пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Сніданки в італійських ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Традиція починати ранок буднього чи вихідного дня сніданком чудова, адже заряджає позитивними емоціями на цілий день. Пропонуємо вам спробувати почати ранок в італійському стилі та розповідаємо про сніданки Києва — печиво савоярді з заварним кремом, омлет з креветкою, фрітата чотири сири, яєчня з панчетою вже чекають на вас у ресторанах столиці.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.
Бюджет: ₴₴.
Страви: бріош з яйцем пашот та шинкою — 182 грн, тост з лососем, мусом з авокадо та яйцем Бенедикт — 192 грн, омлет з креветкою та голландським соусом — 215 грн, яєчня з пітою та бобами — 148 грн, деруни з лососем та крем-сиром — 184 грн, печиво савоярді з заварним кремом та вишневим топінгом — 158 грн, вівсяна каша з сиром горгондзола — 145 грн, сирники з ягідним соусом та сметаною — 125 грн, млинці з рикотою та кокосовим соусом — 128 грн.
Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.
Ігристий початок дня чекає на вас в мережі ресторанів Spezzo. Так як до кожного сніданку тут подають безлімітне ігристе з 11:00 до 14:00. Обирайте з меню улюблений сніданок: хрусткий бріош з яйцем пашот та шинкою, ніжний омлет з креветкою та голландським соусом, солону вівсяну кашу з сиром горгондзола та для шанувальників солодкого ранку печиво савоярді з заварним кремом та вишневим топінгом. При замовленні будь-якого сніданку на вибір можно обрати: безлімітне ігристе або на вибір каву чи чорний/зелений чай у подарунок.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 14д
Бюджет: ₴₴.
Страви: оладки з цукіні та шпинату зі слабосолоним лососем – 289 грн, вівсянка з фруктами та сезонними ягодами – 119 грн, Бенедикт з лососем та сирним голандезом – 325 грн, омлет з прошуто та соусом барбекю – 235 грн, англійський сніданок – 435 грн, сирники зі сметаною – 195 грн.
Деталі: сімейний ресторан, краєвид на затоку Дніпра, європейська кухня, піца з дров’яної печі, страви на мангалі, сніданки з 11:00 до 15:00, дитяча кімната, анімація для дітей, дитяче меню, велика винна шафа, тераса, парковка, резерв столів.
Villa Riviera — сімейний ресторан європейської кухні на лівому березі Києва. Інтер’єр ресторану максимально налаштовує на відпочинок від міської метушні: в оформленні залу використано багато натурального дерева та живих рослин. Меню ресторану Villa Riviera розроблене у відповідності до сімейної концепції закладу: пізні сніданки, легкі салати, паста і ризото, піца з дров’яної печі та морепродукти — кожен гість знайде для себе улюблену страву. Почати день пропонують яєць Бенедикт з лососем, сирників, оладок з цукіні та шпинату чи англійського сніданку.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 9
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: оладка з гарбуза та лососем label rouge – 399 грн, крок мадам з яйцем-пашот – 375 грн, полента з лісовими грибами, трюфельною пастою та яйцем-пашот – 355 грн, яйця по-флорентійськи на бріош з лососем / беконом – 485/349 грн.
Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, шеф-кухар Володимир Ярославський, велика винна карта, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки, резерв столів.
Lucky Restaurant Vinoteque — преміумресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського. Меню тут засноване на поєднанні вишуканості французької та італійської кухонь, а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. На сніданок пропонують страви з яєць, круасани, великий тост з авокадо, оладку з гарбуза та лососем, поленту з лісовими грибами, яйця по-флорентійськи.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Лесі Українки, 30А
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: омлет з моцарелою, томатами чері й базиліком – 210 грн, пан пердю з повітряного хліба бріош з лососем, гуакамоле, яйцем пашот і соусом голландез – 370 грн, клаб-сендвіч з трюфельним омлетом, смаженим беконом і рожевим соусом – 380 грн, авокадо тост з ростбіфом, томатами й соусом тонато – 390 грн, яйце пашот з лососем гравлакс, соусом голландез та червоним кав’яром – 450 грн.
Деталі: ресторан італійської та паназійської кухні, знаходиться на Печерську, стильний інтер’єр, шеф-кухар Fenix Asia Сергій Байсаревич, шеф-кухар Fenix Italia Стефано Антоніоллі, бренд-сомельє Олексій Олексієнко, шеф-бармен Артем Синегуб, свіжі морепродукти, raw bar, крудо меню, sharing style, піца з дров’яної печі, сніданки в Fenix Italia, власна випічка, lounge-зона, винна колекція, дві банкетні зали, резерв столів.
Fenix Italia — ресторан італійської кухні на бульварі Лесі Українки. В окремому ранковому меню, яке діє з 10:00 до 13:00, можна знайти понад 10 страв від маестро Стефано Антоніоллі та окремо асортимент кондитерської вітрини зі свіжою випічкою. До меню сніданків увійшли класичні італійські хіти, клаб-сендвіч з трюфельним омлетом, авокадо тост з ростбіфом, яйце пашот з лососем гравлакс, омлет з моцарелою, млинці з маком та оката яєчня з беконом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Саксаганського, 35
Бюджет: ₴₴.
Страви: брускета з яйцем пашот та сьомгою – 160 грн, яєчня з панчетою – 125 грн, вівсяна каша з курагою та горіхами – 120 грн, фрітата чотири сири – 155 грн, шакшука з соусом маринара – 125 грн, лимонні оладки з вівсяного борошна з ягідним соусом – 120 грн.
Деталі: автентична італійська кухня, знаходиться в центрі міста, сніданки, піца з дров’яної печі, затишна атмосфера, доставка, формат take away, резерв столів.
Capo Di Monte — ресторан італійської кухні в центрі міста. Автентичні рецепти, використання італійських продуктів та приємна атмосфера чекають на гостей закладу. У Capo Di Monte самостійно випікають італійську чіабату, готують пасту-фреска та десерти, м’ясо та риба в ресторані готуються на хоспері, хліб та піца випікаються у дров’яній печі. Сніданки у Capo Di Monte можливо замовити на протязі усього дня — пропонують брускету з яйцем пашот, сирники, солодку вівсянку, фрітату з чотирма сирами та лимонні оладки.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 42
Бюджет: ₴₴.
Страви: яйце пашот на бріоші з лососем – 270 грн, фрітата з томатами, моцареллою та салямі піканте – 210 грн, скрамбл з кіноа, грибами, шпинатом та страчателлою – 185 грн, хашбраун з ростбіфом і голландським соусом – 285 грн, сирники з соусом маскарпоне-ваніль – 198 грн.
Деталі: сімейна італійська траторія, знаходиться у самому центрі Києва, стильний інтер’єр, класика італьської кухні, авторські страви, різноманіття піци, моцарела бар, устриці, bambi menu, літня тераса, коктейлі, pet friendly.
Circolo Centrale — заклад у концепції «сімейна італійська траторія» в центрі міста. Тут ви можете відправитись у подорож сонячною Італією, не покидаючи української столиці. Скуштувавши сніданки в цій сімейній італійській траторії, ви відчуєте довершений смак Італії, адже в кожній страві присутня частинка італійської магії. Сніданки в Circolo Centrale тривають з 10:00 до 13:00, у комплімент йде кава, чай або безлімітне ігристе на вибір.
Головна фото: Spezzo
Фото: Facebook Spezzo, Lucky Restaurant Vinoteque, Fenix, Lucca, Capo di Monte, Circolo Centrale.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi