Мідії в закладах Києва: у різноманітних соусах та стравах - PostEat

пошук

Мідії в закладах Києва: у різноманітних соусах та стравах
14-06-2021 0 2930


Мідії в закладах Києва шукала редакція PostEat. Цей популярний молюск подобається київським гурманам, адже він нагадує про улюблений морський відпочинок. Мідії — універсальний продукт, який додають до різних страв, коптять і готують окремо з різними соусами. Де замовити казанок цих молюсків у різноманітних соусах та спробувати ароматну пасту з великою кількістю мідій, читайте в нашому огляді.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7

Бюджет: ₴₴. Закуски (85–236 грн), основні страви (128–198 грн), салати (95–258 грн)

Страви: мідії у вершковому/винно-часниковому/томатному соусі – 96 грн, мідії у сирному/грибному соусі – 128 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. В ресторанах мідії готують у різноманітних соусах на вибір — вершковому, винно-часниковому, томатному, сирному або грибному.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (170–280 грн), крудо-бар (220–420 грн).

Страви: мідії смажені у білому вині – 320 грн, мідії смажені в сирному соусі – 370 грн, паста з мідіями – 290 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Рыба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з свіжої риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. Інтер’єр закладу концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Коли моря так не вистачає, на допомогу приходять морські мідії. Свіжі чорноморські мідії тут готують в різних варіаціях. Смажені мідії у білому вині смакують особливо святково, а мідії в сирному соусі дарують легкий пікантний смак. Також в ресторані подають ароматну пасту з великою кількістю мідій.

Одеса-мама

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (34–210 грн), салати (115–198 грн), основні страви (135–275 грн).

Страви: мідії у вершково-сирному соусі – 165 грн, мідії у часниковому соусі – 165 грн

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, сніданки, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа» та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах.

Mushlya

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівський бульвар, 1; вул. Хрещатик, 25; вул. Басейна, 2 (Gastrofamily Food Market); вул. Велика Васильківська, 43; вул. Спаська, 5; Оболонський проспект, 26; вул. Велика Васильківська 111/113; пр-т Героїв Сталінграду, 16Б, GFM.

Бюджет: ₴₴. Мідії (69–249 грн), бургери та сендвічі (59–149 грн), плато морепродуктів (289 грн).

Страви: казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 69 грн, казанок мідій у соусі дорблю з теплим багетом – 99 грн, казанок мідій для компанії у вершковому соусі – 229 грн, казанок мідій у соусі дорблю для компанії – 249 грн.

Деталі: мережа seafood закладів, fast casual формат, належить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, свіжі морепродукти та устриці, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away, літні тераси.

Mushlya — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі. Справжнім хітом в закладах став казанок мідій, який пропонують у вершковому соусі або у соусі дорблю. Також можна замовити казанок мідій у соусі на цілу компанію.

Fish&Friends

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 37

Бюджет: ₴. Салати (98-135 грн), бургери (88-150 грн), буріто (78-88 грн).

Страви: мідії у винно-томатному соусі – 98 грн, мідії по-бельгійськи – 98 грн, мідії у вершковому соусі – 125 грн, мідії у соусі дор блю – 145 грн.

Деталі: рибний street food, знаходиться на Подолі, лаконічний інтер’єр, демократичні ціни, страви зі свіжих морепродуктів та риби, веганські страви, take away, доставка.

Новий рибний ресторан Fish&Friends знаходиться на Подолі та спеціалізується на street food. Для поціновувачів бургерів та буріто, у закладі їх можна замовити з рибою. Також є веганські варіанти з фалафелем. Фірмова страва Fish&Friends — «п’яна риба», хрусткі шматочки філе білої риби у пивному клярі з соусом тартар. Мідії у закладі готують в чотирьох видах — у винно-томатному, вершковому та сирному дор блю соусі, а також по-бельгійськи в темно-карамельному соусі.

FISH & CHIPS

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 24

Бюджет: ₴. Супи (79-98 грн), боули (98 грн), паста (109 грн).

Страви: мідії у вершковому соусі – 89 грн.

Деталі: ресторан морепродуктів, демократичний seafood-формат, всеукраїнська мережа закладів, знаходиться в центрі Києва, страви від 29 гривень, безалкогольні напої, take away.

Рибний ресторан Fish & Chips відкрився в травні на Хрещатику біля Майдану Незалежності. Fish & Chips – демократичний seafood-формат, де страви коштують від 29 гривень, а замовлення готують за декілька хвилин. Основне меню складається з сніданків, супів, боулів з морепродуктів та риби на грилі. Для поціновувачів фаст-фуду, Fish & Chips має велике гастрономічне різноманіття: фіш-баунси, фреш-роли, бургери, снеки фрі. В закладі мідії готують у вершковому соусі.

Головна фото: Рыба Пила

Фото: Facebook Черноморка, Рыба Пила, Одеса-мама, Mushlya, Fish&Friends, FISH & CHIPS.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi