Літні тераси Києва з фонтанами: краса та прохолода - PostEat

пошук

Літні тераси Києва з фонтанами: краса та прохолода
02-07-2020 0 2159


Літні тераси Києва з фонтанами шукала редакція PostEat. Спекотні дні в столиці не залишають нам іншого вибору, як ховатись від спеки та задухи в прохолодній тіні. Справжньою оазою для містян стануть затишні літні тераси Києва з фонтанами, де ви зможете з комфортом провести час за приємним спілкуванням зі смачними охолодженими напоями.

Vero Vero

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іллінська, 18

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (198–455 грн), паста і ризото (145–565 грн), піца (187–365 грн).

Страви: літній салат зі спаржею, шпинатом та домашнім йогуртом – 245 грн, брускета з пікантними томатами та моцарелою страчетела – 215 грн, паста з вонголе та ботаргою – 432 грн, піца з прошуто кото, грибами та ароматом трюфеля – 245 грн, смажений восьминіг у вершково-часниковому соусі з молодою картоплею – 625 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: італійський ресторан, належить до закладів La Famiglia, розташований на Подолі, сніданки, винна карта, страви для вегетаріанців, моцарела-бар, домашня паста і морозиво, тераса з фонтаном в центрі, резерв столів.

Vero Vero — затишний ресторан мережі закладів La Famiglia на Подолі. Влітку він славиться мальовничою терасою біля Ільїнської церкви з міським фонтаном, а взимку нагадує затишну традиційну італійську тратторію. У меню ви знайдете домашню пасту, ризото, піцу, великий вибір свіжої італійської моцарели та антипасті до неї, десертів та італійського морозива gelato. В закладі зібрано більше 40 видів Chianti — від улюбленого Chianti Ruffino до аристократичного Chianti Classico Riserva Rocca Guiciarda.

La Fontana

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 31/33

Бюджет: ₴₴. Закуски (145–298 грн), гарячі закуски (129–446 грн), домашня паста (128–236 грн).

Страви: брускета з прошуто сан-даніеле – 122 грн, лігурійський салат – 159 грн, класична меланзана з баклажаном, томатами та шинкою котто – 190 грн, зелені тальоліні з копченим лососем і червоною ікрою – 174 грн.

Напої: лимончело класіко – 40 грн, куба лібре – 125 грн, мімоза – 115 грн.

Деталі: італійський ресторан-траторія, знаходиться на Печерську поруч з відреставрованим кінотеатром «Зоряний», належить до мережі ресторанів Tarantino Family, традиційні страви італійської кухні, страви на грилі, піца з дров’яної печі, барна та винна карти, музичні вечори.

La Fontana — новий італійський ресторан-траторія з затишною терасою та чарівним фонтаном на Печерську. Заклад належить до мережі ресторанів Tarantino Family та знаходиться поруч з відреставрованим кінотеатром «Зоряний». В меню традиційні страви італійської кухні та авторські варіації, страви на грилі та піца з дров’яної печі. В барні карті великий вибір міцного алкоголю, лимонадів, алкогольні та безалкогольні коктейлі. Винна карта налічує позиції з Італії, Франції, Іспанії та інших європейських регіонів.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (118–339 грн), супи (168–175 грн), десерти (135–358 грн).

Страви: холодний томатний суп з морозивом з мацоні – 168 грн, салат з рожевими томатами та імеретинським сиром – 175 грн, перепілка по-гурійськи з ожиновим соусом – 279 грн, баклажани пучхолія з томатами та міксом сирів – 249 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, належить до сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований у парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, формат take away, резерв столів.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері з фонтаном в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. У «Кувшині» вже чекають гостей на сезонні страви від шеф-кухаря, які можна скуштувати на затишній і стильній літній терасі в тіні дерев. Цього літа спробуйте в «Кувшині» холодний томатний суп з морозивом з мацоні й баклажани пучхолія з томатами та міксом сирів.

ВАТРА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–189 грн), страви на грилі (159–449 грн), бургери (148–269 грн).

Страви: язик відварний з хроном та свіжими огірками – 99 грн, стейк із лосося з цукіні гриль – 229 грн, бургер з гусячою печінкою та з подвійною котлетою із мармурової яловичини – 148 грн, каре ягняти – 329 грн.

Напої: Soave Il Selese I Stefanini – 575/115 грн, Pinot Grigio delle Venezie – 450/90 грн, Riesling Reserve – 400/80 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, стейки, бургери і BBQ в меню, літня тераса, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса, є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса. Влітку обирати столик найкраще на літній терасі поруч з фонтаном.

Ресторан Тарас

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Перемоги, 84Б

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (39–217 грн), салати (96–195 грн), основні страви (89–240 грн).

Страви: домашній печінковий паштет з хрусткими грінками – 79 грн, жульєн курячий в млинцях – 94 грн, домашні котлети зі щуки з картопляним пюре та шпинатом – 157 грн, люля-кебаб курячий – 65 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, страви на грилі, колоритний інтер’єр, два поверхи, окремі альтанки, музейний формат, літня тераса з фонтаном, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 15:00, резерв столів, парковка.

Ресторан «Тарас» знаходиться поруч з парком «Нивки» на відокремленій території з літньою терасою, альтанками та фонтаном. Будівля ресторану — це майже детальна копія традиційних українських сільських будинків XIX століття. В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. 

Mushlya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 25

Бюджет: ₴₴. Мідії (69–239 грн), бургери та сендвічі (59–89 грн), плато морепродуктів (269 грн).

Страви: сендвіч зі стейком з дорадо та картопляними діпами – 89 грн, боул з тигровими креветками – 98 грн, казанок мідій для компанії у вершковому соусі – 218 грн, морські равлики булоти з соусом та лимоном – 59 грн.

Напої: брют біле сухе Gastrofamily – 169 грн, пиво – 39 грн, Mushlya Sprits – 49 грн, сидр – 39 грн.

Деталі: seafood bar, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away, літні тераси.

Mushlya Bar — мережа закладів «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Fast casual формат від Gastrofamily з делікатесними морепродуктами, ресторанними подачами і цінником fast casual. В Mushlya можна замовити делікатесні морепродукти за 1-5 євро: величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі, а головне — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом. Літня тераса локації Mushlya Bar на Хрещатику знаходиться поруч із міським фонтаном, біля якого можна відпочити в спеку.

Головна фото: Vero Vero

Фото: Facebook Vero Vero, La Fontana, Кувшин, ВАТРА, Ресторан Тарас, Mushlya.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi