Морепродукти в закладах Києва: різноманіття улюблених делікатесів - PostEat

пошук

Морепродукти в закладах Києва: різноманіття улюблених делікатесів
30-07-2021 0 4262


Морепродукти в закладах Києва шукала редакція PostEat. Втамувати бажання насолодитись улюбленими морепродуктами в столиці доволі просто — в рибних ресторанах представлено неймовірне різноманіття свіжих делікатесних морепродуктів, які дозволяють щодня відкривати нові смаки. Креветки, королівський краб, лангустини, устриці та восьминоги в якості закусок чи основних страв — морепродукти в закладах Києва вже чекають на вас.

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (276–1235 грн), основні страви (486–3250 грн), свіжа риба та морепродукти (245–586 грн/100 г).

Страви: плато морепродуктів мале (креветки, булоти, фаланги королівського краба, клішні краба турто, сашимі з лосося, тунця та вугря, креветки гамба роха, паста з тунця, 3 устриці фін де клер №2, 3 устриці жилардо №2) – 3950 грн, лінгвіні з вонголе – 452 грн, крабкейк з гуакамоле, руколою та томатами чері – 625 грн, лобстер гриль або в азіатському стил – 3680 грн, соте з морепродуктів у винному соусі (страва для двох) – 1250 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню Catch ви знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. Щоб познайомитись з різноманіттям морепродуктів в ресторані Catch Seafood Restaurant можна замовити мале або велике плато.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112

Бюджет: ₴₴. Салати і закуски (60–480 грн), супи (170–280 грн), крудо-бар (220–420 грн).

Страви: сашимі з гребінця – 250 грн, суші з лангустином – 130 грн, восьминіг по-сицилійськи – 320 грн, цілий лобстер з картоплею – 1400 грн, паста з фалангами краба – 800 грн, гарячий рол з гребінцем – 410 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі Києва, заклад мережі Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий вилов щодня, рибна лавка, винна карта, літня тераса, резерв столів, доставка.

«Риба Пила» — рибний ресторан у центрі міста зі стравами з риби та морепродуктів власного чорноморського вилову. В меню ресторану справжнє рибне розмаїття та морські делікатеси від концепт-шефа Сергія Юрчишина. Інтер’єр закладу концептуальний та місцями брутальний, з оригінальним декором. В закладі є кілька зал, невелика VIP-кімната та тераса. Море може виходити із берегів, як і страви з меню, що не обмежуються свіжим чорноморським виловом. Окрім барабульки, бичків, саргану, тут готують стейк із судака в місо, хенд роли, всіма улюблені суші та роли, як класичні варіанти, так і авторські у вогні. Насолодитись рибним смаком можна, скуштувавши насичений суп том ям з морепродуктами або уху по-одеськи. Відчути Сицилію на смак, не покидаючи місто, можливо з пастою. Власноруч приготована паста подається з мідіями, фалангами краба, сібасом та білими грибами, лобстером, а якщо важко обрати — обирайте з морепродуктами. Пікантний восьминіг, ніжні гребінці, фірмові рапани, равлики — в «Рибі Пилі» ви точно знайдете страву до смаку.

FISH HOUSE

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Іоанна Павла ll, 5 (ТЦ Good Life, 2 поверх).

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–388 грн), фірмові плато (1370–2590 грн), устриці (65–229 грн/1 шт.).

Страви: холодне велике плато морепродуктів – 1690 грн, гаряче мале плато морепродуктів – 1370 грн, соте з морепродуктів у карамельному соусі – 690 грн, запечені морські гребінці з крем-чилі соусом – 486 грн, паста з кальмарами в соусі пелаті – 295 грн.

Деталі: ресторан авторської рибної кухні, устричний бар, рибний бутик при ресторані з великим асортиментом риби, морських молюсків і ракоподібних, асортимент бутика постійно поповнюється, ексклюзивна вітрина-човен від компанії Adriatic Sea International, літня тераса, чайна колекція.

У ресторані авторської рибної кухні FISH HOUSE представлені страви з риби і морепродуктів, краби, устриці, а також суші, роли та сашимі. Великий вибір морепродуктів і свіжої риби на вагу дозволить вам у будь-який день насолодитися улюбленими молюсками і рибними стравами. Ви також можете придбати рибу і морепродукти додому — при ресторані є рибний бутик, асортимент якого постійно оновлюється. 

Adriatic Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴. Салати (189–318 грн), основні страви (384–2108 грн), паста та ризото (298–328 грн).

Страви: холодне плато морепродуктів – 1960 грн,  кальмар смажений у фритюрі з картоплею по-даматинськи – 384 грн, восьминіг запечений з картоплею – 518 грн, гаряче плато морепродуктів – 2108 грн, чорне ризото з кальмаром – 328 грн.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Далібор Міленкович, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Рибний ресторан Adriatic знаходиться на Липках. Це власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, він спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та балканській кухні. В закладі створили куточок Адріатики у центрі Києва та готують рибу й морепродукти так, як їх готують на узбережжі. В меню — свіжі устриці, рибні севіче та тартари, брускети з рибою, кав’яр, живий лобстер та різноманіття морепродуктів: восьминоги, кальмари, гребінці. До страв можна замовити вино з Чорногорії та популярних європейських регіонів.

Черноморка

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7.

Бюджет: ₴₴. Закуски (79–276 грн), основні страви (128–198 грн), салати (95–258 грн)

Страви: білонога тихоокеанська креветка з соусом айолі – 136 грн, міск морепродуктів маленький – 980 грн, мікс морепродуктів великий – 1780 грн, мідії у соусі – 96/128 грн, спагеті/ризото з морепродуктами – 175 грн, м’ясо рапана/кальмара атлантичного із грибами та томатами чері у вершковому соусі – 182 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. Щоб познайомитись з різноманіттям морепродуктів в «Чорноромці», можна замовити великий або маленький мікс морепродуктів.

Not Only Fish

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 94

Бюджет: ₴₴₴. Салати та холодні закуски (100–700 грн), гарячі закуски (245–945 грн), риба (375–2800 грн).

Страви: рол з морепродуктами та юзу-тобіко соусом – 440 грн, запечений рол з крабом та стружкою тунця в стилі nikkei – 630 грн, cалат юзу з крабом та тобіко – 700 грн, креветки темпура з соусом васабі – 220 грн, вонтон з креветками та крабом – 475 грн, великий восьминіг – 680 грн/100 г.

Деталі: ресторан азійської кухні в центрі Києва, проєкт холдингу Bulldozer Group, шеф-кухар Олександр Алфімов, устриці, морські делікатеси, дизайнерський інтер’єр, два поверхи, VIP-зал на 10 персон, авторська коктейльна карта.

Двоповерховий ресторан азійської кухні Not Only Fish знаходиться в центрі Києва Not Only Fish. Інтер’єр закладу витончений, лаконічний, з цікавими авторськими деталями. У закладі гостей знайомлять з цікавими азійськими стравами — в меню представлені суші, сашимі, гункани, роли, гьодза та вонтони. З делакітесним крабом в Not Only Fish можна спробувати запечений рол в стилі nikkei та азійські пельмені вонтони. Відмінною закускою з азійським характером стануть креветки темпура з соусом васабі.

Головна фото: Adriatic 

Фото: Facebook Catch Seafood Restaurant, Рыба Пила, FISH HOUSE, Adriatic Restaurant, Черноморка, Not Only Fish.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi