Качка по-пекінськи: де в Києві спробувати культову страву китайської кухні - PostEat

пошук

Качка по-пекінськи: де в Києві спробувати культову страву китайської кухні
13-12-2021 0 4944


В новому матеріалі наша редакція розповідає де спробувати качку по-пекінськи в ресторанах Києва. Пекінська качка — одна з найвідоміших страв китайської кухні. Рецепт цієї страви став широко відомий з часів правління династії Юань, ще близько 1330 року. Натерта медом качка готується декілька днів та запікається в спеціальній печі. Шкірка качки повинна бути хрусткою, тонкою і нежирною, а м’ясо – ніжним та м’яким. Перед подачею її нарізають тонкими скибочками. Їсти страву прийнято з мандариновими коржами, рисовими млинчиками, молодою цибулею і соусами: солодким соусом з лопуха або соусом хойсін. Додатково можуть бути додані інші окремі компоненти, наприклад огірки, нарізані соломкою. У добірці нижче PostEat розповідає – де їсти традиційну качку по-пекінськи в Києві.

Duck, Please

Де: вул. Володимирська, 83; пр. Перемоги, 24 (ТРЦ Smart Plaza); Днiпровська набережна, 21А.

Бюджет: ₴₴. Салати та бао (75-135 грн), локшина (95-135 грн), супи та бульйони (65-85 грн).

Страви: качка по-пекінськи (порція, половина або ціла) – 195 грн/459 грн/995 грн

Деталі: мережа ресторанів китайської кухні в центрі Києва, сучасний інтер’єр, доставка, pets friendly, бронювання, еко упаковка, take away.

Duck, Please — це урбаністичне китайське бістро, відоме качкою по-пекінськи, локшиною та власним Duck Drive. Заклад можна знайти у трьох різних куточках Києва, замовити їжу в закладі або ж обрати улюблені страви з собою. Окрім качки по-пекінські (яка подається із китайськими млинцями, цибулею порей, огірком та соусом хойсін), в меню акцентують увагу на класичній китайській локшині, стравах з м’яса, птиці та риби. Крім страв з основного меню з 13:00 до 16:00 в Duck, Please можна обрати ланч за фіксованою ціною.

Oxota NA Ovets

Де: вул. Воздвиженська, 10Б.

Бюджет: ₴₴₴. Перші страви (195-295 грн), холодні закуски (95-589 грн), салати (115-279 грн).

Страви: качка по-пекінськи – 1390 грн.

Деталі: азійський м’ясний ресторан на Воздвиженці, заклади Дмитра Борисова, відкрита кухня з robata грилем, сніданки, kids friendly, pets friendly, бенкети, винна карта, доставка, формат take away.

Oxota Na Ovets – заклад на Воздвиженці, куди варто завітати поціновувачам азіатської кухні та традиційних рецептів Азії. Інтер’єр у стилі лофт одразу налаштовує на приємне проведення часу за келихом вина з широкої винної карти закладу. В меню ж увагу привертають страви з м’яса та птиці, риби, морепродуктів, стейки та страви WOK. Також в закладі є акваріум з живими лобстерами і крабами, устричний і кав’яр бари та відкрита кухня з деревним robata грилем, на якому смажать стейки з мармурової яловичини і свіжу рибу.

CHINA MA

Де: вул. Георгія Кірпи, 5Б.

Бюджет: ₴₴. Рис та локшина (83-223 грн), супи (173-263 грн), дімсами (113-213 грн).

Страви: качка по-пекінськи ціла – 1348 грн, качка по-пекінськи половина – 748 грн.

Деталі: заклад китайської кухні навпроти Південного вокзалу, дімсамна, два поверхи, стильний інтер’єр, винна карта, авторські коктейлі, резерв, доставка, take away.

CHINA MA — ресторан китайської кухні біля Південного вокзалу. В закладі подають страви азійської кухні за автентичними рецептами. В меню гості можуть знайти дімсами, рис, локшину, карі та качку по-пекінські, яку тут теж готують традиційно, більш як чотири дні: спочатку вона маринується, потім знаходиться та визріває у спеціальній шафі, і нарешті – запікається. Подають її з млинцями, свіжим огірком, пореєм та соусом хойсін. Особливість закладу — дві відкриті кухні, де гості можуть спостерігати за приготуванням замовленої їжі.

BAO

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дімсами (99–797 грн), салати (197–538 грн), птиця (297-1797грн).

Страви: качка по-пекінськи ціла – 1797 грн, качка по-пекінськи половина – 997 грн.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво в центрі Києва, відкрита кухня, тераса, стильний інтер’єр, вегетаріанські позиції в меню, винна карта, ланчі з 12:00 до 17:00 у будні, доставка.

BAO — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні в центрі міста, натхненням для якого стала естетика Азії, її атмосфера, кулінарні традиції та секрети східної кухні. В меню представлено великий вибір страв, кожна з яких є авторським поглядом шеф-кухаря Ектора Хіменес-Браво на азійську кухню. Гості можуть замовити страви з риби та морепродуктів, м’яса, проте як вегетаріанських позицій в меню також достатньо. Кухня відокремлена від залу панорамними вікнами, тож гості можуть спостерігати за процесом приготування страв.

Fenix Asia

Де: б-р Лесі Українки, 30А.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (180-950 грн), WOK (250-420 грн), роли (245-1500 грн).

Страви: качка по-пекінськи (ціла качка) – 2200 грн, качка по-пекінськи з осетровим кав’яром (ціла качка) – 2400 грн, качка по-пекінськи в класичній подачі (ціла качка) – 2200 грн.

Деталі: ресторанний комплекс на Печерську, паназійський та італійський ресторани, стильний тематичний інтер’єр, бенкетні зали, дитячі програми у вихідні, лаунж зона, винна карта, резерв, система Sharing Style .

FENIX – гастрономічний простір, що поєднує заклади паназійської та італійської кухні. В Fenix Asia окрім рекомендацій щодо гостроти, часу приготування та фірмових позицій гостям порадять персонально відповідні смаки з прив’язкою до китайського зодіакального календаря. В меню представлені страви азійської кухні у прочитанні та інтерпретації шеф-кухаря Сергія Байсаревича. Гості можуть обрати страви з риби, морепродуктів, молюсків, а щодо качки по-пекінськи, то подається вона у двох варіаціях – у класичному виді або з осетровим кав’яром.

Головне фото:oxotanaovets.

Фото: duck.please, oxotanaovets, chinamakyivbao.restaurantfenix.asia

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi