"Гра смаків" у "Чайці" на Басейній: винно-гастрономічна вечеря, яку не можна пропустити - PostEat

пошук

"Гра смаків" у "Чайці" на Басейній: винно-гастрономічна вечеря, яку не можна пропустити
04-02-2025 0 191

Автор


Якщо ви досі вважаєте, що ідеальне поєднання їжі та вина — це просто міф, настав час перевірити це на практиці.

6 лютого грецьке кафе «Чайка» (вул. Басейна, 5Б) запрошує на унікальну гастрономічну вечерю «Гра смаків», де кожен ковток вина і кожен шматочок страви створять нову палітру відчуттів.

Хто за цим стоїть?
Винний гід цього вечора — Олександр Шеханін, сомельє та викладач Wine School, людина, яка знає про вино все. 15 років роботи, сотні винних подорожей Європою, понад тисячу лекцій та дегустацій, і, звісно, десятки тисяч продегустованих вин — погодьтесь, його рекомендаціям можна довіряти.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За гастрономічну частину відповідає шеф Микита Поздняк, який створив особливе меню, що розкриє кожен інгредієнт по-новому. Отже, що буде на столі?

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

 

  • три тартари з різними соусами — паста з соняшникового насіння та груша, домашній майонез з трюфлелем та боттаргою, мусс з овечого сиру та квашених томатів, 

  • феєрія морепродуктів — риба-меч, кальмари, гарбузове пюре з ваніллю та лимонним соусом

  • десерт, який стане ідеальним фіналом вечора — ніжний банановий торт.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Чому варто прийти?
Окрім насолоди вишуканими стравами, ви дізнаєтесь, як правильно підбирати вино до їжі, навчитесь розпізнавати баланс смаків і, звісно, отримаєте незабутній гастрономічний досвід.

Хочете потрапити? Бронюйте місця вже зараз через соцмережі «Чайки» або за телефоном +063 348 1152.

Чекати не варто — такі події швидко збирають своїх поціновувачів!

Фото: Чайка 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi