Літні веранди в закладах у центрі Києва: затишний відпочинок на свіжому повітрі - PostEat

пошук

Літні веранди в закладах у центрі Києва: затишний відпочинок на свіжому повітрі
05-07-2019 0 5876


Літні веранди в закладах у центрі Києва користуються великою популярністю серед киян та гостей міста. Адже так приємно поснідати, провести ділову зустріч і повечеряти на свіжому повітрі, не полишаючи центр та заховавшись від міської метушні. Редакція PоstEat розповідає про шість ресторанів у центрі міста, де ви відпочинете максимально комфортно та смачно. Резервуйте столи заздалегідь, тому що літні веранди в закладах у центрі Києва не бувають порожніми.

Кувшин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Федорова, 10.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (145 – 264 грн), страви з м’яса і риби (117 – 568 грн), десерти (48 – 325 грн).

Страви (з меню від шефа): хачапурі кубдарі з лисичками – 178 грн, філе річкової форелі з гранатовим соусом – 379 грн, холодний суп з томатами, болгарським перцем, селерою та сиром надугі – 165 грн, салат з ростбіфом, лисичками, аґрусом та джонджолі – 278 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сім’я ресторанів La Famiglia, розташований в парковій зоні, два шеф-кухарі — Тристан Арабулі і Гурген Сараф’ян, традиційна кавказька кухня, мангал-меню, власна енотека, піч пурне, стильний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи для дітей, спеціальне меню від шеф-кухарів, доставка, формат take away.

«Кувшин» — ресторан з більш ніж десятирічною історією, який знаходиться в затишному зеленому сквері в центрі столиці. У закладі шанують традиції східної гостинності і готують національні страви грузинської, вірменської та азербайджанської кухонь. У «Кувшині» вже чекають гостей на сезонні страви від шеф-кухаря, які можна скуштувати на затишній і стильній літній терасі в тіні дерев. Цього літа спробуйте в «Кувшині» ніжне філе річкової форелі з гранатовим соусом та освіжаючий холодний суп з томатами, болгарським перцем, селерою та сиром надугі.

PASHA Turkish Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 16а.

Бюджет: ₴₴₴. Піде та гьозлеме (88 – 165 грн), гарячі мезе (110 – 485 грн), шашлик ти кебаби (175 – 350 грн).

Страви: сарма – 145 грн, хумус з паприкою – 99 грн, кузу хашлама – 35 грн, мюхвер – 135 грн, баклажан кебаб – 199 грн, піде з бараниною – 165 грн, лахмаджун – 99 грн, кашарлі кюфте – 295 грн.

Напої: анісовий лимонад – 60 грн, кава по-турецьки – 85 грн, турецький чай з солодощами, горіхами і джемом – 290 грн, домашнє біле турецьке вино – 160 грн / 150 мл.

Деталі: гриль-ресторан в центрі Києва, турецька кухня, шеф-кухар Уфук Тюркмен, традиційні східні страви, відкритий мангал в залі, халяльні страви, турецькі мезе, хліб, приготовлений в печі і східні солодощі; велика винна карта, dj-сети, кальян, коктейлі, резерв столів.

PASHA Turkish Grill — гриль-ресторан турецької кухні в самому центрі Києва. Велика та стильна тераса ресторану знаходиться на даху будівлі, з неї відкривається гарний вид на столицю. На терасі PASHA розташовані власний бар, а також мангал та піч, тому напої та улюблені турецькі страви не треба довго чекати. Влітку саме на терасі PASHA Turkish Grill зосереджується нічне життя ресторану — гості насолоджуються музикою від діджеїв, різноманітними шоу щоп’ятниці, виступами танцівниць, освіжаючими коктейлями та ароматними кальянами.

Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Прорізна, 15а.

Бюджет: ₴₴₴. Тартари (250 — 530 грн), страви з риби і морепродуктів (370 — 2900 грн), десерти (70 — 170 грн).

Страви: тунець з цибулевою сальсою, бобами едамаме та соком юзу – 295 грн, кобія з кумкватом під соусом імбирний чилі – 405 грн, соте з морепродуктів у сирно-трюфельному соусі – 470 грн, рол з морським гребінцем, манго, ікрою летючої риби та японським майонезом – 325 грн.

Напої: класичний лимонад – 85 грн, коктейль «Мехіко» б/а – 115 грн, гранатовий фреш – 195 грн, Negroni – 260 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, кухня Азії, Перу і Європи, в інтер’єрі використано 20 тон металевих конструкцій, винні шафи, авторські люстри, унікальне дерев’яне панно при вході з репродукцією полотна італійського художника Батоні Помпео «Одруження Амура і Психеї»; підходить для компаній, банкетів і ділових зустрічей, кілька залів, літня тераса, формат take away, жива музика і dj-сети, паркінг, акваріум з живими лобстерами і устрицями, велика винна карта, коктейльна карта.

Ресторан «Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий» знаходиться у дворі за будівлею Молодого театру, що створює особливу атмосферу навколо локації. У закладі готують страви європейської, азійської та паназійської кухонь, радимо також замовити цікаві алкогольні коктейлі чи вина із різних куточків світу, щоб доповнити смак. В теплу пору року обирайте столик на літній терасі ресторану, яка вирізняється стильним дизайном і безліччю зелених рослин, та поволі насолоджуватись міським пейзажем.

VaBene Bistro 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Б. Хмельницького, 19/21.

Бюджет: ₴₴. Закуски (180 – 350 грн), паста (115 – 630 грн), десерти (65 – 450 грн).

Страви: равіолі капрезе з моцарелою – 205 грн, чилійський сібас на подушці зі спаржі – 1150 грн, домашня паста тальоліні з трюфелями, гусячою печінкою та білими грибами – 630 грн, особуко по-міланськи з полентою – 295 грн.

Напої: вино Sauvignon Blanc, Lake Chalice – 200 грн/150 мл, ігристе вино Prosecco Brut Spumante – 195 грн/150 мл, ігристе вино Franciacorta Brut Rose DOCG – 1900 грн/750 мл, вино Chianti Tenuta Sant’ilario – 660 грн/750 мл.

Деталі: ресторан італійської (регіон Арбуццо) кухні, знаходиться в центрі Києва, сучасний інтер’єр, VIP-зала, сніданки з 10:00 до 12:00, колекція вин, піца-меню, формат take away, дитяче меню, літня тераса, сезонні пропозиції в меню, спеціалітети від шефа, при замовленні піци із собою знижка 25%, вина побокально, резерв столів.

Італійський ресторан VaBene Bistro знаходиться в центрі столиці, поруч з Оперним театром, в бізнес-центрі Leonardo. Влітку особливо приємно відпочивати на затишний літній терасі ресторану, слухаючи музику і куштуючи італійські спеціалітети. Більшість інгредієнтів для традиційних італійських страв постачають до ресторану з Італії. В основному меню VaBene Bistro представлено 12 видів пасти з різноманітними інгредієнтами, ризото, брускети, карпачо, тартари і піца. Окрім основного меню, в ресторані діють артишокове, трюфельне та лобстер-меню — розмаїття страв у VaBene Bistro дозволить регулярно робити гастрономічні відкриття.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99 – 765 грн), страви з м’яса (289 – 1789 грн), риба та морепродукти (297 – 1927 грн), десерти (75 – 259 грн).

Страви: шу май з восьминогом та шпинатом – 339 грн, новозеландські мідії з соусом кунг пао та огірковою сальсою – 299 грн, зелений салат з качкою та апельсиновим дресінгом – 297 грн, яєчна локшина з овочами, креветками, куркою та чилі – 299 грн.

Напої: BAO Spritz – 290 грн, Opium Wars – 270 грн, Summer Sky – 250 грн, Old Gods – 280 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — це сучасна китайська кухня, де гостям пропонують скуштувати екзотичні страви Сходу – від закусок до основних страв. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних залів панорамними вікнами. Літня тераса BAO • Modern Chinese Cuisine — маленький тропічний острів у центрі Києва, де ви можете покурити кальян, випити коктейль і насолодитись теплим літнім вечором.

Тюбетейка на Тарасовской  

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Тарасівська, 29/50.

Бюджет: ₴₴. Чебуреки та янтики (43 – 58 грн), холодні закуски (78 – 338 грн), страви з м’яса та птиці (115 – 385 грн), десерти (42 – 135 грн).

Страви: чебурек з бараниною та сиром сулугуні – 53 грн, янтик із сиром та томатами – 58 грн, хумус з лавашем – 100 грн, плов «Святковий» – 137 грн, телячі мізки з шафраново-горіховим соусом – 115 грн.

Напої: цитрусовий лимонад – 68 грн, чача – 55 грн/50 мл, мохіто – 145 грн, барбарисовий напій – 35 грн.

Деталі: ресторан узбецької кухні, концептуальний інтер’єр в східному стилі від YUDIN Design, бізнес-ланчі у будні дні, страви на грилі, саджі, фірмові чаї, кава за східними рецептам, велика зонована тераса, take away, доставка, кальян, IQOS friendly.

Попри близькість до центральної частини міста, в ресторані узбецької кухні «Тюбетейка на Тарасівській» можна відчути себе в оазі спокою та гармонії. В ресторані ви можете спробувати традиційні узбецькі страви, які готуються за автентичними рецептами: плов, долму, манти, лагман, чебуреки, шурпу, янтики, самсу, люля-кебаб. Зірка меню «Тюбетейка на Тарасівській» — чебуреки та янтики, яких налічується 12 видів: з бараниною, з телятиною, зі свининою, з індичкою, з сиром, з томатами та з поєднанням декількох інгредієнтів. Смакувати східні страви можна на просторій літній терасі ресторану, яка оформлена у вигляді білого шатро та створює особливий затишок і прохолоду.

Фото: Facebook Кувшин, PASHA Turkish Grill, Tolstiy&Tonkiy / Толстый и Тонкий, VaBene Bistro, BAO • Modern Chinese Cuisine, Тюбетейка на Тарасовской

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi