Літні тераси ресторанів Києва: оази спекотного міста - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва: оази спекотного міста
08-07-2022 0 1589


Літні тераси ресторанів Києва продовжує шукати редакція PostEat. Літні спекотні дні в столиці не залишають іншого вибору, як ховатись від спеки та задухи в прохолодній тіні. Справжньою оазою для містян стануть літні тераси Києва — сховані від пекучого сонця в тіні зелених дерев, де ви зможете з комфортом провести час за свіжими охолоджуючими напоями та приємним спілкуванням.

45 restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хмельницького, 45Б

Бюджет: ₴₴₴

Страви: брускета з ростбіфом та перцем – 335 грн, дует гаспачо – 255 грн, ризото грибне з трюфельною сальсою – 335 грн, котлети з індички з овочевим пюре та гремолатою – 325 грн, піца з в’яленим м’ясом – 395 грн.

Деталі: ресторан італійської кухні, знаходиться в центрі міста, дизайн інтер’єру — студія Yodezeen, літня тераса, сезонні страви, коктейлі, вишукана винна карта, raw bar, власна випічка, резерв столів.

Ресторан італійської кухні 45 restaurant відкрився наприкінці минулого літа на вулиці Хмельницького в будинку 1896 року. Формат визначають як «класична італійська кухня в сучасній інтерпретації». За інтер’єр 45 Restaurant відповідала студія Yodezeen. На мінус першому поверсі облаштована кухня й технічні приміщення. Також у закладу є затишна та комфортна літня тераса. За основу меню взято італійську кухню — у 45 restaurant подають закуски, супи, пасту і ризото, рибу та морепродукти, м’ясо, піцу та десерти. За винну карту відповідає сомельє Іван Саганов, є вино, класичні коктейлі та міцні напої.

Автостанція

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 15а

Бюджет: ₴₴

Страви: піца з копченою моцарелою та артишоками – 205 грн, піца з котлетками по-київськи з кроповом маслом – 205 грн, холодний суп з фетою та вареним яйцем – 150 грн, салат зі скумбрією та печеною картоплею – 175 грн.

Деталі: піцерія, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, більше 10 видів піци, десерти, літня тераса, натуральні вина, коктейлі, безалкогольні напої, pop-up заходи.

Піцерія «Автостанція» знаходиться біля Контрактової площі у колишньому приміщенні автостанції «Поділ». запрацювала піцерія «Автостанція». Це проєкт від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна, власників таких закладів, як Mimosa Brooklyn Pizza, Mimosa Brooklyn Burger, Fish & Pussycat, «Чайка». Основний акцент в меню робиться на піці, але в закладі також є фокача, основні страви та закуски. У закладі — 80 посадкових місць, включно із дуже затишний літнім майданчиком під каштанами.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴.

Страви: гаспачо з креветкою та м’яким сиром —  198 грн, окрошка з куркою на кефірі — 105 грн, гуакамоле з креветками — 320 грн, салат панцанела — 198 грн, зелений салат з авокадо та овочами — 192 грн,  карпачо з томатів та буратою — 228 грн, оладки з кабачків — 172 грн, равіолі зі шпинатом — 168 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Літо у самому розпалі — заряджайтесь італійським настроєм та літніми днями у Spezzo. Насолоджуватись італійською кухнею на свіжому повітрі під промінчиками сонця ще приємніше. Обирайте страви з літнього меню: легкий зелений салат з авокадо та овочами, насичений гаспачо з креветкою та м’яким сиром та ніжні оладки з кабачків. Куштуйте новинки гастрономічного сезону та не забувайте про знамениті італійські сири, які в закладі готують самостійно зі свіжого фермерського молока. Затишні тераси в Spezzo чекають на гостей. Зарезервувати столик можна за телефонами +380504223798 (Русанівська набережна), +380503883801 (Святошинська).

ІШАК

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1.

Бюджет: ₴₴.

Страви (меню на Теремках): окрошка з шашликом із телятини – 195 грн, долма з крабом і креветками – 210 грн, бефстроганов з телятиною та білими грибами, подається з картопляним пюре – 335 грн, дорадо в виноградних листях приготована на мангалі – 385 грн.

Деталі: заклади східної кухні, локації в центрі, на Теремках – сімейний ресторан, узбецький плов на відритому вогні, коктейльна карта, страви на мангалі, тераса, доставка, резерв столів.

Ішак — культова мережа східних ресторанів. Холодний гаспачо та страви з бараниною халяль, величезні чебуреки, найсоковитіші хінкалі та легкі салати з сезонними овочами — на терасах влітку все смакує особливо.

Ішак на Печерську має дві камерні тераси, тож затишний візит забезпечено. А Ішак на Великій Васильківській відомий просторою світлою терасою, де щоп’ятниці можна не лише освіжитися улюбленою окрошкою, а ще й відпочити під DJ set.

Найсімейніший Ішак Теремки — це вечері на мальовничій терасі біля озера. Це вся родина поряд. Це спогади, які зігріватимуть вас. Резерв столу: +380671111188 (Велика Васильківська), +380986003333 (Кловський узвіз), +380966003333 (Теремки).

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: такос з лососем та гуакамоле – 410 грн, корейські пельмені з креветкою – 220 грн, трюфельний рамен з телятиною – 255 грн, удон із тендерлоїном, гриби шиїтаке – 330 грн, салат з качкою Sticky&Spicy – 330 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — ресторан стильної японської кухні в центрі Києва, в якому відкривають по-новому знайомі страви та знайомлять з адаптованими смаками.  Концептуальний інтер’єр та простора зелена тераса, що повторює стиль оформлення закладу, таємничий саунд-супровід — те, що створює неповторну атмосферу Virgin Izakaya Bar.

Доки літо радує теплом, тут радять не втрачати час та сповна насититись літнім настроєм. На терасі Virgin Izakaya Bar ви можете обрати затишний столик зі зручними кріслами та м’якими диванами, насолодитись візитом, обравши страви від шефа. В меню: татакі з лосося, тунця yellowfin, роті з креветкою, лосось з рисовим кейком, відкриті роли, кушиякі та ін.

Крім того, заклад славиться авторськими коктейлями від шеф-бармена Олега Якобенко. Варті особливої уваги: Coco Jumbo на основі кокосової горілки, загадковий Matcha Sour та Tom Yum Mary з фірмовим міксом та настояною на креветках горілкою.

Тісто, сир і тітка Белла

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 1/2е

Бюджет: ₴₴.

Страви: піца пеппероні піканте – 198 грн, піца карбонара – 195 грн, тартар з креветки – 210 грн, ніжне прошуто – 145 грн, салат із козиним сиром – 170 грн, конкільоні квадроформаджи – 215 грн, тірамісу – 120 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. Інтер’єр ресторану лаконічний, затишний та атмосферний — ніби великий будинок італійської родини. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино. Біля ресторану облаштована затишна літня тераса.

Головна фото: Virgin Izakaya Bar

Фото: Facebook 45 restaurant, Автостанція, Spezzo, ІШАК, Virgin Izakaya Bar, «Тісто, сир і тітка Белла».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi