Літо, устриці та ігристе: де куштувати смачних молюсків - PostEat

пошук

Літо, устриці та ігристе: де куштувати смачних молюсків
06-07-2021 0 3389


Де куштувати свіжих устриць у супроводі ігристого шукала редакція PostEat. Свіжа устриця з краплею лимону та у парі з охолодженим ігристим вином ідеально доповнює літні вечори. Класичні французькі Fine de claire, солодкуваті та м’ясисті Gillardeau Special, ірландські Ostra Regal з насиченим смаком та витончена White Pearl — розповідаємо, які устриці можна скуштувати в ресторанах Києва.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–860 грн), риба і морепродукти (450–4200 грн).

Страви: устриці: «Фін де клер» №2 – 95 грн/1 шт., «Де татю» №2 – 180 грн/1 шт., «Королівська перлина» №2 – 199 грн/1 шт., «Остра Регал» №2 – 199 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Витончена середземноморська кухня з італійськими мотивами, королівські краби та найсвіжіші морепродукти чекають на гостей в ресторані Alaska. Заклад займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкриту терасу. У великому меню ви знайдете молюсків на грилі і страви з них, а також цілу рибу та кав’яр. В Alaska можна замовити устриці «Фін де клер» №2, «Де татю» №2, «Королівська перлина» №2 та «Остра Регал» №2, до яких подадуть соус понзу, томатний конфі, вулканічну сіль і малиновий соус.

Буффаліно

Де: вул. Московська, 8; вул. Маршала Тимошенко, 18.

Бюджет: ₴₴. Моцарела-бар (42–284 грн), паста і ризото (168–229 грн), піца та фокача (68–234 грн), м’ясо та птиця (178–295 грн).

Страви: Fine de claire (6 шт.) + два келихи Prosecco Rivani – 575 грн, дюжина Gillardeau Special + два келихи Prosecco Rivani – 775 грн, дюжина Fine de claire + пляшка Prosecco Rivani – 980 грн, дюжина Gillardeau Special + пляшка Prosecco Rivani – 1490 грн.

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, стильний інтер’єр, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки, сири можна придбати із собою, дитяче меню, винна шафа.

Італійське кафе «Буффаліно» має дві локації — в самому центрі міста на Арсенальній та на Оболоні. Затишні тераси, літні коктейльні новинки, сезонне меню та незмінно смачні сири з власної сироварні закладу чекають на гостей щодня. Ідеальним рішенням для романтичного літнього вечора стане дует устриць та ігристого, які в кафе «Буффаліно» пропонують за спеціальною ціною! Дюжина чи півдюжини улюблених Fine de claire та Gillardeau Special у супроводі охолодженого Prosecco Rivani подарують справжню насолоду та прикрасять вашу вечерю. Зарезервувати стіл можна за номерами: +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

Spezzo

Де: вул. Святошинська, 3а

Бюджет: ₴₴. Салати (168–215 грн), паста (132–196 грн), піца (129–295 грн), десерти (48–144 грн).

Страви: устриця Fine de claire №2 – 69 грн/шт., устричний сет (6 шт. Fine de claire №2 та два келихи ігристого) – 479 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, концептуальний інтер’єр, власна сироварня, пекарня, антипасті-стіл, паста ручної роботи, сніданки щодня, винна карта, дров’яна піч.

Spezzo — мережа італійських ресторанів з власною пекарнею і сироварнею. В меню всі італійські страви тільки з сирами з власної сироварні: брускети, салати, паста та піца з дров’яної печі. Святкувати літо улюбленими молюсками та охолодженим ігристим запрошують кожного дня у Spezzo на Святошино. Свіжі французькі устриці Fine de claire №2 у сеті з ігристим за спеціальною ціною — краще рішення влітку на обід або вечерю. Зарезервувати стіл можна за номером +380503883801.

Рибний Базар

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (190–785 грн), супи (135–687 грн), устриці (115–155 грн/1 шт.).

Страви: устриці: «Біла перлина» №2 – 155 грн/1 шт., «Спеціаль» №2 – 115 грн/1 шт., «Фін де клер» №3 – 115 грн, ½ дюжини «Спеціаль» №2 та «Фін де клер» №3 – 670 грн, дюжина «Спеціаль» №2 та «Фін де клер» №3 – 1300 грн, запечені устриці під сиром пармезан – 482 грн/3 шт.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі міста, сніданки з 10:00 до 13:00, обіднє меню з 13:00 до 17:00, устриці, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

«Рибний Базар» — рибний ресторан у самому центрі столиці, неподалік від Софійського собору. Тут є вітрини з рибою і морепродуктами, а стильний інтер’єр підкреслює концепцію ресторану. Ви можете замовити будь-якого молюска з великого вибору на холодній вітрині, і вам його приготують на грилі або на пару за бажанням. В ресторані можна спробувати три вид устриць: «Біла перлина» №2, «Спеціаль» №2 та «Фін де клер» №3, а також запечені устриці під сиром пармезан.

Gastrofamily Food Market

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Басейна, 1-3/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: устриці (1/6/12 шт.): Fine de Claire №3 – 39/229/449 грн, «Чорна Перлина» №2 – 49/289/569 грн, «Голландський афінаж» №2 – 59/349/699 грн.

Деталі: фудхол, знаходиться в центрі міста на Бессарабці, проєкт «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», налічує сім форматів, два поверхи, літня тераса, вечірки, take away.

Gastrofamily Food Market — перший фуд-маркет від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» на Бессарабській площі, який об’єднав сім різних закладів сегмента smart casual. В GFM у форматі повноцінного бару працює відомий бар-сидерія «Білий Налив», можна скуштувати шаурму та пончики в «БПШ», замовити крафтові хот-доги та бургери від Dogz&Burgerz. Працює моцарела-бар і пінца Pinzarella, азійський стрітфуд від Oxota na Ovets та «Шашлики, вино та друзі». Також у фуд-маркеті представлений сіфуд-формат Mushlya, де можна замовити три види устриць як поштучно, так і дюжину або пів дюжини.

Головна фото: Gastrofamily Food Market

Фото: Facebook Alaska Kyiv, «Буффаліно», Spezzo, «Рибний Базар», Gastrofamily Food Market.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi