Літні новинки в меню закладів Києва: де куштувати нові страви? Частина 2 - PostEat

пошук

Літні новинки в меню закладів Києва: де куштувати нові страви? Частина 2
10-07-2019 0 4695


Літні новинки в меню закладів Києва шукала редакція PostEat. Раніше ми вже писали про літнє оновлення меню закладів столиці тут. Сьогодні продовжимо тему та розкажемо вам, де смакувати страви з сезонними продуктами в Києві. Паста з лисичками, полуничний суп, окрошка чи рання картопля з зеленню? Обирайте страву-фаворит сезону та смакуйте літні новинки в меню закладів Києва разом з PostEat!

Mr.Grill Hotdogs&Burgers

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 7/11; Верхній Вал, 22; ТРЦ «Блокбастер», пр-т Степана Бандери, 34в, «Кідландія» (дитячий формат закладу).

Бюджет: ₴₴. Хот-доги (80–195 грн), бургери (110–240 грн), закуски (40–230 грн), салати (125–150 грн), перші страви (55–75 грн), десерти (30–90 грн).

Страви: Oregon burger / Set – 110/ 175грн, Tuna Burger / Set – 185 /240 грн, салат «Тріо томатів» – 125 грн, салат з лососем – 150 грн, окрошка – 75 грн, гаспачо – 75 грн, грибний крем-суп – 75 грн, крильця в медовому соусі – 75 грн, американський рол з куркою – 75 грн, американський рол з лососем – 150 грн, сет «Mr. Grill» – 230 грн. 

Напої: коктейлі 65 – 135 грн.

Деталі: мережа закладів американської кухні, урбаністичний інтер’єр, авторські рецепти, концептуальні хот-доги, оригінальна подача бургерів, спеціальна обідня пропозиція по буднях (в ресторанах на Хрещатику і Верхньому Валу) з 12:00 до 15:00, сніданки, take away, Happy Box для дітей (99 грн), резерв столів, доставка. 

Mr.Grill Hotdogs & Burgers – це київська мережа закладів, в основі гастрономічної концепції якої – традиції американської кухні в поєднанні зі стилем fusion. Нещодавно Mr.Grill оновили меню у кожній категорії страв! Найвибагливіші гурмани знайдуть те, що їм до смаку! Так, у новому меню ви знайдете два нових бургери — Oregon burger (з печерицями та плавленим сиром) та Tuna burger (з ніжним тунцем та овочами). Для любителів легко перекусити в меню з’явилися два нові салати — «Тріо томатів» та салат з лососем. Хочете освіжитися спекотного літнього дня? Приходьте до Mr.Grill Hotdogs & Burgers на окрошку чи гаспачо. У якості смачної закуски до улюблених коктейлів ви можете замовити апетитні крильця в медовому соусі, один з нових американських ролів чи ситний сет для компанії під назвою Mr. Grill. У складі сету – чотири види соковитих м’ясних ковбасок, бебі-моцарела, обсмажена до золотистої скоринки, та ароматні крутони. Довершує композицію набір соусів: ніжний сирний на основі дорблю, пряна гірчиця та підкопчений барбекю.

Ресторан «Эгоист» (Egoist restaurant)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Панаса Мирного, 2/44.

Бюджет: ₴₴₴. Страви літнього меню (195–450 грн).

Страви: тартар з молодої моркви – 225 грн, окрошка на квасі або кефірі з креветкою – 215 грн, карпачо з м’яса дикої косулі з овочевим табуле – 370 грн.

Напої: смузі «Дует авокадо та шпинату» – 285 грн, «Дует полуниця з м’ятою» – 245 грн.

Деталі: знаходиться на Печерську, сезонні пропозиції в меню, вишуканий інтер’єр, авторська подача страв, коктейльна карта, велика винна колекція, висококласний сервіс, парковка з паркувальником, резерв столів.

Ресторан «Эгоист» пропонує гостям насолодитися смачними сезонними продуктами у стравах із спеціального літнього меню. Тут ви побачите, як за допомогою цікавих поєднань знайомі інгредієнти набувають нових смакових барв! Резервуйте столик у закладі вже сьогодні та переконайтесь самі!

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36.

Бюджет: ₴₴. Салати (75–270 грн), основні страви з м’яса (125–450 грн), десерти (35–265 грн).

Страви: севіче з тунця, авокадо та полуниці – 178 грн, аспарагус на грилі – 80 грн, рання еко-картопля з зеленню – 55 грн, краш-десерт «Анна Павлова» – 95 грн.

Напої: лимонад «Полуниця-базилік» – 85 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, три банкетні зали на 20/50/100 персон, може розмістити до 450 гостей, сцена, колекція вин, коктейльна карта, концертна зона, камін, дитяче меню, дитяча ігрова кімната, літня тераса, кальян, парковка, резерв столів.

Сезонна пропозиція від Куха чекає на вас у «Кухмейстер». У сезонному меню – страви та повітряні десерти з соковитою полуницею, цікаві гастрономічні поєднання з ніжним аспарагусом, та молода картопля з зеленню – смак дитинства. Заходьте й куштуйте смакоту вже сьогодні!

Phi-Phi/ Пхи-Пхи

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дмитрівська, 62/20.

Бюджет: ₴₴. Салати (140–180 грн), основні страви (190–310 грн), десерти (70–130 грн).

Страви: фреш-роли з креветкою – 145 грн, смажений рис з начинкою на вибір – 145 грн, стейк з яловичини з овочами-гриль – 280 грн, тайський салат з ростбіфом – 145 грн.

Напої: огірковий коктейль – 75 грн, морквяний фреш – 50 грн, лате – 55 грн.

Деталі: ресторан тайської кухні, концептуальний інтер’єр в зелених тонах з рослинними орнаментами на стінах, сніданки, вина келихами, велика коктейльна карта, DJ-сети, резерв столів.

Phi-Phi/ Пхи-Пхи – це місце для любителів смачної тайської кухні та цікавих напоїв. У закладі нещодавно оновили меню, тож саме час прийти до Phi-Phi/ Пхи-Пхи, замовити страви-новинки меню та розширити свою гастрономічну галерею смаків. Крім того, у закладі подають бізнес-ланчі за демократичною ціною – від 90 до 140 грн.

Il Riccio Italian Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Контрактова площа, 8.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–375 грн), пасти і ризото (180–825 грн), гарніри (80–245 грн).

Страви: гранола – 125 грн, сирники – 120 грн, вівсяна каша з авокадо – 136 грн, зелений омлет – 165 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися у закладі.

Деталі: італійська кухня, комунальний стіл, raw-бар, акцент на рибі та морепродуктах, відкрита кухня, антипасті, піца з італійських продуктів, затишний внутрішній дворик, тераса, три VIP-зали, винна кімната, контактна барна стійка, дві дитячі кімнати для дітей різного віку, ексклюзивна винна карта, авторська коктейльна карта, резерв столів.

Il Riccio Italian Restaurant приготував для гостей сюрприз – у закладі оновили меню сніданків. Тепер ви зможете поснідати улюбленою вівсянкою, гранолою, скремблом чи омлетом щодня з 11:00 до 14:00. Крім того, у закладі діє фестиваль лисичок – ви можете спробувати піцу, пасту, салати та ще багато різноманітних страв із цими грибами!

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (145–264 грн), страви з м’яса і риби (117–568 грн), десерти (48–325 грн).

Страви (з меню від шефа): овочевий салат з зеленню, м’ятою та сезонними ягодами – 169 грн, холодний суп з томатами, болгарським перцем, селерою та сиром надугі – 165 грн, салат з ростбіфом, лисичками, аґрусом та джонджолі – 278 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, розташований в парковій зоні, два шеф-кухарі — Трістан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи для дітей, спеціальне меню від шеф-кухарів, доставка, формат take away.

Ресторан «Кувшин» запрошує гостей продегустувати смачні новинки з меню від шефа. Страви з лисичками, томатами, ягодами та іншими сезонними продуктами подарують вам яскраві гастрономічні враження та допоможуть поповнити організм вітамінами. Радимо також замовити до обраних страв вишукані вина – у закладі є власна енотека.

Фото: Facebook Mr.Grill Hotdogs&Burgers, Ресторан «Эгоист» (Egoist restaurant), Кухмейстер, Phi-Phi Пхи-Пхи, Il Riccio Italian Restaurant, Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi