Коктейлі у ресторанах Києва: авторські та класичні позиції - PostEat

пошук

Коктейлі у ресторанах Києва: авторські та класичні позиції
01-02-2022 0 1255


Про коктейлі у ресторанах Києва розповідає редакція PostEat. Київським барменам вдається дивувати гостей бездоганним приготуванням класики. В коктейльні карти київських ресторанів додають не тільки бездоганну класику, а й концептуальність та креатив — що цікавого випити в столичних ресторанах, розповідаємо в новому матеріалі.

Gastro Bar 7

Де: вул. Пушкінська, 9а

Бюджет: ₴₴.

Страви: роли з лососем і ніжним сиром – 195 грн, хумус з двома видами грибів в соєвому соусі – 125 грн, гарячі спрінг-роли – 165 грн, медальйони із телятини з грибним соусом – 395 грн, карі з креветкою, рисом та гостро вершковим соусом – 295 грн.

Коктейлі: Yellow Bird – 195 грн, Kentucky Mule – 175 грн, White Rabbit – 175 грн, Tempus Fugit – 255 грн.

Деталі: гастробар, сезонне меню, алкогольні напої, авторські та класичні коктейлі, кальян, стильний інтер’єр, вечірки та заходи, ланчі у будні дні, тераса, VIP-кімната, можливість провести корпоратив.

У Gastro Bar 7 абсолютно унікальна коктейльна карта, і навіть серед безлічі барів столиці, тут завжди буде чим вас здивувати. Авторську коктейльну картку розробила натхненна і абсолютно професійна бар-менеджер Галина Третяк.

Галина підійшла до розробки своїх коктейлів з особливою увагою і душею, вивчаючи історію бренду Джека Деніела, пов’язала найцікавіші факти з коктейлями, смаками і іменами. За кожним напоєм стоїть не тільки професіоналізм, ідеологія, але і своя захоплююча філософія творення. Галина зазначає, що віскі Jack Daniel’s приємно пити навіть з льодом, при цьому він є ідеальною основою для коктейлів.

Концепція коктейльної карти — максимальна органічність і простота, в приготуванні використовуються натуральні сиропи, фруктові пюре та бітери. В коктейльному меню ви знайдете як відому та улюблену класику, так і твісти на неї, а також авторські коктейлі.

Fiji Lounge Bar

Де: вул. Сагайдачного, 14в

Бюджет: ₴₴.

Страви: попкорн із креветок – 235 грн, філадельфія з грушею – 225 грн, тако з яловичиною – 185 грн, севіче із дорадо з соусом Tiger milk – 255 грн, томлена телятина з трюфельним пюре та ерінгами – 215 грн.

Коктейлі: Fiji Style – 195 грн, Lamimi – 195 грн, Monuriki – 195 грн, Flower Sour – 195 грн.

Деталі: лаунж-бар на Подолі, multi-cuisine, кальян-меню, сезонне меню, барне меню, фірмові коктейлі, тераса, резерв столів, доставка, формат take away, меню бізнес-ланчів, страви на грилі, караоке, демократичні ціни, спеціальні пропозиції та акції, графік роботи караоке: пн-чт, нд 21:00-03:00, пт-сб 21:00-5:00.

Fiji Lounge Bar — атмосферний ресторан на Подолі, де гостей пригощають стравами європейської кухні. До послуг гостей 2 лаунж-зали і караоке-зона, банкетний сервіс — формат відпочинку на будь-який смак. Особливої уваги заслуговує коктейльна карта, за яку відповідає талановита бренд-бармен мережі Галина Третяк. В основу назв коктейлів взяті з однойменних островів Фіджійського архіпелагу, ними ж вона і надихалась на створення фірмової лінійки, яка має акцент тропічних, цитрусових, тікі коктейлів. Звичайно в коктейльному меню ви знайдете і світову класику,  і безліч інтерпретацій Галини на відомі коктейлі. Кожен поціновувач обов’язково знайде для себе той самий напій. В приготуванні використовуються лише натуральні сиропи, фруктові пюре та бітери.

Eastman Restaurant

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: Том Кха – 320 грн, шу май з гребінцем і свіжим трюфелем – 440 грн, пані пурі з тартаром з креветок – 335 грн, курочка малай тіка масала – 376 грн.

Коктейлі: Lu Spritz – 290 грн, Kashmir Gimlet– 265 грн, Pandana Colada – 270 грн, I’m East – 280 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. В коктейльній карті можна знайти 12 авторських позицій від шеф-бармена First Line Group Олександра Родіонова, які відображають багатогранний характер Азії. В кожному з чотирьох розділів представлено про три коктейлі.

Mimosa Brooklyn Burger

Де: вулиця Велика Васильківська, 1/3-2

Бюджет: ₴₴.

Страви: мак-ен-чіз з пулд порк – 215 грн, бургер з томленою качкою – 285 грн, трюфельний біфбургер з великою котлетою – 295 грн, фішбургер лосось-пастрамі з червоною ікрою – 321 грн.

Коктейлі: Kosmo Sour – 225 грн, Cachaca Daiquiri – 180 грн, Margarita Grapefruit – 230 грн, Lady Boulevardie – 140 грн.

Деталі: нью-йоркська бургерна на Бессарабці, проєкт рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, 9 видів бургерів, коктейлі, винна карта, доставка.

Mimosa Brooklyn Burger — це новий заклад від Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (власників Mimosa Brooklyn Pizza, Fish & Pussycat, «Чайка»). Тут на вас очікуватимуть соковиті бургери, натуральне вино та коктейлі. Формат закладу визначають як «бургерна в нью-йоркському стилі». Основний акцент в меню Mimosa Brooklyn Burger робиться на бургери, які робляться виключно з веганського хліба. Барне меню теж має чим здивувати: до страв можна замовити класичні та авторські коктейлі.

Follower Kyiv

Де: вул. Велика Васильківська, 24

Бюджет: ₴₴.

Страви: севіче з гребінця та креветок – 285 грн, піца з куркою, вершковим баклажаном та маринованою сливою – 310 грн, мітболи з баранини з ньоками – 325 грн, тортелі з мигдалем, рикотою та грибним соусом – 289 грн.

Коктейлі: OMG – 210 грн, Sorry But No Sorry – 235 грн, Coco VegNog – 210 грн, Los Altos – 210 грн.

Деталі: концептуальний ресторан американської та італійської кухні, знаходиться в центрі міста, інтер’єр – архітектурне бюро YODEZEEN, сніданки, тосканська піца, авторські коктейлі, дитяче меню, винна карта, резерв столів.

FOLLOWER — ресторан в центрі міста з американською та італійською кухнею. Інтер’єр ресторану довірили архітектурному бюро YODEZEEN. У меню об’єдналися пристрасна любов італійців до готування і новаторський підхід американців — тут є паста, тосканська піца, манхеттенський чаудер та міланський шніцель. В коктейльній карті представлені цікаві авторські позиції, серед яких коктейль OMG з джином, динним лікером, комбучею з баклажанів та малини, оцтом та просеко.

Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar

Де: вул. Ярославів вал, 21а/20

Бюджет: ₴₴.

Страви: хумус де агуакате – 209 грн, енсалада де агуакате – 269 грн, такос кон карне – 169 грн, бурітос де сердо – 169 грн, фахіта де сердо – 239 грн.

Коктейлі: Royal Mojito – 190 грн, Raspberry Mojito – 180 грн, Lichie Daiquiri – 180 грн, Patron Margarita – 250 грн, KnickerBocker – 200 грн, Negroni Diablo – 180 грн.

Деталі: кубинський ресторан; страви традиційної креольської, латиноамериканської, аргентинської, середземноморської кухні, 50 видів рому, контактна барна стійка, оригінальний інтер’єр, мохіто за кубинським рецептом, літня веранда.

Бар-ресторан Escobar. Cuban restaurante y Escondido bar у перекладі означає «кубинський ресторан і прихований бар». Заклад збудований за зразком всесвітньо відомого ресторану в Гавані. У меню ресторану великий вибір страв латиноамериканської та іспанської кухні. Страви кубинської кухні сусідствують зі стравами з Аргентини, Мексики та Іспанії: паелья, фахіта, буріто, такоси і кесаділья. Коктейльна карта закладу зібрала у собі класичні кубинські коктейлі на ромі та культові напої як-от «Маргарита», «Дайкірі», «Мохіто».

Головна фото: Gastro Bar 7

Фото: Facebook Gastro Bar 7, Fiji Lounge Bar, Eastman Restaurant, Mimosa Burger, Follower Kyiv, Escobar. Cuban Restaurante y Escondido bar.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi