Карпачо в ресторанах Києва: з восьминога, із лангустинів, з гребінця - PostEat

пошук

Карпачо в ресторанах Києва: з восьминога, із лангустинів, з гребінця
08-12-2020 0 1891


Карпачо в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Страва була винайдена у Венеції в 1950 році власником культового «Harry’s Bar» Джузеппе Чіпріані, також відомого як винахідник коктейлю «Белліні». Основа карпачо тонко нарізані скибочки сирого м’яса або риби, приправлені соусом. Смак страві надає соус — гурмани вважають ідеальним поєднанням карпачо з яловичини з руколою та сиром пармезан, а до рибного карпачо пропонують лимон, каперси, оливки. Яке карпачо з риби та морепродуктів в ресторанах Києва пропонують спробувати, читайте в нашій добірці.

Партнер рубрики

INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.

SeaFood Room

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (175–765 грн), салати (235–1560 грн), риба та морепродукти (220–1550 грн).

Страви: карпачо з восьминога с соусом ремулад – 660 грн, карпачо із підкопченого тунця з трюфелем – 345 грн, карпачо з лосося з трьома видами ікри — 380 грн

Напої: коктейлі: Luxury Pornstar – 320 грн, Bittersweet candy – 260 грн, Aquamarine – 350 грн, Mellow Melon – 260 грн.

Деталі: рибний ресторан в комплексі розваг та відпочинку на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; жива музика; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви французької, середземноморської та японської кухні, велика винна карта з добірними винами, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, морепродукти, десерти, сімейний ресторан, еногастрономічні вечері, дегустація вин, тематичні вечори.

Ресторан SEAFOOD ROOM — це місце про смачну їжу, еногастрономічні вечері, тематичні вечори у супроводі живої музики та панорамного виду на Дніпро. Заклад знаходиться на другому поверсі відомого комплексу QUEEN KYIV. В SEAFOOD ROOM вам запропонують страви французької, японської та середземноморської кухні, а також автентичні морепродукти з льодової вітрини. В SEAFOOD ROOM презентують справжнє різноманіття морепродуктів: екзотична риба, молюски, креветки, восьминоги, устриці та лобстери. Карпачо в ресторані готують у трьох варіаціях: делікатесне карпачо з восьминога с соусом ремулад, вишукане карпачо із підкопченого тунця з трюфелем та ніжне карпачо з лосося з трьома видами ікри. Насолодіться вишуканими стравами у компанії друзів під мелодійні звуки живої музики та з панорамним краєвидом на Дніпро.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–850 грн), риба і морепродукти (290–3500 грн).

Страви: карпачо із тунця зі страчателою і трюфельним соусом – 750 грн, карпачо із лангустинів – 545 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, Alaska In Red – 220 грн, Pink Secret – 250 грн, Mckinley Sour – 220 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр. В Alaska Kyiv готують карпачо із лангустинів та нову позицію — карпачо із тунця зі страчателою і трюфельним соусом.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–545 грн), основні страви (485–998 грн), свіжа риба та морепродукти (138–586 грн/100 г).

Страви: тріо карпачо з дорадо, лосося та гребінця з червоною ікрою – 624 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню CATCH ви завжди знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. В якості закуски можна замовити тріо карпачо з дорадо, лосося та гребінця з червоною ікрою.

Fabius

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 70

Бюджет: ₴₴₴. Севiче, тартари, карпачо (320–890 грн), м’ясні антипасті (105–170 грн), салати (220–465 грн).

Страви: карпачо з тунця під соусом матсушіта – 415 грн, карпачо з лосося з соусом цітронет, базиліком, аспарагусом і сиром пармезан – 445 грн,

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: власна сироварня, пекарня, екотеплиця, винна карта, барне меню, коктейльна карта, дитяче меню, вишуканий сучасний інтер’єр, 5 зал, літні тераси й альтанка, панорамна тераса з лісовим пейзажем, двоповерховий ігровий будиночок і великий відкритий майданчик для дітей, жива музика, великий камін.

Fabius — елегантний ресторан авторської кухні. Великі панорамні вікна з видом на мальовничі ліс та озеро, авторська кухня з італійським відтінком і бездоганний сервіс. В меню закладу — широкий вибір страв з м’яса і птиці, риба та морепродукти, крафтові сири з власної сироварні. Можна обрати улюблену рибу та морепродукти, які за вашим бажанням приготують на мангалі або в печі. В розділі з севіче, тартарами та карпачо можна знайти позиції з тунця під соусом матсушіта та карпачо з лосося з соусом цітронет.

Zafferano

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Вишеньки, вул. Європейська, 1

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (185–585 грн), основні страви (355–780 грн), десерти (148–223 грн).

Страви: карпачо із шотландського лосося label rouge – 357 грн, карпачо із восьминога з цитрусовим соусом та виноградною олією – 515 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований в котеджному містечку Riviera Zoloche, паркінг, тераса, аніматори для дітей, доставка, резерв столів, свіжі натуральні продукти, дитяче меню і меню від шефа.

Zafferano –— ресторан сучасної італійської кухні в котеджному містечку Riviera Zoloche. У закладі вишукане меню, неймовірно красива територія, велика тераса, два дитячих майданчики і дитяча анімація. Акцент в Zafferano зроблений на свіжі та якісні продукти, а також на справжність домашніх страв. Також в ресторані є власна лавка, де продають свіжий хліб, оливкову олію, італійські сири, м’ясну гастрономію. У Zafferano можна замовити карпачо із шотландського лосося label rouge та карпачо із восьминога з цитрусовим соусом і виноградною олією.

Ресторан Марио — Mario Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Льва Толстого, 14

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (120–560 грн), паста (200–320 грн), риба (330–700 грн).

Страви: карпачо з лосося – 320 грн, карпачо сет – 700 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: італійський ресторан з багаторічною історією, два поверхи, літня тераса, декілька залів, підходить для банкетів, страви на грилі, спеціальне регіональне меню, бізнес-ланчі, караоке, авторські коктейлі.

Mario Restaurant — ресторан італійської кухні в центрі Києва з вишуканим інтер’єром та багаторічною історією. Знаходиться ресторан в старовинному особняку XIX століття неподалік від столичного Ботанічного саду ім. О. Фоміна та затишного парку імені Шевченка. В меню закладу — класичні італійські антипасті, карпачо і тартар, ризото, паста, а також м’ясні та рибні страви на грилі. В ресторані можна замовити карпачо з лосося або карпачо сет з тунця, лосося та восьминога.

Головна фото: Zafferano

Фото: Facebook SeaFood Room, Alaska Kyiv, Catch Seafood Restaurant, Fabius, Zafferano, Ресторан Марио — Mario Restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi