Карааге в закладах Києва: хрустка японська закуска - PostEat

пошук

Карааге в закладах Києва: хрустка японська закуска
10-11-2021 0 347


Карааге — це популярна японська страва, а точніше техніка приготування, що нагадує темпура. Різниця між карааге та темпура полягає в типі панування: у той час як для темпура використовують пшеничне борошно, для приготування карааге інгредієнти панірують у кукурудзяному крохмалі. Карааге можна приготувати з м’яса, морепродуктів та овочів. З чого готують карааге в закладах Києва, розповідаємо у добірці.

Torisho Ukraine

Де: вул. Шота Руставелі, 12

Бюджет: ₴₴. 

Страви: карааге лангустини (2/4 шт.) – 99/179 грн, карааге курячі гомілки (2/4 шт.) – 99/179 грн, карааге курячі стегна (4/8 шт.) – 89/159 грн, карааге курячі крила (4/8 шт.) – 89/159 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, знаходиться в центрі міста, тематичний інтер’єр, відкрита кухня, страви за технікою карааге, демократичні ціни, щедрі порції, take away.

Бренд Torisho налічує понад 150 точок як в Японії, так і за її межами. Torisho Ukraine — це, перш за все, простота та лаконічність. Інтер’єр виконаний з використанням великої кількості натуральних матеріалів та авторських малюнків, якими розмальовані стіни. В основі меню — карааге з різних частин курки та лангустинів, до яких можна додати картоплю фрі або рис донбурі з соусом.

Жовте море

Де: Дніпровська Набережна, 26д; проспект Героїв Сталінграда, 8.

Бюджет: ₴₴.

Страви: торі карааге – 125 грн.

Деталі: мережа паназійських ресторанів, multi-cuisine; страви японської, європейської та української кухонь; сучасний інтер’єр, коктейльна карта з авторськими позиціями, безкоштовна доставка, формат take away, багаторічний досвід роботи.

«Жовте Море» — мережа паназійських ресторанів, заклади якої знаходяться на Оболоні та Позняках. Концепція ресторану об’єднує кухні країн узбережжя Жовтого моря. Страви в «Жовтому Морі» готують з-під ножа: фреш-мейд суші, сашимі, роли і суші-сети, а також страви на тепан-грилі, супи, салати і багато іншого. В ресторанах готують торі карааге — курячі шматочки, мариновані в устричному соусі, обсмажені в олії до золотавої хрусткої скоринки з гостро-солодким соусом.

Муракамі

Де: вул. Велика Васильківська, 57/3; пр-т. Героїв Сталінграда, 14Г; Русанівська набережна, 10; Дніпровська набережна, 12; вул. Антоновича, 176; вул. Мішуги, 4.

Бюджет: ₴₴.

Страви: торі карааге – 115 грн.

Деталі: ресторан японської кухні, сезонні новинки в меню, цілодобова доставка, дитяче меню, багаторічний досвід роботи, акції та знижки.

«Муракамі» — мережа ресторанів японської кухні, яка належить до Tarantino Family. В меню ресторану представлені суші, сашимі, роли, а також різноманітні закуски, салати, супи, локшина, гарячі страви та десерти. Серед нових закусок у меню ви знайдете торі карааге з курки із устричним, соєвим та солодким чилі соусами.

Naushi

Де: вул. Сковороди, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: курка карааге (5/7/9 шт.) – 99/119/149 грн.

Деталі: раменна, знаходиться на Подолі, стильний інтер’єр, 5 видів рамену, локшину готують самостійно, карааге, моті, суші-сендвічі, доставка на Подолі, take away, pets friendly, працюють щодня з 11:00 до 22:00.

Карааге — це традиційна японська техніка готування, яка схожа на темпуру. Як правило, готують курку, але це може бути будь-який вид м’яса, овочів та морепродуктів. У Naushi ви можете скуштувати надзвичайно хрустку та водночас соковиту курку-карааге, яку настоюють у спеціальному маринаді з імбиром та часником, та обсмажують у паніровці з рисового борошна у швидкому фритюрі. Є три порції: на 5, 7 або 9 шматочків, до яких пропонується три соуси на вибір. Начебто так просто, але ж як смачно. Перевірте самі на Подолі, Сковороди 7, та обов’язково скуштуйте основну позицію Naushi — рамен-суп, та ще багато страв та напоїв, які дозволять вам поринути у світ японської кухні!

Головна фото: Муракамі

Фото: Facebook Torisho, Жовте море, Муракамі, Naushi.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi