Літні тераси на лівому березі Києва: 8 локацій від PostEat - PostEat

пошук

Літні тераси на лівому березі Києва: 8 локацій від PostEat
30-05-2022 0 2149


Літо настане вже за кілька днів — особливе літо, в якому ми одночасно продовжуємо щоденну боротьбу за свободу та буденні справи життя. Ресторатори, що вже відновили роботу та чекають на гостей, облаштували улюблені літні тераси, де можна перепочити та надихнутись жити й боротись далі. В цій добірці розповідаємо про 8 закладів з літніми терасами на Русанівці, Березняках, Позняках та Троєщині.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8

Бюджет: ₴₴.

Страви: спеціальне літнє меню: гаспачо з креветкою та м’яким сиром – 198 грн, окрошка з куркою на кефірі – 105 грн, гуакамоле з креветками – 320 грн, салат панцанела – 198 грн, зелений салат з авокадо та овочами – 192 грн, карпачо з томатів та буратою – 228 грн, оладки з кабачків – 172 грн, равіолі зі шпинатом – 168 грн, антрекот зі свинини з капустою гриль – 220 грн, стейк із цветної капусти з соусом карбонара – 305 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, власна сироварня, пекарня, антипасті, паста ручної роботи, сніданки щодня з 11:00 до 14:00, винна карта, дров’яна піч, кальян, літня тераса, дитяча кімната, доставка.

Відмінні італійські страви, прохолодні напої та десерти — літо розпочинається на терасі ресторану Spezzo на Русанівці. Куштуйте улюблені італійські делікатеси та не забувайте про знамениті власні сири, які в закладі готують самостійно зі свіжого фермерського молока. Окрім зірок меню — пасти власного виробництва та піци з дров’яної печі — спробуйте сезонні новинки: освіжаючий гаспачо з креветкою, легкий зелений салат з авокадо, ніжні равіолі зі шпинатом та соковитий антрекот зі свинини з капустою гриль. До речі, в Spezzo на Русанівці облаштована велика дитяча кімната, де багато іграшок, розмальовок, всілякі лазалки та гірки — малечі буде чим зайнятись, поки батьки смакують кращі італійські страви.

Кафе-сироварня Мацоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5

Бюджет: ₴₴.

Страви: м’ясне асорті з хріном – 215 грн, баклажанові рулетики з горіхами – 132 грн, салат з куркою гриль та анчоусною заправкою – 162 грн, шурпа – 110 грн, хінкалі з сиром та м’ятою – 118 грн, чкмерулі (курча томленне в вершковому соусі) – 195 грн, люля з курки – 172 грн.

Деталі: грузинське кафе-сироварня, сири для хачапурі готують в ресторані, страви на грилі, чача і настойки, дитяча кімната, доставка, тераса, працює щодня з 12:00 до 21:00.

Грузинський ресторан «Мацоні» знаходиться на мальовничому масиві Русанівка. Головна з особливостей закладу —  власна сироварня, сири для «Мацоні» виготовляються з відбірного фермерського молока. У «Мацоні» відкрита кухня, і гості можуть спостерігати, як кухарі майстерно готують національні страви Грузії на тандирі, мангалі і в дров’яній печі. Столик можна зарезервувати на відкритій веранді та насолоджуватись стравами на свіжому повітрі.

POSITANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Павла Тичини, 1в

Бюджет: ₴₴. 

Страви: піца з прошуто крудо та песто – 265 грн, піца прошуто е фунгі – 248 грн, салат капрезе – 172 грн, равіолі з рікотою у червоному соусі – 159 грн, куряче філе ала піцайола – 198 грн.

Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», панорамні вікна, літня тераса, працює щодня з 11:00 до 21:00.

POSITANO — ресторан неаполітанської кухні, який є проєктом команди «Сільпо». Заклад знаходиться на лівобережному масиві Березняки поруч з берегом Дніпра. Ресторан POSITANO — перший та єдиний заклад України, який увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza. В меню ви знайдете традиційні та авторські страви від бренд-шефа Марко Черветті. У закладі можна повечеряти родиною, розташувавшись на вернаді з видом на Дніпро та споглядаючи, як піцайоло готує піцу в дров’яній печі.

Otdohnuli

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шумського, 3А

Бюджет: ₴₴.

Страви: теплий салат з телятиною та баклажаном – 190 грн, сулугуні смажений на кеці – 130 грн, м’ясне домашнє плато – 255 грн, хаш – 100 грн, хінкалі калакурі – 30 грн, чакапулі – 245 грн, хачапурі катміс з куркою та грибами – 175 грн.

Деталі: ресторани грузинської кухні, знаходяться біля озера, альтанки, страви на вугіллі, барна карта, напої власного приготування, домашні чаї, резерв столів, доставка, працює щодня з 11:00 до 21:00.

Otdohnuli — ресторан грузинської кухні на Березняках біля озера Тельбін. На гостей чекає автентична кухня, грузинське вино та гостинність. В меню закладу ви знайдете сніданки цілий день, традиційні грузинські страви, 10 видів хачапурі та страви на вугіллі. Це кілька видів соковитого шашлику, люля-кебаб, каре баранини та рибні страви.

Кухмейстер

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36

Бюджет: ₴₴.

Страви: курячий паштет із трюфелем та винним желе – 145 грн, салат із хамоном та грушею під гірчично-медовою заправкою – 198 грн, курячий шашличок з сирною тортильєю та соусом «сальса» – 168 грн, бефстроганов із ніжного телячого язика – 250 грн.

Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, колекція вин, коктейльна карта, щовихідних сніданок з ігристим, літня тераса, парковка, резерв столів, працює щодня з 09:00 до 22:00.

«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. На третьому поверсі «Кухмейстера» знаходиться велика відкрита тераса, де ви вже можете забронювати столик.

Flamber

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Срібнокільська, 12

Бюджет: ₴₴.

Страви: поке з лососем та авокадо – 209 грн, тріо брускет з лососем, ростбіфом і томатами – 195 грн, наші фірмові котлети по-київськи зі спаржевою квасолею і соусом тар-тар – 187 грн, фетучіні з ніжною телятиною і грибами – 189 грн, філе дорадо з овочевим соте та соусом шампань – 264 грн.

Деталі: гриль-бар, кілька зал, літня тераса, формат take away, жива музика, страви від шеф-кухаря, дитячий ігровий зал, дитяче та банкетне меню, барне меню, хоспер-меню, працює щодня з 12:00 до 21:00.

Flamber — це класичний сімейний гриль-ресторан, в якому є 4 зали, кожна з яких вирізняється власним стилем, простора дитяча зала з нянею, авторська кухня з традиційними європейськими стравами та окремими вкрапленнями паназійської кухні. Ви можете обрати столик на літній терасі та відпочити з краєвидом на озеро.

VANO IVANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Райдужна, 8а

Бюджет: ₴₴.

Страви: традиційний грузинський салат – 129 грн, плато пхалі – 129 грн, толма – 189 грн, харчо – 129 грн, оджахурі – 155 грн, хачапурі по-осетинськи зі шпинатом – 149 грн, хінкалі з бараниною – 29 грн, люля-кебаб з телятини – 245 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, мальовничий вид на озеро, альтанки біля води, кілька залів, резерв столів, працює щодня з 11:00 до 22:00.

VANO IVANO Patio — це однойменний заклад сім’ї грузинських ресторанів, який розташувався біля озера на озері «Райдужне». В закладі на гостей чекає свіже повітря, смачні грузинські страви та домашнє вино. Розташуватись гості можуть в основній залі, на двох терасах та у трьох окремих будиночках. У меню VANO IVANO традиційні страви грузинської кухні: пхал, лобіо, аджапсандалі, чашушулі, хачапурі, люля-кебаб.

Patio. Georgian food

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бальзака, 7а

Бюджет: ₴₴.

Страви: салат із запечених овочів з горіховою пастою та грінками – 170 грн, курячий паштет із тостами та сиром надугі – 115 грн, смажені палички з сиру сулугуні з журавлиновим соусом – 129 грн, хачапурі по-аджарськи з беконом – 219 грн, чанахі – 195 грн.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Троєщині, сучасний інтер’єр, кілька зал, 8 видів хачапурі, власна випічка, страви на вугіллі, літня тераса, винна карта, резерв столів, працює щодня з 11:00 до 21:00.

Ресторан грузинської кухні Patio. Georgian food знхаодиться на лівобережному масиві Троєщина. Стильний та сучасний інтер’єр ресторану виконаний з натуральних матеріалів. Кухнею ресторану керують досвідчений шеф-кухар Віра Перепеченко та молодий амбіційний грузинський су-шеф Лаша Авазашвілі. У ресторані представлені як традиційні грузинські страви, так і європейська кухня, приправлена ноткою Грузії.

Фото: Facebook Spezzo, МАЦОНІ, POSITANO, Otdohnuli, Кухмейстер, Flamber, VANO IVANO, Patio. Georgian food.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi