico, 28% (Італія), Shanky’s Whip Black Irish Whiskey Liqueur, 33% (Ірландія), Tiki Lovers Pineapple Flavored Rum, 45% (Німеччина), Nixta Licor de Elote, 30% (Мексика), Freimeisterkollektiv Amaro, 28% (Німеччина).

У вартість дегустації входить презентація і пізнавальний конферанс від Тімура Дорофеєва, а також холодні закуски, гарячі закуски та welcome drink.

Вартість: 1300 грн, реєстрація на подію

Італійська вечеря з вином та Оленою Куценко в ресторані POSITANO

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений POSITANO (@positano.ua)

Де: проспект Павла Тичини, 1-В

Коли: 04 квітня о 18:30

В ресторані POSITANO у наступний четвер, 4 квітня, чекають вас на італійську вечерю з вином та довгоочікувану зустріч із Оленою Куценко під розповідь про Італію, яка вона є. Олена має 14-річний досвід у винній індустрії і за 5 років роботи в “Сільпо” провела безліч винних вечорів. Зараз вона проживає в Італії і готова поділитися враженнями про життя в цій дивовижній країні.

Розігріватимуть апетит келихом Maschio Pinot Grigio, а далі подаватимуть: фокачу з вершковим маслом та анчоусами під Inama Soave Classico, сет брускет: із печеним перцем, томатами та каперсами в супроводі Albino Rocca Langhe Chardonnay, Misto di mare із кальмару, каракатиці, креветки та гребінця і до нього Anna Spinato Prosecco Rose, тальяту ді манзо з картоплею та шпинатом, підкреслену La Parrina Sangiovese, а на звершення печиво “Brutti ma buoni” та чарочка лімончело

Вартість: 900 грн, реєстрація на подію

Шефська вечеря Ксенії Амбер: чорний трюфель в BEEF

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от М’ясний ресторан BEEF (@beefmeatandwine)

Де: вулиця  Шота Руставелі, 11

Коли: 04 квітня о 19:00

Шефська вечеря в BEEF від Ксенії Амбер, де головним героєм якої стане чорний трюфель, запланована на четвер, 4 квітня. Ксенія пройшла шлях від осяяної сонцем одеської кухні до Швейцарської Рів’єри. Її страви смакували в ресторанах Frebule, М1 в M1 Club Hotel, Slow Piggy в Одесі та Ermitage Maison d’Hotes у Швейцарії. Сьогодні вона очолює BEEF і готує для вас незабутній гастрономічний спогад — шефську вечерю, де в центрі кожної страви чорний трюфель, гармонія смаку і незабутня компанія.

Меню вечері: хрусткі гриби шимеджі з трюфельним айолі, татакі з тунця з соусом манго-юдзу-трюфель, гарячий місо гарбуз з трюфельною страчателлою, Велінгтон з трюфельним пюре, морозиво з крихтою з бородинського хліба з трюфелем.

Вартість: 4600 грн, квитки на подію

Головна фото: CHUTTERSNAP on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi