Кебаб у ресторанах Києва: соковитий та ароматний кебаб на мангалі – те, що треба взимку! - PostEat

пошук

Кебаб у ресторанах Києва: соковитий та ароматний кебаб на мангалі – те, що треба взимку!
16-01-2020 0 1871


Кебаб у ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Соковитий та ароматний кебаб, приготований на мангалі – те, що треба взимку! Кебабом називають популярні в країнах Близького Сходу, Закавказзя і Центральної Азії страви з м’яса. Нагадаємо, ми розповідали вам про історію кебабу та цікаві факти про страву у наших матеріалах. Сьогодні ж повернемося до теми та нагадаємо, де саме куштувати різноманітні кебаби у закладах Києва. Ми обрали для вас ресторани із  різною ціновою політикою – у нашому огляді локації як демократичного, так і преміум-сегменту, та об’єднує їх наявність соковитого кебабу з різних видів м’яса у меню. Де куштувати кебаб у закладах Києва, читайте у нашому матеріалі.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (240–430 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: люля-кебаб: баранина – 350 грн, індичка – 235 грн, яловичина з сулугуні – 250 грн, яловичина та свинина – 255 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Ресторан Saperavi розташувався в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку, і вдало поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану. В меню ресторану знайдете такі грузинські страви, як аджапсандалі, сациві, пхалі, долма, хінкалі, лобіо. Окремої уваги заслуговує мангал-меню — в Saperavi готують люля-кебаб із різних видів м’яса, котрий добре поєднується з грузинськими винами.

Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (129–279 грн), гарячі страви (130–315 грн), мангал-меню (105–295 грн).

Страви: люля-кебаб: з індичкою та сиром – 189 грн, яловичина-свинина – 169 грн, баранина – 189 грн.

Напої: мацоні – 39 грн, кава по-східному – 65 грн, айран із зеленню – 39 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні зі стильним інтер’єром і автентичною кухнею. У закладі, окрім люля-кебабів, варто скуштувати такі страви, як асорті пхалі, харчо та хачапурі. Також зверніть увагу на ресторан Suluguni, якщо найближчим часом плануєте святкувати якусь важливу подію та шукаєте локацію для проведення свята.

ШахГранат

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 92/39

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (79–185 грн), салати (110–185 грн), основні страви (135–225 грн), хачапурі (105–155 грн).

Страви: люля-кебаб: з бринзою в беконі – 110 грн, з баранини – 95 грн, з телятини – 90 грн, з індички та сиру – 90 грн.

Напої: фірмовий чай «ШахГранат» — 70 грн, еспресо – 30 грн, апельсиновий фреш – 65 грн.

Деталі: ресторан грузинської та азербайджанської кухні, три зали, зал з відкритим мангалом, VIP-зала, мангал меню, широкий вибір вин, меню від шефа, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, вина побокально, дитяче меню, дитяча кімната, кулінарні майстер-класи, парковка, резерв столів.

В меню ресторану «ШахГранат» представлені різноманітні традиційні кавказькі закуски, хачапурі, хінкалі, а також м’ясні та рибні страви на вогні. Варто скуштувати люля-кебаб з бринзою в беконі, а також замовити до страви цікаве грузинське вино.

PLOV

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Семена Скляренка, 9.

Бюджет: ₴₴. Салати (95–195 грн), гарячі страви (125–490 грн), мангал-меню (65–1100 грн).

Страви: метровий люля-кебаб – 1100 грн, люля-кебаб – 150 грн/ 100 г.

Напої: Hugo – 210 грн, Old Cuban – 210 грн, Mai Tai – 245 грн.

Деталі: ресторан узбецької кухні, команда кухарів з Узбекистану, бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, тераса, доставка, кальяни, вечірки, караоке по п’ятницях і суботах, стильний інтер’єр, підходить для банкетів, формат take away, резерв столів, мангал-меню, спеціальні пропозиці

PLOV — великий концептуальний двоповерховий ресторан. Замовляйте тут не простий, а метровий люля-кебаб – страву подають з овочами та червоним соусом. Страву можна замовити на велику дружню компанію, а доповнити винами чи коктейлями з коктейльної карти закладу.

Хинкальня на Хмельницкого

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 29/2.

Бюджет: ₴. Холодні закуски (59 – 91 грн), основні страви (82 – 102 грн), десерти (32 – 65 грн).

Страви: люля-кебаб з яловичини – 105 грн.

Напої: чача – 39 грн/50 г, чай – 39 грн.

Деталі: грузинський ресторан в центрі Києва, домашня грузинська кухня, лаконічне меню, шеф–кухар грузин, автентичний інтер’єр, демократичні ціни, мангал–меню, доставка через службу, підходить для проведення банкетів, формат take away.

У демократичному ресторані грузинської кухні «Хинкальня на Хмельницкого» дотримуються девізу «Дорогі в нас тільки гості» — можете не обмежувати себе і спробувати всі смачні грузинські страви з лаконічного меню закладу. Якщо ви полюбляєте кебаб, оберіть люля-кебаб з яловичини, та обов’язково замовте гарнір до вашої страви – наприклад, овочеве асорті.

Фото: Facebook Saperavi, Suluguni, ШахГранат, PLOV, Хинкальня на Хмельницкого.

Головне фото: Хинкальня на Хмельницкого

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi