Корисні сніданки в закладах Києва: де почати день з каші - PostEat

пошук

Корисні сніданки в закладах Києва: де почати день з каші
16-09-2020 0 357


Корисні сніданки в закладах Києва шукала редакція PostEat. Корисний та смачний сніданок є запорукою гарного настрою та енергійності на весь день. Саме тому варто обирати для першого прийому їжі поживні каші, які чудово втамовують голод та заряджають силами. Ми дізнались, які каші до сніданку в ресторанах та кафе Києва ви можете обрати для чудового початку кожного дня.

Vero Vero

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (198–650 грн), паста і ризото (155–565 грн), піца (187–365 грн).

Страви: каша з кіноа, сочевицею, зеленою гречкою та авокадо гриль – 245 грн, вівсяна каша з органічною крупою кіноа та сезонними фруктами на молоці/на воді – 112 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, сніданки, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, резерв столів.

Vero Vero — затишний ресторан мережі закладів La Famiglia на Подолі. Влітку він славиться мальовничою терасою біля Ільїнської церкви з міським фонтаном, а взимку нагадує затишну традиційну італійську тратторію. У меню ви знайдете домашню пасту, ризото, піцу, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї, десертів та італійського морозива gelato. На сніданок пропонують кашу з кіноа, сочевицею, зеленою гречкою та авокадо гриль та вівсяну кашу з органічною крупою кіноа та сезонними фруктами.

Итальянская Редакция

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Антипасті (89–389 грн), салати (165–315 грн), паста (169–397 грн).

Страви: солона вівсянка на молоці з пармезаном і трюфельним ароматом – 139 грн, лляна каша на мигдальному молоці з ягодами – 169 грн, чорний рис на кокосовому молоці з полуницею – 155 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Итальянская Редакция» — це стильний заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану «Итальянская Редакция» Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. На сніданок в ресторані пропонують три каші — солону вівсянку на молоці з пармезаном, лляну кашу на мигдальному молоці з ягодами та чорний рис на кокосовому молоці з полуницею.

Dyletant cafe

Де: вул. Юрківська, 57/17

Бюджет: ₴₴. Сніданки (105–180 грн), сендвічі (145–195 грн).

Страви: чізі вівсянка з в’яленими томатами – 125 грн, лляна каша на вівсяному молоці – 105 грн, солодка вівсянка – 105 грн.

Напої: фільтр-кава – 45/55 грн, капуоранж – 85 грн, еспресо-тонік – 65 грн, клаб мате – 70 грн.

Деталі: кафе-дайнер, власник — Слава Балбек, знаходиться на Подолі, сніданки, лаконічне меню, мінімалістичний інтер’єр, випічка, кава, столики на вулиці, take away.

«Дилетант» — кафе-дайнер на Подолі. Це перший ресторанний проєкт відомого архітектора Слави Балбека. В дайнері пропонують класичні сніданки, салати, супи, випічку та десерти. До страв можна замовити чорну каву з молоком, чай, какао, матча та лимонад. Почати день пропонують з сирної вівсянки з в’яленими томатами, лляної каші на вівсяному молоці або солодкої вівсянки.

Глек

Де: вул. Велика Житомирська 6/11

Бюджет: ₴₴. Сніданки (75–175 грн), закуски й салати (125–175 грн), основні страви (135–285 грн).

Страви: кашу з цільного зерна з льоном і яйцем пашот – 155 грн.

Напої: ягідний нектар – 30 грн, лимонад зі щавлем і лемонграсом – 75 грн, капучино – 55 грн.

Деталі: ресторан сучасної київської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал, шеф-кухар Андрій Северенчук, шеф-бармен Віталій Колпачев, власна пекарня, сезонні локальні продукті, сніданки, еногастрономічні вечори, літня тераса, класичні та авторські коктейлі, натуральні сидри, українські та європейські вина, резерв столів.

«Глек» — ресторан сучасної київської кухні. Шеф-кухар Андрій Северенчук поєднує неймовірні смаки сезонних локальних продуктів, і саме в цьому полягає концепція сучасної київської кухні для поціновувачів смачних, рідних страв у вишуканій інтерпретації. У закладі пропонують сніданки, також є власна пекарня й власне морозиво. На сніданок пропонують кашу з цільного зерна з льоном і яйцем пашот.

Mimosa Brooklyn Pizza

Де: вул. Басейна, 1/2

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (95–300 грн), піца (195–335 грн), основні страви (130–275 грн).

Страви: вівсяна каша на кокосовому/мигдальному молоці з фруктами – 65 грн.

Напої: базиліковий лимонад – 70 грн, апельсиновий фреш – 80 грн, американо – 39 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, проєкт ресторатора Ігоря Сухомлина, сніданки, піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Mimosa Brooklyn Pizza — піцерія на Бессарабці, яка концептуальним інтер’єром, смачними стравами італійської кухні та відмінним сервісом забезпечила собі велику кількість прихильників. У центрі головної зали стоїть велика дров’яна піч для піци і широка відкрита зона для її приготування. Ресторан славиться своїми сніданками і піцою, якої в меню 16 видів. На сніданок можна замовити вівсяну кашу на кокосовому або мигдальному молоці з фруктами.

B Boutique Bar

Де: вул. Басейна, 6 (ТЦ Mandarin Plaza)

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (169–399 грн), салати (229–459 грн), основні страви (269–435 грн).

Страви: солона вівсяна каша з беконом та смаженим перепелиним яйцем – 149 грн, вівсяна каша на кокосовому молоці – 149 грн, каша з льону на кокосовому молоці – 149 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: коктейльний бар, знаходиться в центрі міста, шеф-бармен Ірина Машихіна, бренд-шеф Роман Євтух, космополітичне меню, тераса, аперитиви, стильний інтер’єр, класична та авторська коктейльна карта, сніданки.

B Boutiquebar — оновлений заклад, раніше відомий як boutiquebar Biancoro. Коктейльний бар знаходиться в торгівельному центрі Mandarin Plaza. Бренд-шеф закладу Роман Євтух, шеф-бармен B Boutiquebar — Ірина Машихіна, переможниця чемпіон Світу «Bacardi & Martini Grand Prix» World Final, Senior Category (Turin, Italy) у 2007 році. В закладі подають класичні сніданки та космополітичні страви. На сніданок пропонують солону вівсяну кашу з беконом, вівсяну або кашу з льону на кокосовому молоці.

Фото: Facebook Vero Vero, Итальянская Редакция, Dyletant cafe, Глек, Mimosa Brooklyn Pizza, B Boutique Bar.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi