Мідії в ресторанах Києва: де скуштувати молюсків у соусах - PostEat

пошук

Мідії в ресторанах Києва: де скуштувати молюсків у соусах
17-03-2021 0 3734


Мідії в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Мідії — популярний морський делікатес, який додають до різних страв, коптять, а також готують окремо з різними соусами соусом. Цей молюск не тільки смачний, а й корисний — м’ясо мідій багате на білок, вітаміни, а також містить антиоксиданти. Де скуштувати чорноморські копчені мідії або замовити казанок молюсків у різноманітних соусах, читайте в нашому огляді.

«Чебурек & More»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 1/2

Бюджет: ₴₴. Салати (115–169 грн), гарячі закуски (89–149 грн), основні страви (119–269 грн).

Страви:  копчені мідії на шпажках — 129 грн, мідії у вершково-винному соусі з грінками з гречаного багета – 179 грн.

Деталі: ресторан південної кухні, знаходиться на Подолі, бренд-шефи Юрій Ковриженко та Ілля Ульянов, риба чорноморського вилову, чебуреки, резерв столів.

«Чебурек & More» — ресторан на Подолі, де пропонують страви південної кухні та рибу чорноморського вилову. У меню можна знайти чебуреки та янтики з різними начинками, сарму з баранини та «чорноморський фіш-енд-чіпс» — цілу смажену камбалу, яку тут подають зі смаженою картоплею і соусом тартар, а також пироги, смажені бички та копчені мідії. Також в закладі можна замовити мідії у вершково-винному соусі, які подають з грінками з гречаного багета.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (34–172 грн), салати (79–195 грн), основні страви (94–190 грн).

Страви: мідії у вершково-сирному соусі – 165 грн, мідії у часниковому соусі – 165 грн, мідії у соусі песто – 165 грн.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, єврейські страви, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, підходить для банкетів, резерв столів.

Другий ресторан «Одеса-Мама» в Києві почав свою роботу на вулиці Верхній Вал, 30 біля станції метро «Контрактова площа». Перший ресторан знаходиться на Арсенальній за адресою: вулиця Московська, 8. Ресторан на Подолі справді «пахне морем», бо зроблений з справжніх морських контейнерів. Грайливий дотик вітра, трішки солений присмак моря і безтурботне відчуття того, що нічого в світі не завадить твоєму відпочинку — саме за цим приходять до «Одеса-Мама». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню —  в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах. Крім цього, на відвідувачів щодня чекають акції та спеціальні пропозиції! В понеділок – барабулька за спеціальною ціною 69 грн; вівторок – будь-яка устриця за 39 грн; середа – лобстер за 598 грн; четвер – знижка 20% на чорноморську рибу; неділя – 1 кг мідій та пляшка просеко за 620 грн. Рибне місце для посиденьок по-одеськи на Подолі чекає на гостей щодня з 10:00 до 23:00.

«Рыба Пила»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (170–250 грн), крудо-бар (150–420 грн).

Страви: мідії смажені у білому вині – 320 грн, мідії смажені в сирному соусі – 370 грн, паста з мідіями – 290 грн.

Деталі: фіш-бар, знаходиться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, змістовна винна карта, резерв столів, доставка.

«Рыба Пила» — рибний ресторан у центрі міста з одеськими стравами з риби і морепродуктами власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладу концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. Мідії в ресторані готують у білому вині та в сирному соусі, також можна замовити пасту з мідіями.

«Чорноморка»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7

Бюджет: ₴₴. Закуски (55–368 грн), основні страви (139–628 грн), салати (96–228 грн)

Страви: мідії у вершковому/винно-часниковому/томатному соусі – 96 грн, мідії у сирному соусі – 128 грн, м’ясо мідій у соусі томатному/вершковому/часниковому – 67 грн/100 г.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря, а також імпортні — на грилі, смажені по-домашньому на пательні або у п’яти соусах. Щодня з 12:00 до 16:00, як і у всій мережі, тут пригощають чорноморською юшкою і діють тематичні дні (20% знижка на рибу дня). В ресторанах мідії готують у різноманітних соусах на вибір, також у соусі можна замовити м’ясо мідій.

FISH HOUSE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–388 грн), фірмові плато (137–2590 грн), устриці (75–229 грн/1 шт.).

Страви: казанок мідій у винному/сирно-вершковому/томатному соусі на вибір – 385 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

У ресторані авторської рибної кухні FISH HOUSE представлені страви з риби і морепродуктів, краби, устриці, а також суші, роли та сашимі. Великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволить вам у будь-який день насолодитися улюбленими молюсками і рибними стравами. Ви також можете придбати рибу і морепродукти додому — при ресторані є рибний бутик, асортимент якого постійно оновлюється. В ресторані мідії готують у винному, сирно-вершковому та томатному соусі.

Mushlya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 1; вул. Хрещатик, 25; вул. Басейна, 2 (Gastrofamily Food Market); вул. Велика Васильківська, 43; вул. Спаська, 5; Оболонський проспект, 26.

Бюджет: ₴₴. Мідії (69–249 грн), бургери та сендвічі (59–149 грн), плато морепродуктів (289 грн).

Страви: казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 69 грн, казанок мідій у соусі дорблю з теплим багетом – 99 грн, казанок мідій для компанії у вершковому соусі – 229 грн, казанок мідій у соусі дорблю для компанії – 249 грн.

Деталі: мережа seafood закладів, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away, літні тераси.

Mushlya — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. Справжнім хітом в закладах став казанок мідій, який пропонують у вершковому соусі або у соусі дорблю. Також можна замовити казанок мідій у соусі на цілу компанію.

Головна фото: «Черноморка»

Фото: Facebook / «Чебурек & More», «Одеса-Мама», «Рыба Пила», «Черноморка», FISH HOUSE, Mushlya.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi