пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які відбудуться у Львові 19-21 січня та анонс подій, які відбудуться найближчим часом у місті.
«Щасливі вихідні» у ресторані «ЗАБАВА»
Переглянути цей допис в Instagram
Де: проспект Червоної Калини, 41; ресторан «ЗАБАВА»; Львів
Коли: 19-21 січня.
19 січня у закладі буде виступати Роман Кльован.
20 січня у закладі буде виступати Оксана Караїм.
21 січня у закладі буде виступати Мирослав Коропецький.
Забронювати місце можна за номером телефону: +380671203333.
Музичний вечір у винному барі ZWIN

Де: вулиця Кульпарківська, 200а; винний бар ZWIN; Львів.
Коли: 21 січня. Початок о 18:00.
“У неділю, 21 січня поринемо в магічну музичну атмосферу, яку створить для нас неповторний @alexpian_official.
Впевнені, цей вечір буде наповнений теплом та щирістю”, – розповідають організатори.
Вартість: 400 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380951733077, або написати закладу в особисті повідомлення.
Гастровечір на терасі в ресторані Panorama
Переглянути цей допис в Instagram
Де: Проспект Свободи, 45; ресторан Panorama; Львів.
Коли: 25 січня. Початок о 19:00.
На гостей чекає:
Вартість: 1700 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380503151234, або написати закладу в особисті повідомлення.
Дегустація портвейнів у кнайпі «Пструг, хліб та вино»

Де: вулиця Братів Рогатинців, 49; «Пструг, хліб та вино»; Львів.
Коли: 25 січня. Початок о 19:00.
“Атмосферний вечір, де смак, аромат і сонячні промені Португалії об’єднуються в гармонійний тандем! Сомельє підготував витончені та насичені портвейни”, – розповідають організатори.
Смак напоїв доповнять страви від шеф-кухаря закладу:
Вартість: 900 грн. Забронювати місце можна за посиланням.
Гастровечір у ресторані МАММА

Де: впроспект В’ячеслава Чорновола, 99; ресторан MAMMA; Львів.
Коли: 26 січня. Початок о 19:00.
«На вас чекатимуть 5 авторських страв від учасника кулінарного шоу «Мастершеф Професіонали» та співзасновника @molode_steblo талановитого шеф-кухаря Данка Матійчука і нашого незамінного шеф-кухаря ресторану МАММА Максима Прихідька», – розповідають організатори.
Гостям обіцяють нові та незабутні поєднання смаків із винним доповненням від сомельє.
Вартість: 1600 грн. Забронювати місце можна за телефоном: +380670099099, або написати закладу в особисті повідомлення.
Photo credit: Instagram zwin.lviv; Instagram pstruh.hlib.vyno; Instagram mamma.ristorante
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi