Гастрономічний гід фестивалем Ulichnaya eda: що не пропустити на фудкорті  - PostEat

пошук

Гастрономічний гід фестивалем Ulichnaya eda: що не пропустити на фудкорті 
04-06-2021 0 2112


Уже 5-6 червня на Арт-завод Платформа відбудеться перший в цьому році фестиваль Ulichnaya eda

На відкритті фестивального сезону організатори обіцяють оновлений фудкорт, окремий корнер із відомими шеф-кухарями, DJ-сет Alyona Alyona, маркет, безпечну та веселу дитячу зону, кінотеатр просто неба та першу в Україні NFT-виставку їжі.

Цьогоріч на Ulichnaya eda буде понад 60 точок фудкорту. Всі учасники ділитимуться на новачків і постійних резидентів — половина учасників вперше презентуватимуть свої заклади. Читайте, що не пропустити на фудкорті найбільшого фестивалю вуличної їжі країни. 

KIM STREET від KIM KIMCHI

KIM STREET — точка від корейського ресторану KIM KIMCHI. Всі страви, які будуть представлені на фестивалі, — найбільш популярні позиції стритфуду в Кореї. Автентична корейська кухня досить рідко представлена на фестивалях, тож гостям варто завітати за новими поєднаннями та незвичайними смаками. 

Що спробувати: KIMБургер, курку по-корейськи, курку в сирному соусі, лапшу. 

blänke city bistro 

blänke city bistro — це франко-італійське бістро зі стравами, десертами та коктейлями на основі молока буйволиць з власної ферми TASbio. Меню — смачне, корисне і точно незвичайне. 

Що спробувати: бургер з томленою фермерською буйволятиною або з овочами та страчателою з молока буйволиць, ніжний меренговий рулет, комбучу від шеф-кухаря. 

Torisho

Torisho — ресторан сучасної японської кухні. В основі меню закладу — карааге (японська техніка готування, у якій курку, м’ясо або рибу маринують від 24 до 48 годин у соусі Накацу з додаванням секретних інгредієнтів, панірують та смажать до хрусткої скоринки). Страви, приготовані таким способом, можна спробувати в Японії, США, в Азії та Європі, де є Torisho, а тепер і на Ulichnaya eda.

Що спробувати: удон з куркою карааге, соковиті стегна з кисло-солодким соусом світ-чилі, трушний окономіякі з беконом. 

The Burger Mexico 

The Burger Mexico — обіцяють позиції ресторанного рівня на фудкорті. Це в першу чергу стосується приготування та якості продуктів. Наприклад, для приготування бургерів використовується мармурова яловичина породи Чорний Ангус. Окрім бургерів, на Ulichnaya eda обіцяють презентувати нові позиції, яких немає в ресторані. 

Що спробувати: бургери, тако, кесаділью, випити сангріту. 

ProCheese

ProCheese — спільнота поціновувачів сиру, вперше презентуватимуть своє меню на фестивалі Ulichnaya eda. Новачки на фестах, експерти в сирах. На відкритті презентують справжній швейцарський раклет, який перед подачею розплавляють на раклетниці. Також обіцяють навчити готувати його вдома. 

Що спробувати: Mac and cheese (макарони, відварені в молоці, злегка обсмажені до скориночки та залиті розплавленим раклетом, подаються з мисливською ковбаскою, маринованим огірком і печерицями у фритюрі), Swiss fries (картопля фрі з маринованим огірком, грибами у фритюрі, мисливськими ковбасками), Cheese sandwich (сендвіч з бебі-шпинатом, маринованим огірком, моцарелою, залитий розплавленим раклетом). 

Chin Chin

Chin Chin — азійський ресторан на Ulichnaya eda. Бренд-шефи, які розробляли меню закладу, навчалися у колег з азійських ресторанів, які входять до рейтингу Asia’s 50 best Restaurants. Позиції, які представлені на фестивалі, — автентичні страви, що зібрані з усієї Азії. Швидке приготування, демократичні ціни.

Що спробувати: курка чи креветки в кисло-солодкому соусі з ананасом, рис з овочами, куркою чи креветками, локшина (яєчна чи скляна) з овочами, куркою чи креветками, смажені баклажани в соусі солодкий чилі. 

Bali Hai 

Bali Hai — проєкт на створення якого надихнуло гастрономічне різноманіття Балі. Використовують лише свіжі та відбірні морепродукти. На фестивалі Ulichnaya eda вперше, презентуватимуть ситні боули та боул-роли.

Що спробувати: боул-роли, боул з тунцем. 

Pita Kyiv

Pita Kyiv —  це сучасна ізраїльська кухня на Ulichnaya eda. Свіжоспечений хліб піта, незвичайне поєднання інгредієнтів, спеціалізується на середземноморській, веганській і органічній їжі. В меню — хумус, сабіх, шварма та фалафель. 

Що спробувати: Піта Double Cheeseburger (подвійна яловичина, подвійний чедер, маринована цибуля, солоний огірок, помідор на грилі, сметана, айолі, песто петрушка), Піта Фалафель (фалафель, баклажан, овочевий салат, хумус, тахіні, харіса) та Піта Шварма (Куряче стегно, овочі на грилі, тахіні). 

Hard Wok Cafe

У Hard Wok Cafe готують за класичними автентичними рецептами. Готують крафтову їжу, самостійно роблять локшину, напої, фарш для пельменів. Професійні кухарі працювали в Китаї, звідки й привезли частинку Азії. 

Що пробувати: фірмова яєчна лапша з ніжною телятиною, гострі теплі страви, азійські пельмені з фірмовим фаршем, насі-горенг з креветкам (дикий смажений тайський рис за класичним рецептом). 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi