Love Me Tender: ідеальна локація для довгого романтичного побачення - PostEat

пошук

Love Me Tender: ідеальна локація для довгого романтичного побачення
29-11-2019 0 464


Розтопити серце коханої людини не важко — для цього потрібні лише бажання та ідеальна локація для довгого романтичного побачення. У неперевершеному місці ви неодмінно забудете про всі турботи, присвятите кожну хвилину дорогій людині та разом зануритесь у всеосяжну насолоду спілкуванням і гастрономічними шедеврами. Не відкладайте сюрпризи на День всіх закоханих, обирайте локацію та призначайте побачення просто сьогодні.

City Holiday Resort &SPA

Де: вул. Велика Кільцева, 5 (Петропавлівська Борщагівка).

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (150–370 грн), салати (160–450 грн), паста (180–350 грн), десерти (85–210 грн).

Страви: тартар з норвезького лосося та авокадо з пшеничними тостами – 260 грн, карпачо з яловичини, фуа-гра та трюфельною заправкою – 220 грн, салат з лососем гравалакс, яйцем пашот та соусом песто – 300 грн, теплий салат з телятиною, печеними овочами та крем-сиром – 230 грн, томатний суп з морепродуктами – 170 грн, гарбузовий суп з беконом – 150 грн, морські гребінці зі спаржею, пюре з цвітної капусти та апельсиновим соусом – 420 грн, тунець татакі – 350 грн.

Напої: капучино – 70 грн, айріш кава – 130 грн, чай ройбуш з полуницею – 80 грн.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, працює цілодобово, 62 дизайнерських номери, SPA-центр, кілька ресторанів європейської кухні, гриль-меню, дитяче меню, винна карта, банкетні пропозиції, резерв столів, конференц-зал, дитяча кімната.

City Holiday Resort & SPA — одне з найкращих місць для романтичного вікенду в Києві. Готельно-ресторанний комплекс знаходиться на Петропавлівській Борщагівці. Зупинитись можна в одному з 62 дизайнерських номерів, а відновити сили у сучасному SPA-центрі з двома басейнами, саунами та соляною печерою. До ваших послуг в City Holiday Resort & SPA кілька ресторанів: основний ресторан «City Holiday» у венеціанському стилі, класичний французький ресторан «Vinette» з розкішним білим роялем та найромантичніший «Panoramic Bar» на даху готелю. У меню ресторанів ви знайдете вишукані страви європейської кухні, приготовані з любов’ю професійним шеф-кухарем. Страви сподобаються навіть справжнім гурманам, адже їх готують з усією майстерністю виключно з відбірних інгредієнтів. Доповнити смак страв ви завжди можете кращими винними та алкогольними зразками з колекції ресторанів.

SHELEST

Де: Дамба Київського Водосховища, Хотянівка, Київська область

Бюджет: ₴₴₴. Салати (180–300 грн), закуски (90–450 грн), основні страви (140–495 грн).

Страви: запечена цвітна капуста з горіховим соусом – 360 грн, яловичина Веллінгтон з м’ясним соусом – 360 грн, ризото з лісовими грибами – 220 грн, філе сібаса з овочевим рататуєм – 220 грн.

Напої: Soave Classico Otto Graziano Pra DOC Veneto Italy – 252 грн/150 мл, Planeta la Segreta Rosso Sicilia DOC Italy – 900 грн/750 мл, La Scolca Rosa Chiara Piedmont Italy – 900 грн/750 мл.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, знаходиться поруч з Київським водосховищем, страви європейської кухні, сніданки, страви у хоспері, дитяче меню, басейн, анімація, резерв столів.

Готельно-ресторанний комплекс SHELEST відкрився поруч з Київським водосховищем влітку 2019 року. Комплекс оточений природою та водами Дніпра, що дозволяє максимально зануритись у момент та провести час удвох. Завершення будівництва готелю заплановане на перший квартал 2020 року, згодом планують запрошувати гостей у «лісові будиночки» для відпочинку. Зараз на території комплексу функціонує басейн та ресторан, у якому вже діє зимове меню. У меню закладу зрозумілі страви — легкі закуски, знайомі салати, піца та паста, м’ясо у хоспері. У винній карті представлені різноманітні позиції з Італії та Франції.

Ресторан «Тераса» (Бутик-готель «Воздвиженський»)

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (155–295 грн), салати (145–700 грн), основні страви (275–1055 грн).

Страви: севіче із дорадо, гуакамоле, лимонна еспума і чіпси з тапіоки – 195 грн, ніжна бурата з виноградним конфітюром, тархуном, зернами гранату та волоським горіхом – 195 грн, Палтус з білою квасолею, томатами конфі та соусом песто – 355 грн, кролик су-від, з трюфелем і овочами, томлений у ніжному вершковому соусі – 355 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, банкетне меню, в тому числі вегетаріанські страви, сад і панорамна тераса на даху, сніданки з 07:00 до 11:00 у будні та з 08:00 до 12:00 у вихідні, стріт-фуд меню для внутрішнього дворика у літню пору, резерв столів.

Ресторан «Тераса» в бутик-готелі «Воздвиженський» розташований на мальовничій алеї біля Андріївського узвозу. Така локалізація дозволить відчути атмосферу заміської вілли у серці міста. У ресторані ви зможете організувати неймовірно романтичне побачення в елегантній атмосфері. Готель пропонує 33 номери з неповторними авторськими інтер’єрами, кожен номер зроблений у власній кольоровій гамі і декорований предметами мистецтва. Для вечері буде легко обрати вишукані страви від шеф-кухаря Івана Антонова — в «a la carte» меню представлені кращі зразки європейської та української кухонь.

Grand Piano Restaurant (Готель Bakkara)

Де: Венеціанський острів, 1

Бюджет: ₴₴₴. Салати (128–275 грн), гарячі страви (115–255 грн), основні страви (245–535 грн).

Страви: капрезе з соковитих помідорів і сиру моцарелла – 193 грн, брускета з тартаром зі слабосоленого лосося – 225 грн, ризото з коктейлем з морепродуктів – 240 грн, телятина гриль з овочами і журавлинним соусом – 335 грн.

Напої: чай з лугових трав — 85 грн, чай імбирно-лимонний — 85 грн, морс — 180 грн/1 л.

Деталі: ресторан знаходиться при готелі Bakkara (1 поверх), тераса над Дніпром (працює в режимі звичайного ресторану), страви української та європейської кухонь, резерв столів, доставка, формат take away, шведський стіл, сезонне меню від шефа.

Bakkara — це унікальний в Україні готель-корабель, що пришвартований біля мальовничого берега Дніпра 2009 року. На першому поверсі тут працює стильний ресторан Grand Piano Restauran, де подають страви української та європейської кухонь. Варто відзначити камерність залу ресторану, стильний інтер’єр, краєвид на Дніпро, а також наявність лаунж-зони — це відкриває прекрасні можливості для проведення романтичних побачень.

KNZS

Де: Столичне шосе, 275

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (95–640 грн), салати (165–640 грн), страви в хоспері (130–1550 грн), птиця та м’ясо (365–470 грн).

Страви: мідії під вершково-томатним соусом – 295 грн, тигрові креветки на грилі – 425 грн/100 г, філе міньйон з овочевим рататуєм під соусом «Діжон» – 425 грн, качина ніжка «Конфі» з фруктовим рататуєм – 470 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заміський комплекс, ресторан на території, який працює 24/7, європейська кухня, страви від шефа, спа-комплекс, можливість замовити масаж, кілька видів саун, процедура «пивна бочка», «трав’яна бочка», SPA-меню, допомога в організації весілля.

20 хвилин від Києва — і ви опиняєтесь у центральному парку Кончі-Заспи. Серед мальовничих пейзажів тут розташований ресторанно-готельний комплекс «KNZS» — затишні та комфортабельні номери готелю, сучасний ресторан з вишуканою кухнею, заснованою на кращих рецептах європейського і українського кулінарного мистецтва. Також ви зможете відпочити в СПА — до ваших послуг чотири різні лазні, масажні кабінети і закритий та відкритий басейни.

Фото: Facebook City Holiday Resort &SPA, SHELEST, Бутик-готель «Воздвиженський», Grand Piano Restaurant, KNZS

Головна фотографія: KNZS

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi