Ігристе та устриці в ресторанах Києва: ідеальний дует для романтичного вечора - PostEat

пошук

Ігристе та устриці в ресторанах Києва: ідеальний дует для романтичного вечора
14-07-2021 0 3542


Ігристе та устриці у закладах Києва шукала редакція PostEat. Цей молюск став однією з найпопулярніших страв серед київської публіки. Сьогодні гості ресторанів замовляють устриці ледь не щодня як гастрономічну пару до ігристого або страву на компанію. Свіжа устриця з краплею лимону та у парі з охолодженим ігристим вином ідеально доповнює літні вечори та стане відмінним рішенням для романтичної вечері.

PM Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴. Крудо бар (285–2500 грн), роли (210–500 грн), основні страви з риби (280–630 грн).

Страви: пів дюжини устриць – 1380 грн, дюжина устриць – 2700 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Атмосферний комплекс PM Hall знаходиться на Парковій дорозі — тут гості можуть насолодитись вишуканою подачею авторських страв від шефа Іштвана Андрели, зануритись в атмосферу спортивного азарту в sport hub та співати у караоке й святкувати життя в яскравому івент простір. Гордість ресторану — одна з найзеленіших в місті літніх терас, з якої відкривається розкішна панорама столиці. Серед гастрономічних див європейської та паназійської кухні, здатних задовольнити кожного гурмана — різноманітні сезонні страви, салати, суші, роли, устриці, стейки та морепродукти, шефські десерти. Кращим рішенням для літнього вечора стануть свіжі устриці в тандемі з прохолодним ігристим. Забронювати столик на прекрасній summer terrace можна за номером +380687701111.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (170–280 грн), крудо-бар (220–420 грн).

Страви: устриці/1 шт.: «Жилардо № 2» – 140 грн, «Святий Патрік №3» – 70 грн, «Спесьяль №2» – 90 грн, «Фін де Нормандія №3» – 85 грн, «Чорна перлина» – 125 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

Рибний ресторан «Рыба Пила» у центрі міста відомий стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Для романтичної вечері краще за все обрати столик на затишній літній терасі та потішити кохану людину витонченим смаком свіжих устриць, обравши до улюбленого делікатесу келих охолодженого вина з широкої винної карти закладу. В меню представлені п’ять видів устриць на вибір: «Жилардо», «Фін де Нормандія», «Спесьяль», «Чорна перлина» та «Святий Патрік». Особливий день в житті «Риби Пили» настає в середу, адже вона устрична. Півдюжини устриць «Спесьяль» та келих просеко — лише 350 грн, а відвідати дюжину свіжих устриць з пляшкою просеко за романтичною вечерею пропонують за спеціальною ціною — 1100 грн.

FISH HOUSE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–388 грн), фірмові плато (1370–2590 грн), устриці (65–229 грн/1 шт.).

Страви: устриці/1 шт.: «Версаль №1» – 85 грн, «Жилардо №1» – 229 грн, «Рожева Тарбур’єш №1» – 215 грн, «Біла перлина №1» – 175 грн, «Середземноморська №1» – 75 грн, «Фін де Клер №1» – 80 грн, «Фін де Клер №3» – 65 грн, «Чорна королева №3» – 140 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

У ресторані авторської рибної кухні FISH HOUSE представлені страви з риби і морепродуктів, краби, устриці, а також суші, роли та сашимі. Великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволить вам у будь-який день насолодитися улюбленими молюсками і рибними стравами. Ви також можете придбати рибу і морепродукти додому — при ресторані є рибний бутик, асортимент якого постійно оновлюється. В меню FISH HOUSE 8 видів устриць, які пропонують поштучно.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7.

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–236 грн), основні страви (128–198 грн), салати (95–258 грн)

Страви: устриці/1 шт.: «Чорноморка №3» – 28 грн, «Фін де Клер №1» – 56 грн, «Фін де Клер №3» – 25 грн, «Фін де Клер №0» – 65 грн, «Жилардо спесіаль №2» – 98 грн, «Голландський принц №0» – 72 грн, «Святий Патрік №2» – 52 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. В «Чорноморці» завжди доступні свіжі устриці з Чорного моря та популярні види з Атлантики.

Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 14

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–1250 грн), паста (240–320 грн), риба (490–700 грн).

Страви: устриці/1 шт.: «Фін де Клер» – 125 грн, «Біла перлина» – 155 грн, «Жилардо» – 245 грн.

Деталі: italian classic restaurant, два поверхи, кілька залів, бренд-шеф Huldrick Plaisent, сніданки, сезонне меню, lounge bar, страви на грилі, hookah terrace, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — це італійський ресторан з багаторічною історією, живою музикою та вечерями від шефа. В закладі поєднали атмосферу класичного ресторану преміум-класу та запальний відпочинок в караоке. Бренд-шеф ресторану Huldrick Plaisent — професійний шеф-кухар з 15-ти річним стажем, він спеціалізується на традиційній класичній французькій, середземноморській, італійській та провансальській кухні. В меню Mario Restaurant ви знайдете страви з найсвіжіших морепродуктів та найкращого м’яса, а також три види устриць.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–215 грн), салати (96–368 грн), основні страви (174–398 грн).

Страви: устриці/1 шт.: «Фiн де Клер №0» – 68 грн, «Фiн де Клер №1» – 59 грн, «Фiн де Клер №2» – 58 грн, «Фiн де Клер №3» – 39 грн, «Iрландська Дикунка» – 64 грн, «Святий Патрiк №2» – 69 грн, соуси тар-тар / лаймовий / грибний / томатний / часниковий – 30 грн.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, сніданки, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа» та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах. Устриці в ресторані подають кількох видів: французькі «Фiн де Клер» чотирьох розмірів та ірландські «Iрландська Дикунка» й «Святий Патрiк №2». До устриць можна замовити цитрусовий, часниковий або інші соуси.

Наші Люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Княжий Затон, 14Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (69–299 грн), страви з м’яса (169–699 грн), піцети (189–299 грн).

Страви: «Фін де Клер №0» – 69 грн, «Фін де Клер №2» – 49 грн, «Остра Регал №2» – 149 грн, «Чорна королева №3» – 99 грн, сет на двох – 599 грн.

Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухонь, знаходиться на Осокорках, свіжі устриці, стильний інтер’єр, дитяча кімната, дитяче меню, літня тераса, резерв столів, take away -15%.

«Наші Люди» — ресторан середземноморської та європейської кухні, створений спеціально для гурманів, які не бояться поєднувати любов до яскравого життя та сімейних цінностей. В закладі пропонують зрозумілу середземноморську кухню, кілька світових гастрономічних хітів, а також свіжі устриці за доступною ціною, які заклад імпортує самостійно.

Фото: Facebook PM Hall, Рыба Пила, FISH HOUSE, Черноморка, Mario Restaurant, Одеса-мама, Наші Люди.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi