Гастро-події у Києві 25-31 травня: масштабна винна подія Be Wine, фестиваль кислого пива «День великої спраги», гастрономічний майстер-клас Ксенії Амбер - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 25-31 травня: масштабна винна подія Be Wine, фестиваль кислого пива «День великої спраги», гастрономічний майстер-клас Ксенії Амбер
24-05-2024 0 113


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 25 по 31 травня 2024 року. Встигніть придбати квитки та зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!

Be Wine International Wine Show 

Де: КВЦ Парковий

Коли: 25 та 26 травня

BE WINE International Wine Show — це масштабна винна подія, яка об’єднує досвідчених гурманів, талановитих виробників, імпортерів та поціновувачів винної культури. Протягом двох днів сомельє, кавісти, ресторатори, готельєри, локальні та міжнародні виробники вина, а також справжні поціновувачі винної культури відкривають для себе нові вишукані смаки, відвідують яскраві дегустації та пізнавальні лекції.

Що чекає вас на Be Wine 2024:

  • 2 дні унікального досвіду та якісного дозвілля;
  • 5 залів дегустацій, Wine Zone, Food & Lounge Zone;
  • понад 200 видів вина;
  • понад 100 дегустацій за два дні;
  • ком’юніті сомельє, кавістів, імпортерів, виробників вина, рестораторів та готельєрів.

Вартість: Wine lover — 400 грн, Professional — 1500 грн, придбати квитки

Фестиваль кислого пива “День великої спраги”

Де: Кільцева дорога 1, ТРЦ «Respublika Park», поруч з «Сільпо»

Коли: 25 та 26 травня з 12:00 до 22:00

Перший в Україні фестиваль кислого пива «День великої спраги»: Only Sour — Only Pils! Поспішайте спробувати ексклюзивні позиції, що будуть присутні як в кезі, так і в пляшці, які ви не скуштуєте більше ніде в Україні!

Що заплановано:

  • ексклюзивна продукція з бельгійських пивоварень: Cantillon (пляшки і розлив), Gueuzerie Tilquin(пляшки і розлив), De Ranke(пляшки і розлив), Brasserie de Blaugies(пляшки), Brasserie de la Mule(пляшки і розлив) та Boon(розлив);
  • KYIVLINER — колаборація Beermaster Brewery, власної крафтової броварні Сільпо, та бельгійської броварні La Mule;
  • позиції від власного імпорту;
  • українські учасники: Pravda Beer, Varvar Brew, Malle brewery;
  • лекції та екскурсії на броварні.

Частину коштів перерахують на потреби бригади співробітника Beermaster Brewery.

Вартість: 300 грн включно з келихом та трьома фішками (номінал фішок 30,00 грн). Оплата на місці.

Фестиваль грецько-української культури «Панаїр»

Де: Поляна на ВДНГ (Академіка Глушкова, 1)

Коли: 25 травня 12:00 – 22:00

Вперше в Києві відбудеться традиційний фестиваль грецько-української культури «Панаїр». Традиційно свято «Панаїр» проводилося щорічно в грецьких селищах на території України, але через окупацію деяких наших міст, українські греки були вимушені стати на захист нашої країни або покинути рідну землю. Саме 25 травня, на території Поляни ВДНГ, з’їдуться греки з усієї країни, щоб провести це свято за віковими традиціями та познайомити гостей міста з культурою приазовських греків. Мета заходу – зібрати кошти на потреби дітей військовослужбовців з числа зниклих безвісти, полонених або загиблих Оборонців. Всі зібрані кошти будуть передані у фонд «Стратегія Відродження України».

На вас чекатимуть:

  • Виступи більше 20 артистів та етнічних грецьких колективів
  • Гастрономічний ярмарок із традиційними приазовськими та грецькими стравами, а саме: гірос, сувлакі, чебуреки, шурпа, шумуш і безліччю інших автентичних смаколиків
  • Зона боротьби «Куреш» – славетної пам’ятки грецької спортивної культури
  • Етно-лекторій
  • Кінотеатр під відкритим небом
  • Безкоштовна дитяча зона.

Вартість: вхід вільний

Пивний фестиваль у Garage

Де: вул. Межигірська, 82 (7 хвилин пішки від метро Тараса Шевченка)

Коли: 25 травня, 13:00-22:00

Пивний міні-фестиваль із благодійною складовою від Garage та Konteyner. Більше 50 кранів розливного пива від топових броварень з України та Європи, фуд-корт від Mirali & Bakehouse, стенд із сидром, музичний супровід від діджеїв.

Вартість: вхід вільний

Гастрономічний майстер-клас бренд-шефа BEEF Ксенії Амбер

Де: common table поряд з відкритою кухнею ресторану BEEF, вул. Шота Руставелі, 11

Коли: 26 травня о 12:00

Тартар. Карпачо. Філе-міньйон. 26 травня вас запрошують на гастрономічний майстер-клас бренд-шефа Ксенії Амбер. Навчатимуть готувати три страви як бренд-шеф, щоб дивувати найближчих удома, правильно вибирати яловичину, а ще нарізання, просмажка, плейтінг — як у BEEF. Що готуватимете:

  • тартар із яловичини з маринованим жовтком та картопляними чипсами
  • карпачо з яловичини
  • стейк філе-міньйон з молодими овочами та французьким картопляним пюре

Вартість: 2200 грн

Дегустація-вечеря в Samna

Де: вул. Івана Мазепи, 6

Коли: 30 травня о 19:00

Сомельє ресторану SAMNA підготував для гостей подорож країнами Близького Сходу. Перша зупинка: Ізраїль. В ресторані підготували найароматніші та вишукані позиції вин, які поєднають з гастрономічними позиціями страв Ближнього Сходу. В меню вечері куббе, пончики з копченою фореллю, качине парфе, катаєф з качиним конфі, татакі вагю.

Вартість: уточнюйте при бронюванні за номером +380673910881

Gastro вечеря у Бelkin

Де: проспект Берестейський, 40

Коли: 31 травня о 18:00

Вечір з особливою атмосферою гастрономічних див. Запрошують насолодитись кулінарними шедеврами шеф-кухаря Дениса Кисельова, десертом від шеф-кондитера Анастасії Степанової та посмакувати винами, що підібрав сомельє Дмитро Іванов. В меню вечері — праліне вітело тонато, севіче з сібаса з полуницею, каре телятини з морквою, тропічний чизкейк з ананасовим чатні та кюлі манго-маракуя.

Вартість: 1500 грн, для бронювання телефонуйте +380968886488

Головна фото: Lorenzo Turroni on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi