Літнє оновлення меню закладів Києва: де куштувати нові страви та напої - PostEat

пошук

Літнє оновлення меню закладів Києва: де куштувати нові страви та напої
20-06-2019 0 3044


Літнє оновлення меню закладів Києва — тема нового матеріалу редакції PostEat. Столичні шефи не можуть собі дозволити пропустити найщедріший сезон року та не створити власні кулінарні шедеври з сезонних продуктів. Легкі літні закуски, апетитні рибні та м’ясні страви і прохолодні десерти — ми дослідили літнє оновлення меню закладів Києва і розповідаємо, чим новеньким можна посмакувати.

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (160 – 590 грн), страви від шефа (310 – 1520 грн), десерти (145 – 980 грн).

Страви: качиний рієт з паштетом із фуа-гра та малиною – 360 грн, авокадо на вугіллі з диким яблуком – 390 грн, салат з китайською спаржею та манго – 395 грн, скат з ананасом і манго — 735 грн, десерт «Лайм» – 160 грн, десерт «Кокос» – 220 грн.

Напої: коктейлі Lemongrass Sour – 195 грн, Mango Batida – 255 грн; безалкогольні коктейлі Grape Squash – 190 грн, Melon Squash – 190 грн; лате Green Matcha Latte – 150 грн.

Деталі: один з ресторанів Миколи Тищенка, знаходиться в центрі Києва (Печерськ), тайська, середземноморська і японська кухні, доставка, відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

COIN — ресторан, де гурмани оцінять багатство смаків тайської, японської і середземноморської кухонь. Літнє меню ресторану познайомить гостей з новими смаками та поєднаннями. Локальні продукти у новому меню COIN наближаються до традиційних страв Азії, а звичні смаки Сходу інтерпретуються на європейський лад. Цього літа у COIN готують салат з китайською спаржею та салат з вугром, молоду картоплю з трюфелем, сібас у лаймовому соусі, скат з ананасом та манго, лапшу з крабом та ікрою і стейк Скерт. Літні десерти у COIN набувають форм та смаку справжнього лайма, кокоса та трюфеля. Нова коктейльна карта гармонійно доповнює літнє меню — до неї увійшли екзотичні авторські коктейлі, лимонади та новинка сезону лате-коктейлі.

Кафе Борщ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна,10.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (64 – 70 грн), холодні закуски (72 – 93 грн), салати (72 – 125 грн), основні страви (100 – 126 грн), десерти (29 – 78 грн).

Страви: окрошка з телятиною – 69 грн, зелений борщ зі щавлем та молодим буряком – 68 грн, томлені телячі щоки на пюре з порею – 123 грн, скумбрія, фарширована духмяною вершковою картоплею з зеленою цибулею – 125 грн, вафельний торт з солоною карамеллю та персиком – 78 грн.

Напої: домашні лимонади: тархун, персиковий, обліпиховий, базиліковий, огірковий – 55 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторський дизайн інтер’єру, страви української та європейської кухонь, фірмові рецепти, сніданки щодня з 10:00 до 13:00, вареники та пельмені власного виготовлення, наливки та лимонади власного виробництва, авторські коктейлі на власних настоянках, вибір побокальних позицій вина, take away. «Кафе Борщ» зустрічає гостей в центрі міста майже десять років. Затишний інтер’єр, щира гостинність та смачні страви приваблюють до закладу постійних шанувальників. В оновленому літньому меню «Кафе Борщ» пропонують легкі та корисні страви української та європейської кухонь від шеф-кухаря Антона Петрова, які смакуватимуть у спекотну пору року. В закладі рекомендують спробувати прохолодну окрошку на айрані з телятиною, сезонними свіжими овочами та зеленню або зелений борщ зі щавлем та молодим буряком. Також у меню з’явились томлені у червоному вині телячі щічки на пюре з порею та скумбрія, фарширована духмяною вершковою картоплею з зеленою цибулею. На десерт пропонують легкий літній вафельний торт з солоною карамеллю власного виробництва та персиком, а освіжитись у спеку можна домашніми лимонадами з натуральних сиропів: тархун, персиковий, обліпиховий  базиліковий, огірковий.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10.

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (95 – 220 грн), основні страви (179 – 660 грн), десерти (55 – 120 грн).

Страви: цукіні-карпачо з базиліком, рікотою та соусом горгонзола – 115 грн, запечена дорадо з рибним соусом – 379 грн, стейк Россіні з фуа-гра – 590 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, резерв столів.

DOM N10– ресторан в 200-річній будівлі, який розповідає історію інтелігентної та гостинної сім’ї скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. В інтер’єрі відтворено багато оригінальних деталей: дерев’яні балки, антикварний креденс та бібліотека старовинних видань. Окрім оновлення основного меню цікавими авторським позиціями, в DOM N10 розробили особливе сезонне меню від шефа Георгія Шаруєва — до шампанського та коктейлів G.H.Mumm Champagne шеф розробив страви, кожна з яких покликана підкреслити смак французьких напоїв. Молюски подають з тартаром з авокадо, полуниці та огірка. Свіжу морську камбалу запікають з духмяними травами та подають з ніжним соусом та каперсами. Домашню пасту з вонголе готують з шавлією в білому вині. А на десерт частують домашнім джелато з шампанського з персиком, холодною полуницею та фісташковою крихтою.

Mimosa Brooklyn Pizza

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1/2.

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65 – 230 грн), закуски та салати (95 – 235 грн), піца (175 – 255 грн), десерти (71 – 97 грн).

Страви: запечене курча з гострим перцем – 185 грн, солоні сирники з лососем – 109 грн, гаспачо з фетою та чіабатою – 85 грн, гостра папероната з салямі та фенхелем – 215 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 75 грн, базиліковий лимонад – 70 грн, лате – 52 грн.

Деталі: італійська та авторська кухні, сніданки з 09:00 до 12:00 (до 15:00 у вихідні), піцу печуть при гостях в залі, два поверхи, панорамні вікна з видом на Бессарабську площу, дизайнерський інтер’єр, коктейльна карта, вина Нового Світу, сезонні страви в меню.

Концептуальний інтер’єр Mimosa Brooklyn Pizza зі смачними стравами італійської кухні в меню гарантували закладу велику кількість прихильників. У меню представлена класична і авторська піца, паста і равіолі, а також корисні сніданки — авокадо-тости, панкейки з солоною карамеллю і сирники. Піца від Mimosa Brooklyn Pizza стала столичним хітом відразу — хрустке тісто, оригінальні начинки і смачні соуси для бортиків від піци. В оновленому меню з’явились солоні сирники з лососем до сніданку, освіжаючий гаспачо з фетою та чіабатою та гостра піца папероната з салямі та фенхелем.

ТРіШКИ БіЛЬШЕ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 40/2.

Бюджет: ₴₴. Салати (92 – 139 грн), піца (139 – 159 грн), десерти (75 – 85 грн).

Страви: сендвіч з гуакомоле, шпинатом та смаженими грибами – 92 грн, шматочки індички з бататом, гуакомоле, спаржевою квасолею та шпинатом – 145 грн, шматочки курки в кисло-солодкому соусі з рисом – 125 грн.

Напої: смузі вершковий манго зі спеціями – 62 грн, лимонад з маракуї – 57 грн, айс-ті каркаде з яблуком – 55 грн.

Деталі: міське кафе біля Золотих Воріт, затишний інтер’єр, два поверхи, сніданки цілий день, бранчі, піца, сезонне меню, формат take away.

«ТРіШКИ БіЛЬШЕ» — затишне міське кафе біля Золотих Воріт. В меню закладу — прості та зрозумілі страви; багато страв для сніданку готують з 8:00 і до 12:00, але є три сніданки, які можна замовити впродовж всього дня. В кафе печуть піцу, пінцу та подають лаваш з начинками на грилі. В оновленому меню багато смачних легких страв, що чудово втамують голод влітку. Спробуйте поживний сендвіч с гуакомоле, шпинатом та смаженими грибами або пообідайте шматочками курки в кисло-солодкому соусі з рисом. Охолодитись в «ТРіШКИ БіЛЬШЕ» можна фруктовими смузі та лимонадами.

Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгомирова, 8.

Бюджет: ₴₴. Антипасті (90 – 160 грн), основні страви (130 – 260 грн), десерти (90 грн).

Страви: мідії в білому вині з цибулею порей – 240 грн, равіолі з чорнилами каракатиці та тунцем – 130 грн, карпачо зі стиглих томатів з анчоусами, каперсами та пастою з артишоків – 120 грн, рибна юшка з морепродуктами по-апулійськи – 250 грн.

Напої: мохіто – 50 грн, апельсиновий фреш – 70 грн, лавандовий лимонад – 45 грн.

Деталі: сімейний ресторан італійської кухні, затишний інтер’єр, два меню, паста fresca, хліб власної випічки, винотека, літня тераса, резерв столів.

«Trattoria No 5/ Тратторія 5» — сімейний ресторан італійської кухні. Сімейний ресторан не тільки тому, що тут завжди раді великим сім’ям, гучним компаніям і гостям з дітьми, а й тому, що заклад — сімейна справа. З першого дня відкриття в ресторані дотримуються принципів роботи автентичної італійської тратторії — страви готують з-під ножа з місцевих і сезонних продуктів. В ресторані діє основне меню з класичними позиціями італійської кухні та сезонне — з експериментальними стравами від шеф-кухаря.

Фото: Facebook COIN, Кафе Борщ, DOM N10, Mimosa Brooklyn Pizza, ТРіШКИ БіЛЬШЕ, Trattoria No 5/ Тратторія 5

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi