Гастро-події в Києві та області, Рівному 23-26 листопада: Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії; BEEF XIII BIRTHDAY PARTY; «Дегустація. Вино за містом» в Eva Park - PostEat

пошук

Гастро-події в Києві та області, Рівному 23-26 листопада: Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії; BEEF XIII BIRTHDAY PARTY; «Дегустація. Вино за містом» в Eva Park
23-11-2023 0 471


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих гастро-подій, які Києві, Київській області та Рівному 23-26 листопада та анонс подій, які відбудуться на наступному тижні у Києві.

Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії

Де: Паркова дорога 16а; КВЦ Парковий; Київ.

Коли: 27 листопада. Початок реєстрації о 8:30, завершення заходу 18:30.

Creative Chefs Summit 2023: МРІЯ. Сила візії стане платформою, на сцені якої зійдуться пари ШЕФ + РЕСТОРАТОР: кулінарний досвід та ділова хватка, щоб продемонструвати, як мрія може втілитись у реальність. Ця концепція передбачає спільне партнерство між рестораторами та шеф-кухарями, кожен із яких вносить важливий компонент у реалізацію спільного бачення.

Ресторатор приносить стратегічне бачення та бізнес-структуру, які є основою мрії, визначаючи її загальну ідентичність та операційну структуру. З іншого боку, шеф-кухар – це творча сила, яка втілює це стратегічне бачення у кулінарне вираження. Шеф створює страви, які є не просто їжею, а відображенням загальної мрії, втілюючи в кожному творі пристрасть та точність.

​​Спікери та теми цього року:

Блок 1

Файна кухня лісу та гір

Андрій Мацюта/Олексій Волошин

Тема: Вишукана гастрономія Буковелю або як успішно працювати з продуктом в умовах обмеженого географією простору та наявності

Тема: Як відкриття маленького гастрономічного готелю змінює вектор цілого курорту

Ігор Мезенцев/Дмитро Бахта

Тема: Ресторан не вихідного дня або формула успішних поп-ап проєктів. Як зробити «sold-out» на вечерю за два дні

Блок 2

Шефи — власники

Юрій Приємський

Тема: Кулінарний досвід, втілений в поєднанні європейських і азійських технік

Микита Вірченко/Ілля Мінькович

Тема: Як нагодувати людей потрохами та зробити їх щасливими?

Блок 3

Впливові проєкти

Олександр Цвігун/Руслан Бунін

Тема: Життя в стилі бістрономії або як адаптувати інноваційні техніки в цікаве меню на кожен день

Євген Клопотенко/Інна Поперешнюк

Тема: Екосистема ресторанів української кухні та до чого тут галушки

Вартість: з 21.11 по 26.11. 3700 грн. У день заходу 27.11 – 4000 грн. Придбати можна за посиланням.

Mind WinTech Summit 2023: Інновації заради перемоги

Де: бульвар Тараса Шевченка, 7/29; Premier Palace Hotel. Софіївський Гранд хол; Київ.

Коли: 30 листопада. 

30 листопада незалежне ділове видання Mind проведе першу Mind WinTech Summit 2023. Цей захід – про ключові елементи нашої Перемоги: технологічна перевага, ефективність бізнесу та високий експертний та професійний рівень суспільства.

На головній сцені конференції відбудуться 6 дискусій про найважливіші напрямки технологічного розвитку: 

  • FinTech: які можливості для бізнесу дає відкритий банкінг;
  • AgriTech & FoodTech: як технології змінюють виробництво та безпеку виробництва продуктів у світі і місце України;
  • MilTech: розвиток автономних бойових одиниць;
  • Change Management: як бізнесу адаптувати персонал до змін;
  • IoT та бізнес: від розумного землеробства до «цифрових двійників» у промисловості;
  • MedTech: розвиток генної інженерії та протезування в українській медицині.

Спікери Mind WinTech Summit (список постійно поповнюється):

  • Петро Оленич, заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO);
  • Вікторія Іцкович, директорка Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій Київської міської державної адміністрації;
  • Надія Омельченко, віцепрезидентка компанії IT-Integrator;
  • Олег Щербатенко, засновник та СЕО компанії IT-Enterprise;
  • Олександр Краковецький, CEO DevRain, CTO DonorUA;
  • Євген Саранцов, український підприємець, засновник Reactor.ua та Blackbox.ua;
  • Вадим Сидоренко, Co-founder and CEO at OMO Systems;
  • Вячеслав Поліновський, CEO GoITeens;
  • Дмитро Зарахович, генеральний директор і співзасновник компанії UAPAY, CEO IGAMA;
  • Юлія Федосюк, СЕО UAPAY;
  • Тетяна Кочерева, business operations manager в компанії lalafo;
  • Ігор Герасько, Head of Sales в Payoneer;
  • Евеліна Міцкевич, директорка напряму «Кулінарний бізнес» компанії МХП.
  • Олена Ніколаєнко, голова Ради Future for Ukraine США та Польща, волонтерка-кураторка зі стратегії та розвитку FFU Україна
  • Богдан Діордіца, Project Manager українсько-американського стартапу Esper Bionics
  • Михайло Рудоминський, автор проєкту Himera 
  • Руслан Прилипко, керівник напряму C2IS (Command & Control Information Systems) «Аеророзвідки»
  • Денис Сапарбаєв, начальник відділу фінтех проєктів та технологій ТОВ «АТБ-Маркет»

Вартість: пакет Business — 3500 грн. Пакет VIP — 7000 грн. Онлайн-трансляція — 850 грн. Придбати можна за посиланням.

Конференція «Розвиток попри війну: зерно і переробка»

Де: вулиця Зелена, 53, Колоденка; готельний комплекс «Айвенго»; Рівненська область.

Коли: 23-24 листопада.

23-24 листопада у м. Рівне відбудеться збір представників аграрного та суміжних бізнесів на профільній конференції «Розвиток попри війну: зерно і переробка».

Програма дводенного заходу включає найбільш актуальні та важливі для сьогодення теми, які будуть обговорені в ході глобальних та вузькопрофільних сесій, панельних дискусій:

  • Виробництво зерна. Що вирощувати і куди то все збувати?
  • Переробка зерна. Кому вона потрібна і в яку переробку краще рухатися?
  • Торгівля зерном та зернопродуктами. Хто чекає на українську продукцію та скільки готовий за неї платити?
  •  Логістика зерна. Як ефективно побудувати зараз і щоб прибутково після війни?
  • Експорт зерна та зернопродуктів. Як вивезти в умовах майже повної блокади портів та кордонів?
  • Технології. Які інноваційні технології та обладнання допоможуть зробити агробізнес прибутковішим?
  • Інвестиції. Де сьогодні шукати підтримки українським агровиробникам?

Вартість: 9950 грн. Зареєструватись можна за посиланням.

BEEF XIII BIRTHDAY PARTY

Де: вулиця Шота Руставелі, 11; BEEF meat&wine; Київ.

Коли: 24 листопада. Початок о 19:00.

“24 листопада ми запрошуємо всіх гостей на Шота Руставелі 11, щоб віддати шану команді та відсвяткувати ще один рік разом з близькими. В оточенні тих, хто розділив з нами свої самі інтимні моменти побачень, важливих зустрічей, часу з близькими, переживань, розчарувань, радості. Хто розділив з нами свою частинку життя”, — йдеться у повідомленні.

В цей день заклад поділиться з гостями своїми мріями, новаторськими ідеями і смаками, музикою, перфомансом від D III та запальним сетом Андрія Зелінського.

Забронювати місце можна за телефоном: +380443325340.

Buddha bar evening у ресторані індійської кухні Himalaya

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений HIMALAYA | traditional Indian food (@himalayakyiv)

Де: вулиця Велика Васильківська, 80; ресторан індійської кухні Himalaya; Київ.

Коли: 25 листопада. Початок о 19:00.

У ресторані індійської кухні Himalaya відбудеться вечеря при свічках під ді-джей сет від DJ Sparko.

Що буде на заході:

  • DJ сет;
  • авторські коктейлі;
  • «трушні» індійські страви;
  • атмосфера Індії.

Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram, або за номером: +380734666707.

«Дегустація. Вино за містом» в Eva Park

Де: Звенигородська, 201 А, Віта-Поштова, Київська область.

Коли: 25 листопада. Початок о 13:00.

Мережа WINETIME проведе закритий івент «Дегустація. Вино за містом» в Eva Park.

Що включає частина «Дегустація» (локація — 2-й поверх кавʼярні Eva):

  • welcome-drink на вибір — келих ігристого, сухого або солоденького
  • 2 дегустації — червоні вина (незвичні стилі!) та віскі (Ірландія/Шотландія);
  • цікаві факти про створення вина, відмінності віскі Шотландії та Ірландії;
  • смачний гастросупровід напоїв.

Що включає частина «Глінтвейн» (локація — барбекю-спот в зоні Eva Art Gallery):

  • зігріваючий глінтвейн;
  • бургери з соковитої яловичини від бренду “Тростинка”.

Вартість: 2000 грн. Забронювати місця  можна за телефоном: +380676312824.

Food Pairing в ресторані Under Wonder 

Де: вулиця Велика Васильківська, 21; ресторан італійської кухні Under Wonder; Київ.

Коли: 28 листопада. Початок о 19:00.

У ресторані італійської кухні Under Wonder відбудеться food pairing, який буде присвячений тосканській кухні та традиційним винам. 

Для бронювання потрібно написати в особисті повідомлення закладу в Instagram.

Photo credits: надані партнерами; Facebook Борошномели України/Millers of Ukraine; Facebook BEEF meat & wine; Instagram eva_landscape_park; Instagram underwonder.kyiv 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi