Гід кулінарними школами Києва: вчимося готувати та пізнаємо кулінарію - PostEat

пошук

Гід кулінарними школами Києва: вчимося готувати та пізнаємо кулінарію
13-09-2019 0 6032


Редакція PostEat підготувала гід кулінарними школами Києва. Хтось робить перший крок до кулінарних зірок на власній кухні, а хтось прямує навчатись гастрономічним мудрощам до професіоналів. Не має значення, хочете ви навчитись пекти ідеальні пироги чи ферментувати продукти — професійні шеф-кухарі в школах готові навчити вас всьому, що знають самі. Обирайте, які кулінарні навички ви хочете опанувати та прямуйте на професійні кухні кулінарних шкіл Києва.

Кулинарная школа Евгения Чернухи

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 101

Вартість навчання: від 6000 грн до 38 000 грн.

Деталі: Кулінарна школа Євгена Чернухи — перша професійна школа в Україні, де навчають кулінарній майстерності та кондитерському мистецтву з 2010 року. Засновник школи Євген Чернуха — досвідчений український шеф-кухар, бізнесмен, засновник кулінарних проектів, агентства кулінарного і ресторанного консалтингу. Євген завжди прагнув черпати нові знання про кулінарію, і саме це бажання спонукало його на навчання в Європі, а також відвідування майстер-класів відомого шеф-кухаря Гордона Рамзі. Після навчання Євген зрозумів, що хоче підняти рівень кулінарних знань в Україні на міжнародний і створив першу професійну Кулінарну школу в 2010 році, яка відповідає всім стандартам якості зарубіжних шкіл. Зараз школа загальною площею 550 м2 налічує 3 професійних аудиторії, обладнаних сучасною технікою. До школи приїжджають практикуватись учні з усього світу, які мають змогу також отримати теоретичні знання з різноманітної кулінарної літератури, яка є в бібліотеці школи. Для учнів школи організовують регулярні поїздки за кордон для обміну досвідом, адже кулінарна школа Євгена Чернухи підтримує партнерство з міжнародними кулінарними організаціями та бере участь в закордонних форумах. Євген Чернуха зазначає, що в школі мають на меті доступно донести інформацію про останні кулінарні тренди, які можна застосовувати у повсякденному житті. Зараз у школі проводять більше трьох десятків навчальних курсів і майстер-класів різної тривалості та тематики: базові курси «Кулінарія від А до Я» (5 тижнів), Курси кондитера (4 тижні), курси на 5 днів «Тільки м’ясо», «Fish Club: Риба та Морепродукти», «Fast&Healthy», «Здорове харчування», курси розумної кулінарії для домогосподарок та тих, хто хоче готувати будь-яку страву за 30 хвилин «Smart Home Culinary», та більш ніж 30 одноденних майстер-класів кулінарної та кондитерської тематики. Навчатись можна як у будні дні, так і обрати групи вихідного дня. Після проходження навчання в Кулінарній школі Євгена Чернухи студентам видають міжнародний диплом з сертифікаціями Європи і Америки та надають рекомендації з працевлаштування у заклади-партнери.

Кулинарная академия Ассоциации шеф-поваров Украины

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Гарматна, 55

Вартість навчання: 19400 грн.

Деталі: Місія Кулінарної академії Асоціації шеф-кухарів України — допомагати людям формувати смак і культуру харчування, а також підвищувати престиж професії шеф-кухарів, кухарів і кондитерів. На меті навчання в Академії ставлять постійне підвищення кваліфікації кухарів, впровадження в професійну кулінарну діяльність елементів високої гастрономії, створення та поширення нових ідей і гастрономічних трендів, підготовку до кулінарних фестивалів, проведення майстер-класів та курсів навчання за участю міжнародно визнаних професіоналів. Викладачі Кулінарної академії Асоціації шеф-кухарів України — виключно практикуючі шеф-кухарі з великим та успішним досвідом. Президентом Асоціації шеф-кухарів України є Ігор Брагін. Кухня кулінарної академії створювалася з акцентом на максимальну відповідність кухні ресторану, тому вона обладнана і повністю укомплектована сучасною якісною технікою. Також навчальна кухня розділена на технологічні зони, як і в ресторанах — окремо гарячий цех, окремо холодний, окремо кондитерський і гарніри. Така організація навчального процесу ідеально підходить для повного розуміння ресторанної роботи, завдяки можливості пройти всі процеси та вивчити господарські аспекти роботи ресторану. Також окремо облаштовано зал для теоретичних занять. За сім років роботи вища кулінарна школа випустила понад 900 студентів, 120 випускників отримали дипломи з відзнакою, їм була присвоєна категорія «А».

Chefs Academy (Академия Успешных Поваров)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Німецька, 1/32

Вартість навчання: від 6800 грн до 33800 грн.

Деталі: «Академія Успішних Кухарів» — це постійно зростаюча група професіоналів кулінарної сфери (шеф-кухарі, су-шефи, кухарі), які постійно прагнуть вдосконалення власної майстерності. Місією «Академії Успішних Кухарів» є підвищення статусу шеф-кухарів на світовій арені кулінарного мистецтва і популяризація професії, завдяки обміну знаннями та впровадженню сучасних технологій. В Академії, крім майстер-класів та уроків теорії і практики, докладно розглядають і вивчають тенденції кухні майбутнього. Навчання проходить в спеціальній кулінарній лабораторії GastroLOFT — студія забезпечена першокласним обладнанням та професійним інвентарем. Засновник та ідеолог Chefs Acadеmy (Академії Успішних Кухарів) Артур Протченко має майже двадцятирічний досвід роботи в ресторанному бізнесі. Зараз у школі проводяться комплексні та кількаденні курси: «Хлібна корзина», «Базовий кулінарний курс», «Кулінарна революція», «Кондитерське мистецтво».

Kartata Potata

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Вартість навчання: від 300 грн до 11500 грн.

Деталі: Kartata Potata — це мережа різноманітних гастрономічних проєктів відомого кухаря Даші Малахової. Школа Kartata Potata названа на честь однойменної телевізійної передачі, перший ефір якої відбувся в 2006 році. Кулінарна школа Kartata Potata також працює і для дітей. Дитяча школа влітку перетворюється на справжній кулінарний табір, куди можна відправити дитину, яка цікавиться кулінарією. Активності для дорослих орієнтовані на змішане навчання — в школі раді домогосподаркам і студентам кулінарних коледжів, бізнесменам і офісним працівникам. Зараз триває набір на курс для дорослих «Боги Кухні», який складається з 10 занять — на них Даша Малахова буде ділитись секретами кулінарної майстерності: як вибирати обладнання, які смакові комбінації існують, як легко і швидко нагодувати сім’ю, щоб усі залишилися задоволені. Також студентів познайомлять з французькою, італійською, мексиканською, азіатською кухнями, а також культурою харчування цих країн і регіонів.


DGF International Culinary Concept   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Казимира Малевича, 86Н

Деталі: У 2013 році з ініціативи DGF International Culinary Concept в Києві була відкрита кулінарна школа DGF International Culinary School. Місія школи — давати професійну європейську освіту і популяризувати престижну професію кондитера в Україні. Сьогодні кулінарна школа вже отримала визнання кулінарної спільноти України та стала добре відомою серед французьких шефів, які регулярно збирають великі аудиторії на своїх майстер-класах в навчальному закладі. Варто додати, що особливим досягненням DGF International Culinary School є створення унікальних професійних навчальних програм, які дозволяють зацікавленим отримати гідний рівень знань з нуля.

Кiev International Culinary Academy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нововокзальна, 2

Вартість навчання: від 2300 грн до 65000 грн.

Деталі: Кондитерська школа KICA була заснована 2013 року в Києві кондитером Тетяною Вербицькою за сприяння кращих кондитерських шкіл Франції. Сьогодні школа добре відома професіоналам і аматорам у всьому світі завдяки високому рівню викладання і організації навчального процесу. Одна з найбільш корисних інновацій школи в сфері кондитерської освіти — прямі трансляції онлайн і відеозаписів майстер-класів авторитетних французьких шефів. Трансляція майстер-класу дозволяє отримати найкраще з можливого – якість освіти за мінімальну ціну. Школа KICA проводить: базовий чотиритижневий курс, курси кращих кондитерів Франції, онлайн-трансляції кондитерських курсів та організовує навчання в кондитерських школах Франції, Іспанії, Італії. Короткострокові курси тут проводять кращі французькі викладачі. Всі вони без винятку мають високі міжнародні та французькі нагороди. Довгострокові курси проводить викладач і засновник школи Тетяна Вербицька. Тетяна вільно розмовляє французькою і не менше 6 разів на рік проходить навчання і підвищує кваліфікацію у французьких шефів.

Головна фотографія: Кулинарная школа Евгения Чернухи

Фото: Facebook Кулинарная школа Евгения Чернухи, Кулинарная Академия, Chefs Academy, Kartata Potata, DGF International Culinary Concept, Kiev International Culinary Academy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi