Легко та корисно: рибні страви в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Легко та корисно: рибні страви в ресторанах Києва
09-01-2020 0 445


Новорічні зимові застілля вже позаду — саме час додати до щоденного раціону різноманітні корисні та смачні рибні страви. Ми підібрали для вас локації з різною ціновою політикою в різних районах міста, проте їх об’єднує головне — цікавий та широкий вибір страв з риби в меню. Де шукати рибні страви в ресторанах Києва, читайте в нашому матеріалі.

Fishkultura

Де: вул. Мечникова, 16

Бюджет: ₴₴. Закуски та салати (110–280 грн), супи (170–200 грн), основні страви (190–350 грн).

Страви: севіче з товстолоба та манго – 150 грн, рибні кебаби із зеленим карі – 220 грн, рибна лазанья – 190 грн, сібас із печі з фенхелем – 340 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, манговий лимонад – 90 грн, коктейль Umami – 175 грн, Catarratto Feudo Montoni – 194 грн/150 мл.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі міста, проєкт Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна,  дизайн — Денис Беленко, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (по вихідних до 13:00), винна карта, натуральні та біодинамічні вина, коктейлі, резерв столів.

Fishkultura — новий рибний ресторан у центрі міста. В ресторані два рівні, на яких можуть розміститись до ста гостей. В інтер’єрі переважають світлі тони, оздоблення переважно дерево і метал. Основа концепції — рибні страви в цікавій подачі та середньому ціновому сегменті. Для цього у Fishkultura зробили все, щоб досягти балансу між локальною та імпортною продукцією. Спробуйте севіче з товстолоба та манго і сібаса з печі із фенхелем.

Рыба Пила

Де: вул. Велика Васильківська, 112; вул. Басейна, 1-3/2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150–250 грн), крудо-бар (150–1100 грн).

Страви: лангустини під соусом маціхуса – 250 грн, рибний середземноморський суп із дорадо – 150 грн, салат із тунцем та тигровими креветками – 470 грн, тартар із лосося з томатами та авокадо – 230 грн.

Напої: ананасовий фреш – 130 грн, еспресо – 45 грн, гранатовий чай – 80 грн, апельсиновий лимонад – 80 грн.

Деталі: фіш-бари, знаходяться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, обіди по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.

«Рыба Пила» — рибні ресторани у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладів концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. Спробуйте легкий рибний середземноморський суп із дорадо та салат із тунцем і тигровими креветками.

Причал           

Де: Набережне шосе, 11, Наводницький парк

Бюджет: ₴₴. Салати (128–485 грн), рибні страви (255–680 грн), риба і морепродукти на вогні (110–420 грн/100 г).

Страви: тартар з тунця з сиром пармезан – 310 грн, морський гребінець із цвітною капустою – 450 грн, спрінг-роли з креветкою – 225 грн, соте з морепродуктів – 680 грн.

Напої: капучино – 69 грн, «Пряний базилік» — 190 грн, малиновий чай – 120 грн, «Старомодний» — 160 грн.

Деталі: ресторан на воді, літня тераса з видом на Дніпро, дитяча кімната, дитяче меню, свіжі риба та морепродукти, страви Азії, суші та роли, страви на вугіллі, відкрита кухня, різноманітна винна карта, вина побокально та коравін, авторські коктейлі та лимонади, барна карта, резерв столів.

«Причал» — це сімейний ресторан на Дніпрі в Наводницькому парку. Інтер’єр виконаний у блакитних кольорах з використанням натуральної деревини та оздоблений різноманітними морськими аксесуарами. Меню складається із страв азійської, японської, європейської та авторської кухонь з акцентом на рибі та свіжих морепродуктах. У «Причалі» можна спробувати морський гребінець з цвітною капустою, морквяним кремом та соусом з фуа-гра.

Рибний Базар

Де: вул. Володимирська, 24а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (190–695 грн), супи (165–695 грн), риба та морепродукти (130–2500 грн).

Страви: уха рибна з лососем та морським окунем – 240 грн, половинка авокадо з маринованим лососем, креветками, томатами канкасе та тобіко – 395 грн, севіче із сібаса з класичним тайським соусом із зеленого чилі – 540 грн.

Напої: рістрето – 60 грн, яблучний сік – 65 грн, калиновий чай – 125 грн.

Деталі: рибний ресторан, сніданки по буднях з 9:00 до 12:00 та у вихідні з 10:00 до 13:00, бізнес-ланчі в будні дні з 12:00 до 17:00, сезонне меню, меню восьминогів, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

«Рибний Базар» — рибний ресторан у самому центрі столиці, неподалік від Софійського собору. Тут є вітрини з рибою і морепродуктами, а стильний інтер’єр підкреслює концепцію ресторану. Ви можете замовити будь-якого молюска з великого вибору на холодній вітрині, і вам його приготують на грилі або на пару за бажанням. Спробуйте салат з половинки авокадо з маринованим лососем, креветками, томатами канкасе та ікрою тобіко.

Mushlya Café

Де: вул. Велика Васильківська, 43; вул. Мазепи, 3; Русанівський бульвар, 1.

Бюджет: ₴. Устричний бар (39–569 грн), кав’яр-бар (49–69 грн), боули – 89 грн, тартари – 49 грн, стейки з риби – 98 грн, картопляні панкейки з делікатесною рибою – 79 грн.

Страви: гарбузовий крем-суп з карі та тигровою креветкою – 79 грн, боул зі слабосоленим лососем – 89 грн, морські равлики булоти з соусом та лимоном – 59 грн, тартар із тунця з м’ятою та трюфельною олією – 49 грн.

Напої: prosecco – 49 грн, брют Gastrofamily – 169 грн/750 мл, коктейль Mushlya Sprits – 49 грн.

Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.

Mushlya Café — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. Від інших закладів Mushlya його відрізняє формат — гостям пропонують розширене меню страв, які подають офіціанти. Стильний інтер’єр кожного закладу яскравий та концептуально доповнений. В меню Mushlya Café великий вибір морепродуктів та страв з них — рекомендуємо завітати в новий заклад на Русанівці та спробувати гарбузовий крем-суп з карі та тигровою креветкою.

Камбуз

Де: вул. Митрополита Василя Липківського, 45

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (75–237 грн), салати (80–198 грн), риба і морепродукти (50–132 грн/100 г).

Страви: тартар з лосося – 199 грн, салат з ікрою тобіко – 136 грн, креветки гриль з соусом камбуз – 295 грн, соте з морепродуктами – 240 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: морський ресторан, знаходиться на Солом’янці, великий вибір морепродуктів, льодова вітрина, страви японської та європейської кухні, підходить для банкетів, резерв столів.

«Камбуз» — це сучасний морський ресторан у самому серці Солом’янського району, де зібрана колекція морепродуктів з усього світу. В закладі ви зможете насолодитися вишуканими стравами з якісних та свіжих морепродуктів, незалежно від того, зустрічаєтесь ви з партнерами по бізнесу, відпочиваєте з сім’єю чи зайшли на ланч. Спробуйте креветки гриль з фірмовим соусом камбуз та легкий салат з ікрою тобіко.

Фото: Facebok Fishkultura, Рыба Пила, Причал, Рибний Базар, Камбуз, Mushlya Café

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi