пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Після веселої прогулянки святковим центром або парком Шевченка вам неодмінно захочеться зігрітись, поповнити сили та обмінятись враженнями від передноворічного міста. Щоб вам не довелось блукати в пошуках локації, редакція PostEat розповідає про заклади на бульварі Шевченка — в них можна знайти грузинські хачапурі, сидр з хот-догами, рум’яні ребра, італійську пасту, хрусткі чебуреки та більше десятка різновидів крафтового пива.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Тараса Шевченка, 36а
Бюджет: ₴. Всі страви і напої за єдиною ціною — 29 грн.
Страви: хот-дог – 29 грн, хот-дог веган – 29 грн, пиріг з яблуком – 29 грн, пиріг з куркою – 29 грн. мушля з лимоном – 29 грн.
Напої: сидр яблучний – 29 грн, настоянка яблучна – 29 грн, «Пунш яблучний» – 29 грн.
Деталі: one euro bar і сидрерія, замовлення видають за 3 хвилини, всі позиції в меню по 29 грн, формат take away, столики на вулиці і в приміщенні.
«Білий Налив» — перша українська сидрерія-бар, в якому будь-яка страва або напій коштують 29 гривень. Автором концепції є відомий ресторатор Дмитро Борисов. В «Білому Наливі» пропонують яблучний сидр, смачні наливки і охолоджений лимонад. Сюди ж приходять за свіжими устрицями, хот-догами з карамелізованою цибулею, ситними пирогами з куркою та яблуками.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Тараса Шевченка, 36а
Бюджет: ₴₴. Салати (108–134 грн), основні страви (78–220 грн), десерти (78–102 грн).
Страви: лобіо по-мегрельськи – 94 грн, бозбаш – 108 грн, кубдарі з м’ясом свинини – 148 грн, хінкалі з бараниною – 20 грн/1 шт., цицак – 52 грн, асорті пхалі – 115 грн, долма – 162 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, кулінарні майстер-класи для дорослих і дітей, доставка, автентичний інтер’єр, дегустації грузинських вин, резерв столів.
Ресторан «Чачапурі» на бульварі Шевченка вже п’ять років вважається «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви. В одному із залів відвідувачі можуть спостерігати, як у справжній печі-тандирі випікають лаваш та готують м’ясо. У винній карті ресторану ви знайдете чудові грузинські вина, які доповнять ваші страви.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 44
Бюджет: ₴₴. Салати (168–264 грн), піца (158–212 грн), паста і ризото (124–298 грн).
Страви: спагеті карбонара з артишоками – 168 грн, парма ді парма – 124 грн, теплий салат з органічної телятини з печеним перцем – 258 грн, піца «Капрічоза» – 196 грн, ризото з морепродуктами – 298 грн, карпачо з лосося – 184 грн.
Напої: морс домашній – 32 грн, глінтвейн – 78 грн, лате на мигдальному молоці – 88 грн, Bloody Mary – 145 грн.
Деталі: ресторан італійської кухні, паста власного приготування з італійського борошна, відкрита кухня, піца-меню, сніданки кожен день з 10:00 до 13:00, до солоних сніданків подають домашній хліб, колекція італійських вин, take away.
Spaghetti Restaurant був першим столичним паста-баром, де самостійно готують пасту виключно з якісного італійського борошна. За процесом приготування фреш-пасти можуть спостерігати всі бажаючі, завдяки відкритій кухні закладу. Крім цього в ресторані подають піцу з різними варіантами начинки, крем-супи, ризото та десерти. У винній карті зібрані популярні європейські зразки, які можна замовити келихами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Тараса Шевченка, 1
Бюджет: ₴₴. Салати (79–169 грн), холодні закуски (79–239 грн), основні страви (119–299 грн).
Страви: ковбаски с гарбузом та орзо – 169 грн, мідії у вершковому соусі – 199 грн, бургер зі стейком лосося – 169 грн, яловичий міньйон із сезонними овочами – 229 грн.
Напої: Praga Dark Lager – 59 грн/0,3 л, Petrus Sour Passion fruit – 99 грн/0,25 л, Oblivion – 65 грн/0,25 л.
Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.
«Мокрі вуса» — український паб на початку бульвару Шевченка. На двох десятках кранів у пабі представлене українське пиво від пивоварень Varvar Brew, «Театр Пива «Правда», «Дідько», а також пиво від чеських, іспанських, бельгійських та інших пивоварень світу. Меню в «Мокрих вусах» доволі різноманітне та складається з цікавих закусок до пива і страв європейської кухні.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Тараса Шевченка, 2
Бюджет: ₴₴. Закуски (89–249 грн), супи (98 грн), основні страви (159–349 грн).
Страви: ребра пікантні – 189 грн, перепілка копчена – 249 грн, чіабата з фалафелем – 159 грн, сир моцарела фрі – 99 грн.
Напої: пиво «Микулинецьке бланш» – 49 грн/0,5 л, сидр яблучний – 45 грн/0,5 л, пиво «Микулинецьке медове» – 49 грн/0,5 л, узвар – 37 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться в центрі міста, колоритний інтер’єр, велика площа розсадки гостей, авторські рецепти, «Микулинецьке» пиво, резерв столів.
«Кузня ребра та пива» — м’ясний ресторан у центрі Києва із сучасним інтер’єром, у якому вдало поєднуються натуральне дерево, метал та пано, що збережене із минулого століття. Завдяки великій площі, в ресторані одночасно можуть розміститись до 200 гостей. Основні страви меню — пікантні свині реберця, перепілка холодного копчення та сендвіч з пастарамі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бул. Шевченко, 35
Бюджет: ₴₴. Закуски (88–316 грн), салати (136–235 грн), тандир (144–352 грн), гарячі страви (180–325 грн).
Страви: паштет із курятини з малиною та грінками – 154 грн, салат із хрустким баклажаном та куркою – 168 грн, чашушулі – 157 грн, курча тапака – 280 грн, чебурек зі шпинатом та сиром – 95 грн/1 шт., чебурек з бараниною – 90 грн/1 шт.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: ресторан кавказької і узбецької кухні, затишні банкетні і vip-зали, різноманітне меню, великий вибір алкоголю, страви на мангалі, камін у центрі просторої зали, жива музика.
Ресторан «Баклажан» — місце, де переплітаються гастрономічні традиції Кавказу та Середньої Азії і подаються «під соусом» щирої гостинності. Заклад входить до мережі ресторанів Tarantino Family. У меню зібрані знакові страви грузинської, узбецької, вірменської, азербайджанської та абхазької кухні. Рекомендуємо спробувати в ресторані чебуреки зі шпинатом та сиром і з бараниною.
Фото: Facebook Білий Налив, Чачапурі \ Чачапури, Spaghetti Restaurant, Мокрі вуса. Український паб, Кузня ребра та пива, Баклажан
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi