Масляна в ресторанах Києва: шукаємо млинці з грибами, шпинатом та іншими начинками - PostEat

пошук

Масляна в ресторанах Києва: шукаємо млинці з грибами, шпинатом та іншими начинками
27-02-2020 0 1442


Масляна в ресторанах Києва гучно триває, тому редакція PostEat продовжує розповідати про різноманітні млинці в столичних закладах. Окрім знайомої багатьом з дитинства м’ясної начинки та популярного зараз лосося з крем-сиром, київські шефи пропонують скуштувати млинці з грибами, шпинатом. Розповідаємо про цікаві та апетитні варіації начинок — встигніть спробувати!

Spelaya Kanareyka

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Саксаганського, 15

Бюджет: ₴₴. Закуски (89–149 грн), салати (93–143 грн), основні страви (121–198 грн).

Страви: млинці особливі зі смаженими маслюками – 119 грн.

Напої: Pinot Grigio Casa Lunardi – 89 грн/125 мл, Castelforte Merlot – 95 грн/125 мл, Lungarotti Brezza Rosato – 775 грн/750 мл.

Деталі: концептуальний ресторан, авторські страви, знаходиться в центрі міста, локальні продукти, домашній інтер’єр, вина побокально, музичні вечори, сніданки з 08:00 до 23:00.

Spelaya Kanareyka — це заклад про зрозумілу їжу з локальних продуктів. Ресторан відкрив дніпровський ресторатор Олексій Карпов. В Spelaya Kanareyka відтворено домашню атмосферу, де всі збираються за одним столом, щоб насолоджуватись смачними стравами і спілкуватись. У масну неділю в ресторані готують млинці з різними начинками, в тому числі з обсмаженими у вершках маслюками з зеленою цибулею.

INK restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пилипа Орлика, 6; вул. Богдана Хмельницького, 17/52.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (90–280 грн), салати (140– 800 грн), м’ясо (190–580 грн).

Страви: млинці з білими грибами – 190 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: класичний ресторан, страви європейської та середземноморської кухні, великий вибір страв з риби та морепродуктів, страви в хоспері, сніданки, винна карта, резерв столів.

INK restaurant — ресторани європейської та середземноморської кухні в центральній частині міста. Інтер’єр в ресторанах класичний, витриманий у спокійних приємних тонах. В меню великий вибір страв з риби та морепродуктів, страви в хоспері, стейки та устриці. До Масниці в ресторані підготували спеціальне меню, в якому є млинці з білими грибами.

ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (172–325 грн), гарячі страви (194–725 грн), десерти (124–175 грн).

Страви: пшеничні млинці з карпатськими грибами у вершковому соусі – 252 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Ресторан «ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі» радує киян та гостей столиці смачними стравами української кухні та затишною домашньою атмосферою вже більше 20 років. В меню ресторану зібрані найсмачніші страви з усіх регіонів України. До Масниці в ресторані підготували окреме меню млинців, серед яких є пшеничні млинці з карпатськими грибами у вершковому соусі.

Вино і Люди

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сергія Гусовського, 11/11

Бюджет: ₴₴. Закуски (24–134 грн), основні страви (126–238 грн), десерти (34–88 грн).

Страви: млинці з грибами, шпинатом та яйцем пашот – 138 грн.

Напої: еспресо – 32 грн, імбирний чай – 62 грн, грейпфрутовий фреш – 72 грн.

Деталі: позиціонує себе як космополітичне міське кафе без винних стереотипів, демократичні ціни і великі порції, сніданки, сезонні новинки в меню, винна карта.

Міське кафе «Вино і Люди» засноване на філософії wine all day — келих хорошого вина можна і потрібно пити в будь-який час доби. Доповнити смак вина в кращих традиціях фудпейрингу в закладі можна італійською брускетою, французьким паштетом, східними боулами, мексиканськими тостадітос і легкими салатами. До Масної в кафе підготували спеціальне меню з млинцями на будь-який смак, серед інших є млинці з грибами, шпинатом та яйцем пашот.

Fenkhel.vegan

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 14

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски та салати (110–150 грн), боули – 180 грн, основні страви (110–260 грн).

Страви: млинці зі шпинатом, фенхелем, веганським сиром, апельсиновим маслом, подаються з полуничним кюлі – 140 грн.

Напої: фруктове смузі алое-ананас – 100 грн, лимонад тропічний – 65 грн, лате – 85 грн, куркума лате – 75 грн.

Деталі: веганський ресторан, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр з натуральних матеріалів, корисні та збалансовані страви, боули, сніданки, десерти, вина побокально.

Fenkhel.vegetarian — веганський ресторан неподалік Софійського собору. Основою концепції засновники обрали веганську їжу, бо вважають тварин друзями, а не їжею. Стильний інтер’єр виконаний з натуральних матеріалів та доповнений живими рослинами. У меню великий вибір веганських страв — у ресторані пропонують салати, супи, боули, різноманітні закуски тощо. В лаконічному меню до Масниці є млинці зі шпинатом, фенхелем, веганським сиром, апельсиновим маслом, які подаються з полуничним кюлі.

Літературне кафе Імбир

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Жилянська, 7

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски та салати (145–177 грн), гарячі закуски та основні страви (140–188 грн), десерти (130–140 грн).

Страви: млинці зі шпинатом та паніром – 125 грн.

Напої: імбирний чай – 55 грн, фруктова сангрія – 50 грн, кокосовий улун – 68 грн.

Деталі: вегетаріанське літературне кафе, знаходиться в центрі Києва, сніданки з 8:00 до 12:00, бізнес-ланч по буднях з 12:00 до 16:00, сироїдницькі страви, невелика бібліотека, доставка, магазин ведичних товарів.

Затишне літературне кафе «Імбир» — улюблене місце багатьох київських адептів вегетаріанства та веганства. Страви тут готують за принципами ведичної кулінарії, тобто їжа жива та корисна, адже не проходить термічну обробку. Під час масної неділі в кафе пропонують спробувати млинці, зокрема, зі шпинатом та паніром.

Фото: Spelaya Kanareyka, INK restaurant, ХУТОРЕЦЬ на Дніпрі, Вино і Люди, Fenkhel.vegan, Літературне кафе Імбир

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi