Гуляємо зимовою столицею: заклади на бульварі Шевченка - PostEat

пошук

Гуляємо зимовою столицею: заклади на бульварі Шевченка
23-12-2019 0 1528


Після веселої прогулянки святковим центром або парком Шевченка вам неодмінно захочеться зігрітись, поповнити сили та обмінятись враженнями від передноворічного міста. Щоб вам не довелось блукати в пошуках локації, редакція PostEat розповідає про заклади на бульварі Шевченка — в них можна знайти грузинські хачапурі, сидр з хот-догами, рум’яні ребра, італійську пасту, хрусткі чебуреки та більше десятка різновидів крафтового пива.

Білий Налив

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тараса Шевченка, 36а

Бюджет: ₴. Всі страви і напої за єдиною ціною — 29 грн.

Страви: хот-дог – 29 грн, хот-дог веган – 29 грн, пиріг з яблуком – 29 грн, пиріг з куркою – 29 грн. мушля з лимоном – 29 грн.

Напої: сидр яблучний – 29 грн, настоянка яблучна – 29 грн, «Пунш яблучний» – 29 грн.

Деталі: one euro bar і сидрерія, замовлення видають за 3 хвилини, всі позиції в меню по 29 грн, формат take away, столики на вулиці і в приміщенні.

«Білий Налив» — перша українська сидрерія-бар, в якому будь-яка страва або напій коштують 29 гривень. Автором концепції є відомий ресторатор Дмитро Борисов. В «Білому Наливі» пропонують яблучний сидр, смачні наливки і охолоджений лимонад. Сюди ж приходять за свіжими устрицями, хот-догами з карамелізованою цибулею, ситними пирогами з куркою та яблуками.

Чачапурі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тараса Шевченка, 36а

Бюджет: ₴₴. Салати (108–134 грн), основні страви (78–220 грн), десерти (78–102 грн).

Страви: лобіо по-мегрельськи – 94 грн, бозбаш – 108 грн, кубдарі з м’ясом свинини – 148 грн, хінкалі з бараниною – 20 грн/1 шт., цицак – 52 грн, асорті пхалі – 115 грн, долма – 162 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, кулінарні майстер-класи для дорослих і дітей, доставка, автентичний інтер’єр, дегустації грузинських вин, резерв столів.

Ресторан «Чачапурі» на бульварі Шевченка вже п’ять років вважається «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви. В одному із залів відвідувачі можуть спостерігати, як у справжній печі-тандирі випікають лаваш та готують м’ясо. У винній карті ресторану ви знайдете чудові грузинські вина, які доповнять ваші страви.

Spaghetti Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 44

Бюджет: ₴₴. Салати (168–264 грн), піца (158–212 грн), паста і ризото (124–298 грн).

Страви: спагеті карбонара з артишоками – 168 грн, парма ді парма – 124 грн, теплий салат з органічної телятини з печеним перцем – 258 грн, піца «Капрічоза» – 196 грн, ризото з морепродуктами – 298 грн, карпачо з лосося – 184 грн.

Напої: морс домашній – 32 грн, глінтвейн – 78 грн, лате на мигдальному молоці – 88 грн, Bloody Mary – 145 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, паста власного приготування з італійського борошна, відкрита кухня, піца-меню, сніданки кожен день з 10:00 до 13:00, до солоних сніданків подають домашній хліб, колекція італійських вин, take away.

Spaghetti Restaurant був першим столичним паста-баром, де самостійно готують пасту виключно з якісного італійського борошна. За процесом приготування фреш-пасти можуть спостерігати всі бажаючі, завдяки відкритій кухні закладу. Крім цього в ресторані подають піцу з різними варіантами начинки, крем-супи, ризото та десерти. У винній карті зібрані популярні європейські зразки, які можна замовити келихами.

Мокрі вуса. Український паб

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Тараса Шевченка, 1

Бюджет: ₴₴. Салати (79–169 грн), холодні закуски (79–239 грн), основні страви (119–299 грн).

Страви: ковбаски с гарбузом та орзо – 169 грн, мідії у вершковому соусі – 199 грн, бургер зі стейком лосося – 169 грн, яловичий міньйон із сезонними овочами – 229 грн.

Напої: Praga Dark Lager – 59 грн/0,3 л, Petrus Sour Passion fruit – 99 грн/0,25 л, Oblivion – 65 грн/0,25 л.

Деталі: український паб, ресторанний проєкт Fozzy Group, кілька зал, концептуальний інтер’єр, 20 кранів з пивом, спортивні трансляції, літній майданчик, підходить для компаній, резерв столів.

«Мокрі вуса» — український паб на початку бульвару Шевченка. На двох десятках кранів у пабі представлене українське пиво від пивоварень Varvar Brew, «Театр Пива «Правда», «Дідько», а також пиво від чеських, іспанських, бельгійських та інших пивоварень світу. Меню в «Мокрих вусах» доволі різноманітне та складається з цікавих закусок до пива і страв європейської кухні.

Кузня ребер та пива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Тараса Шевченка, 2

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–249 грн), супи (98 грн), основні страви (159–349 грн).

Страви: ребра пікантні – 189 грн, перепілка копчена – 249 грн, чіабата з фалафелем – 159 грн, сир моцарела фрі – 99 грн.

Напої: пиво «Микулинецьке бланш» – 49 грн/0,5 л, сидр яблучний – 45 грн/0,5 л, пиво «Микулинецьке медове» – 49 грн/0,5 л, узвар – 37 грн.

Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться в центрі міста, колоритний інтер’єр, велика площа розсадки гостей, авторські рецепти, «Микулинецьке» пиво, резерв столів.

«Кузня ребра та пива» — м’ясний ресторан у центрі Києва із сучасним інтер’єром, у якому вдало поєднуються натуральне дерево, метал та пано, що збережене із минулого століття. Завдяки великій площі, в ресторані одночасно можуть розміститись до 200 гостей. Основні страви меню — пікантні свині реберця, перепілка холодного копчення та сендвіч з пастарамі.

Баклажан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бул. Шевченко, 35

Бюджет: ₴₴. Закуски (88–316 грн), салати (136–235 грн), тандир (144–352 грн), гарячі страви (180–325 грн).

Страви: паштет із курятини з малиною та грінками – 154 грн, салат із хрустким баклажаном та куркою – 168 грн, чашушулі – 157 грн, курча тапака – 280 грн, чебурек зі шпинатом та сиром – 95 грн/1 шт., чебурек з бараниною – 90 грн/1 шт.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан кавказької і узбецької кухні, затишні банкетні і vip-зали, різноманітне меню, великий вибір алкоголю, страви на мангалі, камін у центрі просторої зали, жива музика.

Ресторан «Баклажан» — місце, де переплітаються гастрономічні традиції Кавказу та Середньої Азії і подаються «під соусом» щирої гостинності. Заклад входить до мережі ресторанів Tarantino Family. У меню зібрані знакові страви грузинської, узбецької, вірменської, азербайджанської та абхазької кухні. Рекомендуємо спробувати в ресторані чебуреки зі шпинатом та сиром і з бараниною.

Фото: Facebook Білий Налив, Чачапурі \ Чачапури, Spaghetti Restaurant, Мокрі вуса. Український паб, Кузня ребра та пива, Баклажан

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi