Літні тераси Києва: 6 локацій для відпочинку на Подолі - PostEat

пошук

Літні тераси Києва: 6 локацій для відпочинку на Подолі
08-07-2021 0 4859


Літні тераси Києва шукала редакція PostEat. Спекотні дні в столиці не залишають нам іншого вибору, як ховатись від спеки та задухи в прохолодній тіні. Справжньою оазою для містян стали затишні літні тераси, де ви зможете з комфортом провести час за приємним спілкуванням зі смачними охолодженими напоями. Розповідаємо про 6 локацій для відпочинку на Подолі — обирайте улюблену кухню та насолоджуйтесь літом.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–215 грн), салати (96–368 грн), основні страви (174–398 грн).

Страви: брускета з м’ясом краба – 215 грн, сирна тарілка з Привозу – 149 грн, биточки з рапанів з соусом папрік – 186 грн, устриці запечені під сирно-часниковим соусом – 264 грн, соте з морепродуктів – 275 грн, десерт Павлова – 138 грн.

Деталі: ресторан одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, єврейські страви, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, підходить для банкетів, літня тераса, жива музика, спеціальні пропозиції.

Ресторан «Одеса-Мама» на Подолі — це вже друга локація, яка знаходиться недалеко від станції метро «Контрактова площа». Перший ресторан «Одеса-Мама» в Києві знаходиться на Арсенальній за адресою: вулиця Московська, 8. Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню —  в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах. Український рибний ресторан на Подолі може перенести вас на чорноморське узбережжя, бо справді «пахне морем» — він зроблений зі справжніх морських контейнерів. Прохолодний подих вітру із трішки соленим присмаком моря дарують в «Одеса-Мама» на Подолі відчуття справжнього безтурботного відпочинку. Найкращим місцем відпочинку влітку стане чудова літня тераса ресторану «Одеса-Мама» з красивим фонтаном. У п’ятницю та вихідні на терасі ресторану лунає жива музика. Приємний обід з колегами та затишна вечеря з друзями — літня тераса ресторану «Одеса-Мама» чекає на вас щодня з 10:00 до 23:00.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–265 грн), основні страви (175–545 грн), десерти (60–145 грн).

Страви: зелений салат із молодим шпинатом, руколою, свіжою м’ятою, грейпфрутом і креветками під чилі-соусом – 265 грн, Запечена дорадо з перцем чилі, кунжутною олією та часниковими пластівцями – 440 грн, Фермерська качина грудка з картопляним гратеном та вишневим кулі – 375 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, зараз в ресторані триває сезон української спаржі. Ви можете обрати столик на літній терасі та відпочити в оточенні живих квітів та витончених білосніжних скульптур.

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (246–650 грн), паста і ризото (214–565 грн), піца (187–359 грн).

Страви: карпачо з лосося зi шматочками авокадо та апельсиновим соусом – 345 грн, канелоні з телятиною та білими грибами – 395 грн, піца з тунцем та маринованою бебі цибулею – 295 грн.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, сніданки, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, резерв столів.

Vero Vero — затишний ресторан мережі закладів La Famiglia на Подолі. Влітку він славиться мальовничою терасою біля Ільїнської церкви з міським фонтаном, а взимку нагадує затишну традиційну італійську тратторію. У меню ви знайдете домашню пасту, ризото, піцу, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї, десертів та італійського морозива gelato. В закладі зібрано більше 40 видів Chianti — від улюбленого Chianti Ruffino до аристократичного Chianti Classico Riserva Rocca Guiciarda.

Тісто, сир і тітка Белла

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 1/2е

Бюджет: ₴₴. Антипасті та брускети (59–396 грн), піца (99–262 грн), паста (128–188 грн).

Страви: італійські фермерські сири – 210 грн, піца бурата – 262 грн, конкільоні квадроформаджи – 178 грн, тальятелле з лососем – 178 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. Інтер’єр ресторану лаконічний, затишний та атмосферний — ніби великий будинок італійської родини. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино. Біля ресторану облаштована затишна літня тераса.

Канапка бар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Андріївський узвіз, 30а

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (119–129 грн), сендвічі (98–109 грн), пінци (129 грн).

Страви: бургер з індичкою, хрумким айсбергом та тендітним персиком – 98 грн, сендвіч з тигровими креветками гриль у бріоші – 109 грн, плато з морепродуктів на двох – 298 грн, хумус зі слабосоленим лососем, броколі та томатами – 109 грн, мелт із соковитим біфштексом з пікантним маринованим огірочком та сиром – 129 грн.

Деталі: належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, нестандартні «канапки», моцарела бар, бургери, пінца, локальні продукти, стилізований інтер’єр, тераса, формат take away.

«Канапка бар» знаходиться на Андріївському узвозі в старовинній будівлі початку ХХ століття. Історична цінність вулиці, на якій працює ресторан, простежується в його інтер’єрі — невеликий затишний заклад вражає красою і стилем. Тут готують страви з новим поглядом на українську кухню. Колекцію кращих канапок з усього світу — сендвічі, surf & turf бургери, пінци та ніжну моцарелу найкраще смакувати на затишній літній терасі закладу.

Італієць із Бейрута

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: провулок Ярославський, 1/3

Бюджет: ₴₴. Салати (126–165 грн), кебаби (185–899 грн), основні страви (155–359 грн).

Страви: хумус з манго – 119 грн, курча по-бейрутськи для двох – 359 грн, дорадо по-сицилійськи – 325 грн, букатіні «а-ля карбонара» – 149 грн.

Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, щасливі години з 15:00 до 18:00, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, літня тераса, резерв столів.

«Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені страви ліванської та італійської кухонь.

Головна фото: Канапка бар

Фото: Facebook «Одеса-Мама», DOM N10, Vero Vero, Тісто, сир і тітка Белла, Канапка бар, Італієць із Бейрута.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi