Літні тераси ресторанів Києва: відкриваємо сезон 2021 - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва: відкриваємо сезон 2021
26-05-2021 0 6578


Про літні тераси ресторанів Києва розповідає редакція PostEat. З першим теплом гості ресторанів обирають відпочинок на літніх терасах, заряджаючись сонячним настроєм і насолоджуючись гарною погодою. Ми розповідаємо про шість літніх терас в ресторанах Києва, де готують італійську, японську, українську та європейську кухні.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–284 грн), паста і ризото (168–229 грн), піца та фокача (68–235 грн).

Страви-новинки: молода карамелізована морква з сиром страчатела – 144 грн, салат з яловичиною, смаженим беконом, листям салату та соусом тонато – 184 грн, брускета з тунцем – 168 грн, креветочний кейк з мусом з авокадо – 235 грн, піца з в’яленою шинкою, камамбером та трюфелем – 234 грн, десерт «Павлова» з кремом із манго та маскарпоне – 145 грн.

Деталі: італійські кафе, входять до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, дитяча кімната, літня тераса, винна шафа, велика винна карта.

В кафе-сироварні «Буффаліно» вже готові зустрічати довгоочікуване літо та запрошують відчути усю красу італійської dolce vita. На гостей чекають неймовірна літня тераса в ресторані на Арсенальній та літній відкритий варіант в закладі на Оболоні. Яскраві смаки нових літніх страв та освіжаючі інстаграмні коктейлі, жива музика щоп‘ятниці та щосуботи, а також приємні сюрпризи та подарунки для літніх іменинників. Кращий сценарній цього літа — насолоджуватись ігристим, улюбленою неаполітанською піцею, пастою, сирами власного виробництва та літніми коктейлями на терасах «Буффаліно». Зарезервувати стіл можна за телефонами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

Virgin Izakaya bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (159–340 грн), закуски та салати (135–699 грн), робата та основні страви (165–390 грн).

Страви: відкритий рол з крабом – 324 грн, хрусткий тартар телятина – 330 грн, ротті з качкою – 220 грн, моті, нові смаки – 99 грн, шоколадний тарт – 199 грн, суші гребінець з трюфелем – 245 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Один з перших в Україні закладів з популярним у Японії форматом ізакая Virgin Izakaya Bar вже розпочав літню історію гучним відкриттям тераси у внутрішньому дворику заводу «Арсенал». Легкі дерев’яні ширми відділяють столики, а зелені дерева створюють затишок посеред мегаполісу. Шеф-кухар ресторану Євген Песін доповнив новинками майже всі розділи меню — тепер можна спробувати роті з качкою, хрусткий тартар з телятиною, шоколадний тарт, нові смаки десерту моті та відкриті роли з крабом. Зарезервувати стіл можна за телефоном +380673270000.

Spezzo

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Святошинська, 3а.

Бюджет: ₴₴. Салати (168–215 грн), паста і ризото (132–198 грн), десерти (48–144 грн).

Страви: молода капуста гриль з соусом карбонара – 135 грн, обсмажена яловичина з соусом тонато – 144 грн, салат з кальмаром, руколою, в’яленими томатами та авокадо – 198 грн, піца три сири з шинкою кото – 220 грн, равіолі з ананасом та лаймовим кремом – 122 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Улюблені італійські страви, прохолодний апероль та ігристе — час відкривати літній сезон на терасах ресторанів Spezzo прийшов! Шеф мережі італійських ресторанів вже підготував нові страви, які ідеально смакуватимуть на затишних літніх терасах. Куштуйте новинки гастрономічного сезону та не забувайте про знамениті італійські сири, які в закладі готують самостійно зі свіжого фермерського молока. Насолоджуйтесь живою музикою та теплими вечорами на терасах у Spezzo кожної суботи. Зарезервувати столик можна за телефонами +380504223798 (Русанівська набережна), +380503883801 (Святошинська).

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Закуски і салати (99–265 грн), основні страви (175–545 грн), десерти (60–145 грн).

Страви: зелена спаржа із соусом голандез, козячим сиром та мигдалем – 240 грн, зелений салат із молодим шпинатом, руколою, свіжою м’ятою, грейпфрутом і креветками під чилі-соусом – 265 грн, середземноморське соте із кальмарів, мідій та білої риби з артишоками та оливками каламато – 490 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, енотека, сніданки, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі знаходиться в 200-річній будівлі. Зали відтворюють історичне планування помешкання родини скульптора, що мешкала там в XIX сторіччі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, зараз в ресторані триває сезон української спаржі. Ви можете обрати столик на літній терасі та відпочити в оточенні живих квітів та витончених білосніжних скульптур.

Царське Село

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська, 22

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (146–2800 грн), юшки та борщі (140–275 грн), страви з м’яса (285–920 грн).

Страви: вінегрет з печених овочів з квашеною капустою та квасолею – 130 грн, зелений борщ з куркою, яйцем та сметаною – 170 грн, голубці «по-панські» — 250 грн.

Деталі: ресторан української кухні, автентичні українські страви в авторській інтерпретації, банкетне меню, можна придбати страви та напівфабрикати для домашнього столу, резерв столів, доставка.

Ресторан «Царське Село» — український ресторан національної кухні, що відкрив свої двері для гостей 1998 року та вже став частиною гастрономічної історії Києва. Тут відтворили інтер`єр українського сільського помешкання ХVIII сторіччя, використовуючи справжні предмети побуту тих часів, а страви готують за старовинними рецептами. У великому меню представлено безліч закусок та основних страв за автентичними та сучасними рецептами. З 1 травня для гостей відкрита квітуча тераса.

Тісто, сир і тітка Белла

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 1/2е

Бюджет: ₴₴. Антипасті та брускети (59–396 грн), піца (99–262 грн), паста (128–188 грн).

Страви: італійські фермерські сири – 210 грн, піца бурата – 262 грн, конкільоні квадроформаджи – 178 грн, тальятелле з лососем – 178 грн.

Деталі: домашнє італійське кафе, знаходиться на Подолі, затишний інтер’єр, неаполітанська піца, паста власного виробництва, італійські вина, резерв столів.

«Тісто, сир і тітка Белла» — домашнє кафе італійської кухні на Подолі. Заклад є проєктом київської групи ресторанів Rest Emotion, співвласником якої є Володимира Григорі. Інтер’єр ресторану лаконічний, затишний та атмосферний — ніби великий будинок італійської родини. В закладі пропонують неаполітанську піцу за старовинними рецептами, пасту власного виробництва, легкі салати та різноманітні антипасті, до яких гарно підійде легке італійське вино. Біля ресторану вже відкрили затишну літню терасу.

Головна фото: DOM N10

Фото: Facebook Буффаліно, Virgin Izakaya bar, Spezzo, DOM N10, Царське Село, Тісто, сир і тітка Белла. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi