Морепродукти в преміумресторанах Києва: сашимі лакедра, восьминіг з пак-чой, краб-боли та лобстер-рол - PostEat

пошук

Морепродукти в преміумресторанах Києва: сашимі лакедра, восьминіг з пак-чой, краб-боли та лобстер-рол
01-02-2022 0 2627


Морепродукти в преміумресторанах Києва шукала редакція PostEat. Втамувати бажання насолодитись улюбленими морепродуктами в столиці доволі просто — в рибних ресторанах представлено неймовірне різноманіття свіжих делікатесних морепродуктів, які дозволяють щодня відкривати нові смаки.

PM Hall

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий», 3-й поверх)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: сашимі лакедра з трюфелем і соусом понзу-шисо – 550 грн, сашимі з дикого гребінця та восьминога з соусом юзу – 400 грн, рол без рису з тунцем, лососем та креветкою темпура – 280 грн, рол з м’ясом краба та кав’яром зі щуки – 900 грн,  лосось су-від з картопляним пюре та мусом з вершкового хрону – 430 грн, восьминіг з пак-чой, томатами чері в карамелі ден-місо – 680 грн.

Деталі: entertainment-простір преміум рівня, знаходиться на 3 поверсі КВЦ «Парковий», має зручне розташування в центрі столиці, шеф-кухар ресторану — Іштван Андрела, готують європейську та паназійську кухні, вишукана авторська подача страв, проводяться гастрономічні вечері, різноманітна винна карта, можна замовити класичні та авторські коктейлі, доступний резерв столів.

Доторкнутися до морських глибин і відчути розкіш екзотичних смаків допоможе шеф ресторану PM Hall, Іштван Андрела, зі своїми авторськими стравами з морепродуктів. Ароматні морські мотиви на вашій тарілці, які варто скуштувати в першу чергу: сашимі лакедра з трюфелем і соусом понзу-шисо, рол без рису з тунцем, лососем та креветкою темпура, лосось су-від з картопляним пюре та мусом з вершкового хрону. Запрошують перейнятися атмосферою та насолодитись витонченими стравами! Чекають на вас щодня з 11:00, резерв стола +380687701111.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: плато морепродуктів мале – 4600 грн, карпачо з гребінця з трюфельним понзу – 825 грн, крабкейк с гуакамоле, руколою та томатами чері – 625 грн, цілий восьминіг із картоплею, артишоками, оливами та томатами (страва для двох та більше гостей) – 3860 грн, соте з морепродуктів у винному соусі (страва для двох) – 1520 грн, лобстер-рол — м‘ясо цілого лобстера з японським майонезом та салатом з капусти кейл – 1750 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню Catch ви знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів.

Fish Fetish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2; проспект Правди, 47 (ТРЦ Retroville, 1 поверх, 4 вхід)

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: лобстер – 450 грн/100 г, лангустин – 85 грн/1 шт., гребінці філо-карамель – 680 грн, восьминіг чимічурі на робаті – 1250 грн, краб-дог – 499 грн, краб-боли з копченим айорлі та сумним колишнім – 290 грн.

Деталі: рибні ресторани, належать до міжнародного холдингу Bulldozer Group, крижана вітрина, великий вибір морепродуктів, моредоги, гарячі плато для компаній, морські делікатеси, сніданки, ланчі, винна карта, класичні та авторські коктейлі.

Fish Fetish — мережа рибних закладів від Bulldozer Group Ukraine, що дозволяють з головою зануритись в улюблені смаки. На Арсенальній або в ТРЦ Retroville — на кожній з локацій вас зустрічатимуть головні герої ресторану — свіжі риба та морепродукти. В ресторанах на гостей чекає справжнє різноманіття: устриці, гребінці, морські їжаки, щупальця восьминога, лангустини та лобстер на льоду. Для компаній пропонують кілька видів плато з морепродуктами та рибою. Також можна спробувати сашимі, кілька страв з крабом та моредоги.

Маяк

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 2

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: камчатський краб – 770 грн/100 г, клешні камчатського краба – 635 грн/100 г, карпачо з восьминога з копченими томатами чері та спайсі-соусом – 695 грн, бебі кальмар фарширований креветкою та дорадо під соусом дюксель – 325 грн, голубці з краба під соусом моцарелла-базилік – 435 грн, краб-кейк з гуакамоле та в’яленими томатами – 435 грн, соте з морепродуктів – 665 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.

Ресторан «Маяк» розташований на березі Дніпра, з його панорамних вікон відкривається дивовижний краєвид на річку. Інтер’єр ресторану виконаний в теплих тонах, зали прикрашені дизайнерськими дзеркалами й світильниками. В меню ресторану — класичні страви європейської та середземноморської кухонь. На вечерю можна обрати цілого камчатського краба або його клешні, які приготують за вашим бажанням на пару, з томленим маслом або азійським соусом.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: рол з морепродуктами та юзу-тобіко соусом – 440 грн, запечений рол з крабом та стружкою тунця в стилі NIKKEI – 630 грн, морський гребінець з жовтими томатами та чорною ікрою – 530 грн, шаурма з крабом та креветками – 990 грн.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва Not Only Fish. Інтер’єр закладу витончений, лаконічний, з цікавими авторськими деталями. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в меню представлені суші, сашимі, гункани, роли, гьодза та вонтони. З делакітесним крабом в Not Only Fish можна спробувати запечений рол в стилі nikkei та шаурму з креветками.

Фото: Facebook PM Hall, Catch Seafood Restaurant, Fish Fetish, Маяк, Not Only Fish.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi