Літнє оновлення меню закладів Києва: де куштувати нові страви - PostEat

пошук

Літнє оновлення меню закладів Києва: де куштувати нові страви
16-08-2021 0 2142


Літнє оновлення меню закладів Києва — тема нового матеріалу редакції PostEat. Столичні шефи не можуть собі дозволити пропустити найщедріший сезон року та не створити власні кулінарні шедеври з сезонних продуктів. Легкі літні закуски, апетитні рибні та м’ясні страви і прохолодні десерти — ми дослідили літнє оновлення меню закладів Києва і розповідаємо, чим новеньким можна посмакувати.

Blanke city bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 62а

Бюджет: ₴₴. Закуски (39–475 грн), пінца (235–399 грн), основні страви (255–375 грн).

Страви: домашня паста з двох видів італійського борошна з яловичиною, томатами, цукіні, гливами та сиром пекоріно – 230 грн, равіолі з фермерською рікотою та естрагоном – 255 грн,  пінца з індичкою – 285 грн, перець каннолі з фермерською рікотою та соусом песто – 225 грн, бургер з буйволятини – 255 грн.

Деталі: франко-італійське бістро, знаходиться в центрі міста, ідеолог проєкту Алла Зіневич, крафтові фермерські продукти з молока буйволиць, молочні продукти з власно ферми, сніданки, пінца, коктейлі, резерв столів.

Blanke city bistro — франко-італійське бістро на Великій Васильківській напроти Київського національного академічного театру оперети. Власницею закладу та ідеологом проєкту є Алла Зіневич. В стравах з меню бістро є секретний інгредієнт — крафтові фермерські продукти з молока буйволиць з власної ферми TasBio. Над оновленням меню працював шеф-кухар Кирило Тимофєєв, який стажувався та працював в іспанських ресторанах рівня Мішлен. Серед новинок – домашня паста з двох видів італійського борошна з яловичиною, томатами, цукіні, гливами та сиром пекоріно

Queen Country Club

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., смт Козин, Обухівське шосе, 55 (30–й км Столичного шосе).

Бюджет: ₴₴₴. Салати (190–590 грн), гарячі страви (420–1200 грн), десерти (70–350 грн).

Страви: яйця Бенедикт з пармою або лососем – 370 грн, салат з вугрем та черешнею – 525 грн, сібас чилійський з лисичками – 1200 грн, хот-дог з креветками – 390 грн, оладки з цукіні та страчателою – 270 грн, гаспачо з креветками – 395 грн, окрошка на айрані/квасі – 250 грн, полуничний тірамісу – 310 грн.

Деталі: заміський ресторан міжнародного холдингу Bulldozer Group; страви європейської, української та східної кухонь; власна коптильня, страви на вогні, дитяче меню, няня для дітей, тераса з панорамним видом на сосновий ліс, дитячий майданчик, караоке, pool-бар, банний дім, кальян, тварини на території, концерти, dog friendly, доставка, формат take away, онлайн-резерв, пляж, бунгало, дитяча анімація.

Заміський комплекс Queen Country Club — місце в 30 км від Києва, оточене сосновим лісом. Насичені природні барви, мальовничий пейзаж, чорний 26-метровий басейн з підігрівом, велика територія та сучасна дитяча кімната — список переваг Queen Country Club на цьому не завершується. На території заміського комплексу розташований ресторан, меню якого увібрало всіма улюблені страви української, європейської та східної кухонь. Гостей дивують сезонними новинками, ф’южн стравами, як голубці із крабом під соусом просеко, а також авторськими смаками.

Новий розділ сніданків дозволяє відчути магію ранку та неспішно насолодитись ранковими стравами: яйця Бенедикт з пармою або лососем, сендвіч з пастрамі, скрембл, омлети, млинці та пухкі сирники з фермерського сиру. Полюбляєте швидку їжу? Як щодо авторської витонченої версії хот-догу, який у Queen Country готують із креветками або грильованим курчам? Якщо ви все ще не спробували символи літа — гаспачо та окрошку — рекомендуємо скоріше це зробити за містом у Queen Country Club. Насичений томатний суп гаспачо подають із креветками, а окрошку готують на айрані та квасі. Хіт нового меню — чилійський сібас з лисичками. Звабливий аромат та ніжний смак, особливо приємно смакувати на залитій сонячним світлом літній терасі.

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (159–299 грн), закуски та салати (185–699 грн), робата та основні страви (165–1290 грн).

Страви: краб рол авокадо – 499 грн, тірадіто з томатів з кінзою – 225 грн, гедза з яловичиною та фуагра – 365 грн, салат страчателла з шисо-трюфельною заправкою – 365 грн, лангустіни з базиліковим соусом – 299 грн, рамен з лобстером та ікрою – 2400 грн, удон матча з тунцем татакі та грибами – 299 грн.

Деталі: ізакая, знаходиться в центрі міста, проєкт Bulldozer group, дизайн інтер’єру YODEZEEN, сучасний європейський інтер’єр, кілька зал, відкрита шоу-кухня, шеф-кухар Євген Песін, шеф-бармен Олег Якобенко, raw bar, свіжі морепродукти, азійські страви, страви на грилі робата, авторські коктейлі, винна карта, саке, zero waste, eco friendly.

Virgin Izakaya Bar — ресторан азійської кухні від міжнародного холдингу Bulldozer Group Ukraine, відкритий у листопаді 2020 року. Основний акцент у закладі роблять на свіжість продуктів та якість інгредієнтів, елегантну подачу страв та невимушену атмосферу.

Окрім базових страв меню, що вже стали класикою для гостей Virgin Izakaya Bar, шеф дивує й сезонним оновленням. Нову сторінку меню шеф-кухар закладу Євгеній Песін офіційно представив на гастрономічній вечері, на якій зібрались справжні поціновувачі високої кухні та страв з інтригуючим смаком. У запропонований шефом сет увійшли традиційні японські гедза, що готуються з яловичиною та фуа-гра, салат страчетелла, смак якого влучно підкреслений шисо-трюфельною заправкою, закуска із крабом та маринованим огірком — лаконічні назви та промовистий смак. Гостям закладу настільки сподобались страви з локшиною, приготованою за авторським рецептом шефа, що Євгеній Песін вирішив створити окремий розділ у меню. Удон або рамен, з лобстером чи стриплоїном, можливо удон із тунцем татакі? Літній настрій панує й у меню напоїв — новий реліз від шеф-бармена Bulldozer Group Ukraine Олега Якобенко в колаборації в Underwood Brewery — Mexican Ale — твіст на популярний мексиканський лагер. Спробувати новинки у Virgin Izakaya Bar запрошують щодня, а з 12:00 до 16:00 ще й діє знижка 20% на все меню.

Оселедцева

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ярославська, 5/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: хот-дог з філе оселедця матіас/норвезький/дунайський – 98 грн, окорошка з оселедцем – 98 грн, холодний томатний суп та бутерброд з хамсою слабої солі – 98 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться на Подолі, тематичний інтер’єр, основа меню — оселедець, риба продається на вагу, безалкогольні напої, барна карта, take away.

Моноформатний заклад Селёдочная є продовженням рибної історії мережі ресторанів «Черноморка». Це монопродуктовий формат з великим вибором риби: матіас, голландський і норвезький оселедець, івасі, макрель, хамса, анчоуси, пузанок. В меню також різні форшмаки, салати «Шуба» і «Мімоза», фірмовий салат «Рибацький», а також в’ялена сушена і копчена рибка до пива. Новинка в меню – три хот-доги з філе оселедців, можна спробувати оселедець матіас, норвезький або дунайський та обрати соус за смаком: гірчичний, часниково-базиліковий або хрін з яблуками.

3B Republic

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Георгія Кирпи, 5Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–259 грн), бургери (119–255 грн), антистейки (159–699 грн).

Страви: бургер чотири сири – 129/215 грн, бургер з лососем делюкс – 255 грн, бургер біф з рокфором та полуницею – 125/195 грн, комплект 1 з картоплею фрі – 45 грн, комплект 2 з бататом – 85 грн.

Деталі: сучасний фуд-простір, унікальна пивна карта, поглиблена м’ясна спеціалізація, контактний бар, пивний сомельє, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 15:00, безглютенові меню, арт-програма, резерв столів.

У 3B Republic гостей вражають стильним інтер’єром, контрастними кольорами, контактним баром і роботою пивного сомельє. Меню ідеально підійде всім любителям м’яса: стейки з українського фермерського м’яса, соковиті бургери, гриль-сети. Меню бургерів нещодавно оновили — до мясного або рибного бургера можна обрати комплект з картоплі фрі або батату, морквяних паличок та соусів. Також діє пепсі-безліміт до кожного бургера щодня з 12:00 до 15:00.

Blur Coffee

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 5

Бюджет: ₴₴. 

Страви: сніданок Blur – 145 грн, фета крамбл з персиком – 137 грн, тост фета-полуниця – 139 грн, гранола з сезонними ягодами – 155 грн.

Деталі: кав’ярня, інтер’єр у світлих тонах, сніданки та ланчі, літній майданчик, десерти, магазинчик при кав’ярні.

Blur Coffee — заклад з власною кавовою філософією та стильним інтер’єром. Монохромні білі стіни поєднуються з цегляною кладкою, приміщення прикрашають зелені рослини і багато природного світла. У закладі використовують виключно свіжообсмажені зерна від українських і європейських постачальників, а також альтернативні методи заварювання кави. Нещодавно в закладі оновили сніданки: можна почати день з граноли з сезонними ягодами, фета крамблу з персиком, тоста фета-полуниця. Або сніданку Blur з двох яєць, хлвба, авокадо, хумуса, томатів, ромена, сирного соусу та чилі, до якого додати курку або лосося.

Головна фото: Queen country

Фото: Facebook Blanke city bistro, Queen country, Izakaya, Оселедцева, 3B Republic, Blur Coffee.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi