Морепродукти в преміум-ресторанах Києва: восьминіг по-сицилійськи, краб по-сінгапурськи, бріош з лобстером - PostEat

пошук

Морепродукти в преміум-ресторанах Києва: восьминіг по-сицилійськи, краб по-сінгапурськи, бріош з лобстером
22-10-2020 0 1088


Морепродукти в преміум-ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Ніжні гребінці, ароматні щупальця восьминога та вишуканий делікатесний лобстер — різноманітні морепродукти здатні закохати в себе будь-якого гурмана. В новому матеріалі розповідаємо, які особливі дари моря в преміум-ресторанах Києва пропонують скуштувати — на вас вже чекають .

SeaFood Room

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (290–580 грн), салати (235–1560 грн), риба та морепродукти (285–4350 грн).

Страви: восьминіг по-сицилійськи, запечений у гарбузі – 3950 грн, карпачо з восьминога з соусом ремулад – 660 грн, салат з восьминогом з руколою та пармезаном – 850 грн, щупальця восьминога с картопляною еспумою і соусом гремолата – 980 грн.

Напої: коктейлі: Luxury Pornstar – 320 грн, Bittersweet candy – 260 грн, Aquamarine – 350 грн, Mellow Melon – 260 грн.

Деталі: рибний ресторан в багатофункціональному комплексі, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; жива музика; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви французької, середземноморської та японської кухні, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів, морепродукти, десерти, сімейний ресторан.

Seafood Room — одне з гучних осініх відкриттів ресторанного Києва, він знаходиться на другому поверсі відомого комплексу QUEEN KYIV. Сучасний інтер’єр ресторану виконаний у теракотових, помаранчевих та зелених відтінках, столи з білосніжними скатертинами — все створене, щоб подарувати гостям атмосферу затишку. В SeaFood Room вам запропонують справжнє різноманіття морепродуктів: екзотична риба, молюски, креветки, восьминоги, устриці та лобстери. Особливу увагу в закладі пропонують звернути на страви з восьминога: салат з восьминогом з руколою та пармезаном, карпачо з восьминога с соусом ремулад та щупальця восьминога с картопляною еспумою і соусом гремолата. Фірмова страва ресторану, яку варто замовляти завчасно — восьминіг по-сицилійськи, запечений у гарбузі. В доповнення до вишуканих страв та вина — жива музика, першокласне обслуговування та панорамний краєвид на Дніпро. Щоб перетворити звичайний вечір на незбутній, резервуйте столик біля вікна за номером телефону +380670111115.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (165–545 грн), основні страви (485–998 грн), свіжа риба та морепродукти (138–586 грн/100 г).

Страви: м’якопанцерний краб по-сінгапурськи – 625 грн, лобстер в азійському стилі – 3200 грн, попкорн із креветок з японським майонезом – 285 грн, марокканський восьминіг з молодою картоплею – 622 грн, соте з морепродуктів у винному соусі – 988 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Творці ресторану, команда La Famiglia, зібрали під одним дахом усе, що цінують справжні гурмани. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню CATCH ви завжди знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. Окремо варто згадати лобстерів, креветки карабінерос та крабів — з останніх тут готують салат, брускету, пасту та фаланги.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20

Бюджет: ₴₴₴. Салати (286–950 грн), паста та ризото (290–850 грн), риба і морепродукти (290–3500 грн).

Страви: бріош з лобстером та чіпсами з батату – 1200 грн, восьминіг з картопляним гратеном – 950 грн, спагеті з вонгоkе та естрагоном – 680 грн, фаланги королівського краба запечені з соусом айолі – 1250 грн, морські гребінці запечені в раковині – 290 грн, карпачо з лангустинів – 545 грн.

Напої: коктейлі: Black Peak – 250 грн, Alaska In Red – 220 грн, Pink Secret – 250 грн, Mckinley Sour – 220 грн.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, вишуканий інтер’єр, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян.

Alaska Kyiv — ресторан преміумкласу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи та має VIP-залу, караоке залу та відкрита тераса, окрему кімнату для куріння та гримерну. В основі меню ресторану — витончена середземноморська кухня з італійськими мотивами, королівські краби та найсвіжіші морепродукти.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴. Салати (185–495 грн), холодні закуски (85–515 грн), риба та морепродукти (265–1150 грн).

Страви: плато зі смажених морепродуктів з картоплею, спаржею та двома соусами – 1150 грн, морський гребінець із пюре з цвітної капусти та грибним капучино – 385 грн, бебі кальмар фарширований креветкою та дорадо під соусом дюксель – 290 грн, паста з лобстером з вершковим або томатним соусом на вибір – 450 грн/100 г, тартар з восьминога з нотками васабі та тобіко – 465 грн, клешні камчатського краба на пару, з томленим маслом або азіатським соусом на вибір – 560 грн/100 г.

Напої: коктейлі: Knickerbocker – 190 грн, Passion Fruit Spritz – 230 грн, Old Fashioned – 210 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану «Маяк» — авторські гарячі страви, холодні та гарячі закуски, супи, салати, десерти, страви з риби та морепродуктів. Крім того, у закладі пропонують великі винну та коктейльну карти, тут ви знайдете різноманітні напої, які стануть чудовим доповненням до страв.

Веранда на Днепре

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 11а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (198–1200 грн), страви з риби та морепродуктів (95–620 грн/100 г), страви з печі (290–768 грн).

Страва: рапани у вершково-шафрановому соусі – 290 грн, бебі-кальмари в білому соусі – 220 грн/100 г, лобстер термідор – 370 грн/100 г, три фаланги краба на пару з трьома соусами – 530 грн/100 г, соте з морепродуктів в азійському стилі – 2500 грн, спагеті з цілим лобстером – 1600 грн, равіолі з крабом – 480 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: триповерховий ресторан на воді, розташований у Наводницькому парку, чудовий краєвид Дніпра, тераса на даху, власна сироварня, raw-bar, страви з печі тандир, страви на відкритому вогні, лаунж-зона, кальян, змістовна винна карта, працює до останнього гостя, dress code, підходить для банкетів.

«Веранда на Днепре» — преміум-ресторан на воді, з якого відкривається захоплюючий вид на Дніпро. На кожному з трьох поверхів закладу особлива атмосфера і концепція. Меню закладу базується на принципах поєднання простоти, унікальності і вишуканості смаків. В ресторані пропонують різноманітні страви з вишуканими морепродуктами — наприклад, равіолі з крабом та соте з морепродуктів в азійському стилі.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴.  Холодні закуски (105–350 грн), гарячі закуски (110–860 грн), риба та морепродукти (140–920 грн).

Страви: ризото з вугром і пармезановою еспумою – 420 грн, котлети з крабом і трюфельним пюре – 800 грн, кушиякі з гребінця – 620 грн, тартар з лангустина – 780 грн, дім сам з крабом та трюфельним соусом – 610 грн, хот-дог з восьминогом та соусом айолі – 670 грн, смажені кальмари в азійському соусі – 370 грн, лангустин – 420 грн/100 г, лобстер – 320 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Not Only Fish — проєкт міжнародного холдингу Bulldozer Group. Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій, ресторан Not Only Fish розташувався в самому серці Києва. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами – в меню представлені суші, сашимі, страви з рибою та морепродуктами тощо.

Головна фото: Catch Seafood Restaurant

Фото: Facebook SeaFood Room, Catch Seafood Restaurant, Alaska Kyiv, Маяк, Веранда на Днепре, Not Only Fish.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi