Літні десерти в закладах столиці: семіфредо, шоколадне суфле з ягодами, грецький мiльфей, йогуртове морозиво - PostEat

пошук

Літні десерти в закладах столиці: семіфредо, шоколадне суфле з ягодами, грецький мiльфей, йогуртове морозиво
30-07-2021 0 2043


Відчути смак спекотного та щедрого на ягоди і фрукти літа, можна скуштувавши десерти, які створюють у столичних закладах. Надихаючись погодою та емоціями гостей, київські шефи поповнюють меню різноманітними авторськими варіаціями апетитних та корисних десертів. Які десерти в ресторанах Києва підготували шефи цього літа, читайте в нашому матеріалі.

HONEY. Кафе-кондитерська

Де: вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Ярославів Вал, 20; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ Київ, фуд-хол, 6-й поверх)

Десерти: «Ейфорія» – 185 грн, «Матча-Ваніль-Малина» – 167 грн, «Мавка» – 180 грн, «АЛЬФОНСО» – 187 грн.

Деталі: мережа кондитерських, цукерки ручної роботи, великий вибір авторських десертів, повноцінне меню, сніданки, доставка, формат take away, домашнє морозиво, коктейльна і барна карти, сезонне меню, веган-меню.

HONEY — мережа кафе-кондитерських де подають ранні сніданки, випічку та морозиво. Крім сніданків і страв, в основному меню представлена і карта десертів, в якій ви знайдете еклери, макарони, морозиво і тістечка. Один з кращих літніх десертів «Матча-Ваніль-Малина» — соковите малинове кулі, ванільне кремю, крем баваруаз з матча, мигдалевий бісквіт з оливковою олією Olio De Carlo, свіжа малина з ягідним соусом та і обгортка марципан з матча.

Queen Kyiv

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (195–2350 грн), риба та морепродукти (465–4900 грн), десерти (200–320 грн).

Десерти: фірмовий пиріг Queen – 200 грн, шоколадне суфле з ягодами та мигдалевими крихтами – 270 грн, фісташковий пиріг з малиною – 320 грн, морозиво йогуртове з карамелізованими горіхами пекан – 195 грн, сорбет просекко абрикос – 120 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; вишуканий інтер’єр з цілісною, довершеною концепцією, панорамний вид на Дніпро, видова тераса, dinner show, жива музика, концерти відомих артистів, ресторанний концерт-хол; шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської та азійської кухонь; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторанний комплекс QUEEN з першого погляду вражає своїм масштабом і з перших хвилин занурює вас в атмосферу свята та гастрономічних задоволень. QUEEN полюбляють за розкішну панораму Дніпра, ексклюзивні шоу-програми, авторські страви та вишукану винну карту, яка вдало доповнює смаки страв основного меню. Створенням меню ресторану займався досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, який цього літа пропонує смакувати ніжний фісташковий пиріг з малиною, а освіжатись йогуртовим морозивом з карамелізованими горіхами пекан та легким сорбетом просекко-абрикос.

Semifreddo Ristorante

Де: вул. Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴. Салати (194–295 грн), пінца (186–265 грн), домашня паста та ризото (168–312 грн).

Десерти: крем-брюле з кулькою облупихового сорбету – 130 грн, семіфредо з манго та чіа – 120 грн, колекція семіфредо – 275 грн, семіфредо лимон-лайм з базиліком – 94 грн, семіфредо вишня-черешня з шоколадом – 125 грн, семіфредо малина з йогуртом – 140 грн, семфредо праліне з солоною карамеллю – 135 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки у будні з 10:00 до 12:00 (на вихідні з 10:00 до 16:00), дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна — цільнозернового пшеничного, безглютенового та соєвого. Фірмовим десертом ресторану є традиційний італійський семіфредо на основні морозива і вершків.

Kritikos

Де: бульвар Лесі Українки, 30В

Бюджет: ₴₴. Салати (215–369 грн), птиця та м’ясо (279–795 грн), десерти (65–185 грн).

Десерти: медова пахлава з манговим сорбетом – 145 грн, грецький мiльфей за особливим рецептом – 175 грн, занадто ніжний чізкейк з цитрусовим кремом – 155 грн, cеміфредо горiхове – 115 грн.

Деталі: ресторан грецької кухні, розташований на Печерську, тематичний інтер’єр, дві зали, контактна барна стійка, акцент на морепродукти, акваріум, фамільні рецепти, коктейлі, винна карта, вина келихами, підходить для банкетів, резерв столів.

Ресторан грецької кухні Kritikos на Печерську є продовженням родинної справи, яка зародилась 43 роки тому в грецькому місті Урануполі. В меню закладу представлені різноманітні страви з риби та морепродуктів, а також фірмові родинні страви, приготовані особливими способами. На десерт пропонують медову пахлаву з манговим сорбетом, горiхове cеміфредо та грецький мiльфей за особливим рецептом.

Італійська Редакція

Де: вул. Велика Васильківська, 43

Бюджет: ₴₴. Антипасті (89–389 грн), салати (175–335 грн), паста (175–455 грн).

Десерти: тірамісу майже класичний з полуничним кюлі – 189 грн, чізкейк нутела з заварним кремом та полуницею – 195 грн, канолі з фермерським сиром і апельсином, ягідним ганашем і фісташковим праліне – 195 грн, кокосова пана-кота з полуничним супом, желе та ягодами – 195 грн.

Деталі: авторська італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 09:00 до 12:00 (вихідними з 09:00 до 13:00), коктейльна карта, дижестив меню, у винній карті більше 100 позицій, резерв столів.

«Італійська Редакція» — заклад у центрі міста, який приваблює як своєю концепцією, так і смаком італійських страв. Класичних смаків італійської кухні в закладі годі чекати — бренд-шеф ресторану Володимир Ташаєв переосмислив популярні страви різних регіонів Італії, втіливши їх у власних кулінарних шедеврах. На десерт в ресторані «Італійській Редакції» пропонують майже класичний тірамісу з полуничним кюлі, кокосову пана-коту з полуничним супом та канолі з фермерським сиром і апельсином.

La Fontana

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (120–298 грн), гарячі закуски (175–589 грн), домашня паста (155–385 грн).

Десерти: класичний тірамісу – 145 грн, панна котта – 142 грн, грушевий пиріг – 176 грн, морозиво – 60 грн/50 г, сорбети – 60 грн/50 г.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську, належить до мережі ресторанів Tarantino Family, традиційні страви італійської кухні, сніданки, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, літня тераса з фонтаном, музичні вечори.

La Fontana — італійський ресторан-траторія на Печерську у кінотеатрі «Зоряний». Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family. В меню традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі та піца з дров’яної печі. Справжньою оазою у серці Києва є італійська тераса ресторану з фонтаном. На десерт в закладі пропонують класичний італійський тірамісу, ніжну панна котту та морозиво і сорбети в асоритменті.

Головна фото: Semifreddo Ristorante

Фото: Facebook HONEY. Кафе-кондитерська, Queen, Semifreddo Ristorante, Kritikos, La Fontana, Італійська Редакція.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi