Карпачо в ресторанах Києва: м’ясні, рибні та овочеві варіації - PostEat

пошук

Карпачо в ресторанах Києва: м’ясні, рибні та овочеві варіації
06-07-2020 0 2372


Карпачо в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Страва була винайдена у Венеції в 1950 році власником культового «Harry’s Bar» Джузеппе Чіпріані, також відомого як винахідник коктейлю «Белліні».  Вважають, що італійське карпачо було названо на честь художника епохи Відродження Вітторіо Карпаччо. Одні запевняють, що художник був великим кулінаром і любив експериментувати не тільки в своїй майстерні, але і на кухні. Інші запевняють, що вся справа в полотнах Карпаччо — соковиті і яскраві відтінки червоного кольору його картин викликали такі гастрономічні асоціації.

Основа карпачо тонко нарізані скибочки сирого м’яса або риби, приправлені соусом. Смак страві надає соус — гурмани вважають ідеальним поєднанням карпачо з яловичини з руколою та сиром пармезан, а до рибного карпачо пропонують лимон, каперси, оливки. Яке карпачо в ресторанах Києва пропонують спробувати, читайте в нашій добірці.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–485 грн), основні страви (445–922 грн), свіжа риба та морепродукти (138–586 грн/100 г).

Страви: тріо карпачо з дорадо, лосося та гребінця з червоною ікрою – 586 грн, карпачо зі свіжих артишоків та трюфельною заправкою – 325 грн, карпачо з трьох видів томатів, коріандровим песто та моцарелою бурата – 335 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. В ресторані пропонують карпачо зі свіжих артишоків з трюфельною заправкою, карпачо з трьох видів томатів та новинка меню — тріо карпачо з дорадо, лосося та гребінця з червоною ікрою.

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (140–1300 грн), риба та морепродукти (365–4900 грн), десерти (200–345 грн).

Страви: карпачо тунець з апельсиновим місо, авокадо та лаймовим сорбетом – 695 грн, карпачо креветки карабінерос з трюфельним та юзу соусом – 990 грн, карпачо ростбіф з печі в іспанському стилі – 340 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 100 грн, капучино – 85 грн, коктейль Rose 69 – 310 грн, червоне вино Montepulciano d’Abruzzo Marina Cvetiс Masciarelli – 590 грн/150 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської кухні; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Унікальний ресторанний комплекс Queen з перших хвилин занурює вас у атмосферу відпочинку та гастрономічних задоволень. З великої літньої тераси комплексу відкривається розкішний краєвид на Дніпро, насолоджуватись яким варто з вишуканими стравами від досвідченого шеф-кухаря Володимира Болібруха. В якості закуски варто спробувати карпачо, які в Queen готують з риби, м’яса та морепродуктів. Легке зі свіжими нотками карпачо із тунця з апельсиновим місо, авокадо та лаймовим сорбетом, делікатесне карпачо з креветки карабінерос з трюфельним та юзу соусом або ароматне карпачо із ростбіфа з печі в іспанському стилі — смакуйте усі три та обирайте фаворита. Нагадуємо, літня тераса Queen чекає на вас щодня з 17:00.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (265–790 грн), паста та ризото (160–850 грн), риба і морепродукти (290–1450 грн).

Страви: карпачо із лангустинів – 545 грн, карпачо із яловичини з соусом із чорного перцю – 190 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, Alaska – 230 грн, Benny Benson – 190 грн, Klondike – 250 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр. В Alaska Kyiv готують два види карпачо — із лангустинів та із яловичини з соусом із чорного перцю.

WHISKY CORNER

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 16

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (210–1240 грн), салати (210–350 грн), стейки (195–780 грн/100 г).

Страви: карпачо з оленини – 320 грн, карпачо з яловичини – 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; шеф-кухар Іван Булавін; більше 900 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER — ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено понад 900 зразків віскі з Шотландії, Ірландії, США, Японії, Тайваню, Індії. Також представені власні ексклюзивні релізи віскі, які доступні тільки у ресторані та на міжнародних фестивалях. В меню ресторану ви знайдете класичні страви шотландської кухні, стейки сухої витримки та ферментовані у воску. В якості закуски пропонують карпачо з оленини та з яловичини.

Публицист

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 25

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (105–290 грн), м’ясні страви (170–480 грн), ковбаси (195 грн).

Страви: карпачо з телятини з марнованим фенхелем і сиром грюєр – 255 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: м’ясний ресторан, шеф Алекс Якутов, стильний інтер’єр, сніданки, страви на грилі, відкрита кухня, вина келихами, коктейльна карта, резерв столів.

«Публицист» — м’ясний ресторан, який знаходиться у стінах колишнього видавництва. Інтер’єр закладу стильний та сучасний, особливо приємно відпочивати за столиками біля великих вікон. У закладі відкрита кухня, а над стравами чаклує шеф Алекс Якутов. На гостей чекають м’ясні страви, різноманітні салати та закуски, зокрема, карпачо з телятини з марнованим фенхелем і сиром грюєр.

Corvina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (110–375 грн), паста, равіолі, ризото (96–296 грн), риба та морепродукти (348–1450 грн).

Страви: карпачо з витриманої телячої вирізки з маш-салатом, трюфельним сиром та пекоріно – 208 грн, карпачо з лосося з овочевою сальсою та фенхелем – 296 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, розташований на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.

Corvina — ресторан сучасної італійської кухні на Оболоні. Меню Corvina змістовне і детально розкриває італійську кухню в усіх аспектах. У ресторані готують традиційну тосканську піцу, різні види пасти, салати, а також класичні італійські й авторські десерти. Винна карта ресторану налічує більше 100 найменувань вина з різних регіонів Італії. В якості закуски можна замовити м’ясне карпачо з витриманої телячої вирізки з маш-салатом, трюфельним сиром та пекоріно або рибне карпачо з лосося з овочевою сальсою та фенхелем.

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, Queen, Alaska, Whisky Corner, Публицист, Corvina.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi