Королівський обід: ресторани Києва, що підійдуть для вишуканого обіду - PostEat

пошук

Королівський обід: ресторани Києва, що підійдуть для вишуканого обіду
15-01-2020 0 2970


Ресторани Києва, що підійдуть для вишуканого обіду, шукала редакція PostEat. Обід – це гарний привід зібратися за одним столом із родиною чи з друзями, з колегами чи діловими партнерами. Якщо ви хочете не просто пообідати у затишному ресторані, а й скуштувати цікаві страви з особливими інгредієнтами, завітайте до одного з ресторанів із нашого огляду. Ми підібрали для вас локації столиці переважно преміум-формату, але в той же час із різноманітною кухнею, аби ви могли обрати заклад, що найбільше відповідає вашим очікуванням. Замовляйте крабів, цілу качку по-пекінськи та багато інших страв та влаштуйте собі королівський обід!

Queen Kyiv

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (390–1720 грн), гарячі закуски (210–930 грн), десерти (180 – 340 грн).

Страви: крем-суп з топінамбура з копченим вугром – 375 грн, пінза з Мортаделлою і трюфельним шпинатом – 420 грн, котлета по-київськи з дорадо з крабом – 345 грн, банановий десерт з маракуєю – 280 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторан QUEEN виконаний в стилі fusion. Високі стелі, квіткові композиції, величезні панорамні вікна з видом на Дніпро і приємна музика створюють затишну атмосферу для смачного обіду в колі друзів і близьких. У меню представлені страви європейської та італійської кухні, а також грецький крудо бар. Багато страв готують в дров’яній печі. Приготовлені в печі страви мають особливий аромат. Пінза, фокача і стейки набувають легкого запаху диму, їх аромат стає більш вираженим і насиченим. Почніть обід з крем-супу з топінамбура з копченим вугром. Спробуйте пінзу з мортаделло і трюфельним шпинатом. Обов’язково спробуйте котлету по-київськи в абсолютно новій інтерпретації – з дорадо з крабом. І, звичайно, кожну трапезу має довершувати десерт. Банановий десерт з маракуєю здивує вас не тільки смаком, але й подачею. Обідайте по-королівськи у QUEEN щодня з 12:00.

«ПРАГА»

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–397 грн), основні страви (295–750 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: чорна ікра з тостами – 2850 грн, зелений салат з аспарагусом, авокадо та соусом з каперсами – 275 грн, тальятеле з телятиною та беконом – 295 грн, сібас з картопляним кремом, шпинатом та трюфельною олією – 432 грн, запечене курча з баклажановим кремом та соусом iз зеленi – 295 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, понад 160 видів вин Нового і Старого Світу, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки з 9:00 до 12:00, дитяче меню, банкетні пропозиції.

Ресторан «Прага» розташувався в старовинному особняку на березі озера в Голосіївському парку. Тут можна пообідати з діловими партнерами чи родиною, обравши страви з цікавого меню. Почніть із зеленого салату з аспарагусом, авокадо та соусом з каперсами, продовжіть трапезу, замовивши тальятеле з телятиною та беконом, а завершити можна ніжним десертом.

Piccolino

Де: вул. Гончара, 67

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–359 грн), паста (197–995 грн), карпачо і тартари (165–730 грн).

Страви: брускета з м’ясом краба – 415 грн, теплий салат з телятиною та овочами – 289 грн, рибна юшка з дорадо, овочами та часниковою грінкою – 179 грн, равіолі з кроликом – 197 грн, філе дорадо з артишоками – 412 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, ресторан домашньої італійської кухні з найбільшим вибором Prosecco в Україні, сезонне меню, спеціальні страви від шеф-кухаря, моцарела-бар, просеко-бар, паста домашнього приготування, тераса, можливість замовити страви без глютену.

Piccolino — елегантний італійський ресторан команди La Famiglia в центрі Києва з домашньою атмосферою, де представлено великий вибір італійського ігристого вина. Пообідайте тут, смакуючи брускету з м’ясом краба чи, наприклад, равіолі з кроликом.

Restaurant Renaissance

Де: вул. Новоселицька, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (190–295 грн), основні страви (135–400 грн), супи (150–295 грн).

Страви: суп з кроликом та овочами – 195 грн, котлети з індички – 235 грн, запечені овочі – 190 грн, салат з лососем – 280 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться на Печерську, елегантний інтер’єр у пастельних тонах, сніданки з 08:00 до 12:00, вегетаріанське меню, літня тераса, винна карта, доставка.

Restaurant Renaissance розташований в елітному комплексі Renaissance Residence на Печерську. Він відкрився влітку 2019 року. Інтер’єр закладу класичний і витончений, виконаний у світлих пастельних тонах. В меню представлені страви середземноморської та європейської кухонь. Заклад стане ідеальним місцем для смачного та здорового обіду – скуштуйте суп з кроликом та овочами або котлети з індички з овочевим пюре.

KAMA Restaurant

Де: вул. Сагайдачного, 15

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (160–450 грн), основні страви (320–1800 грн), роли (210–410 грн).

Страви: лосось татакі з імбирно-соєвим соусом – 230 грн, салат з теплим вугрем – 310 грн, смажений восьминіг з картопляним мусом – 810 грн, том ям з куркою – 290 грн, качка по-пекінськи – 1290 грн.

Напої: еспресо – 60 грн, апельсиновий фреш – 140 грн, лимонад «Пряний Манго» — 110 грн.

Деталі: ресторан паназійської кухні, розташований на 7 поверсі готелю Riviera House, панорамний вид на старовинний Поділ та Дніпро, кілька зал, стильний інтер’єр, страви з морепродуктів, класичні та авторські коктейлі, великий вибір вина з різних куточків світу, vip-room і кімната для паління, кальян, арт-об’єкт — КАМА bar із дзеркальною стелею і світловою інсталяцією.

KAMA Restaurant – ресторан авторської паназійської кухні, який знаходиться на 7 поверсі готелю Riviera House. Особлива перевага ресторану – панорамний вид на старовинний Поділ і Дніпро. Тут затишно та комфортно пообідати за столиком біля вікна, куштуючи цікаві страви. Спочатку замовте лосось татакі з імбирно-соєвим соусом, у якості основної страви оберіть смаженого восьминога з картопляним мусом, а доповнить замовлення келих вина чи лимонад.

Terracotta Restaurant

Де: б-р Тараса Шевченка, 5-7

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (265–625 грн), паста та ризото (325–855 грн), десерти (135–615 грн).

Страви: салат з морепродуктами – 685 грн, суп гарбузовий з крабовим м’ясом – 515 грн, паста фрегола з лососем та страчателою – 345 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: в основі меню – середземноморська кухня, морепродукти та м’ясні делікатеси, українські фермерські продукти, панорамний вид на Київ, VIP-кімнати, велика винна карта, підходить для вегетаріанців, жива музика, резерв столів.

Особливістю ресторану Terracotta Restaurant є його розташування – заклад розташований на 8 поверсі Premier Palace Hotel. Красивий вид на центр Києва, смачна їжа та приємна атмосфера – ось сценарій ідеального обіду у закладі. Спробуйте салат з морепродуктами, або замовляйте пасту фрегола з лососем та страчателою й гарбузовий суп з крабовим м’ясом – буде смачно!

Фото Facebook Queen, Прага, Piccolino, Restaurant Renaissance, KAMA Restaurant ,Terracotta Restaurant.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi