Морозиво в ресторанах Києва: де шукати цікаві смаки літнього десерту - PostEat

пошук

Морозиво в ресторанах Києва: де шукати цікаві смаки літнього десерту
02-08-2019 0 4613


Морозиво в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Цей прохолодний десерт для багатьох є найкращим смаколиком дитинства та синонімом літа. Традиційний пломбір, екзотична маракуя, трендова солона карамель та неординарна груша з горгонзолою — де шукати цікаві смаки морозива в ресторанах Києва, читайте в нашому огляді.

HONEY. Кафе-кондитерська

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Нижній Вал, 19/21; вул. Ярославів Вал 20; вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ, 6 поверх)

Бюджет: ₴₴₴. Салати (98–246 грн), сендвічі (139–176 грн), основні страви (135–295 грн).

Страви: морозиво в асортименті – 49 грн/кулька.

Напої: смузі какао-ананас-юзу – 107 грн, молочний коктейль з карамеллю – 73 грн, лимонад лимон-м’ята – 75 грн, айс лате – 60 грн.

Деталі: мережа кондитерських, цукерки ручної роботи, великий вибір авторських десертів, повноцінне меню, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (у вихідні з 9:00 до 13:00), доставка, формат take away, домашнє морозиво, коктейльна і барна карта, сезонне меню, веган-меню.

HONEY — мережа кафе-кондитерських, одна з локацій якої (та, що на Ярославовім Валу) завоювала в 2018 році звання кращої кондитерської за версією національної ресторанної премії «СІЛЬ». У кафе подають ранні сніданки — це страви з яєць, власна випічка, різноманітні сирники та каші. Крім сніданків і страв, в основному меню представлена і карта десертів, в якій ви знайдете еклери, морозиво і тістечка. Морозиво в HONEY є артизанським продуктом, його готують за унікальною рецептурою виключно з натуральних високоякісних інгредієнтів. Кожного літа в HONEY розробляють нові смаки морозива, цього літа в кондитерській пропонують спробувати морозиво зі смаками суниці, манго, солоної карамелі, маракуї, лічі, дині, карамелі з печеним яблуком, шоколад-каламансі та суперванільне. Також цього літа в асортименті морозива з’явились веганські позиції на кокосовому молоці зі смаками матча, смородини та ананас–манго.

Très Branché — restaurant à la mode

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4.

Бюджет: ₴₴. Гарячі закуски (192–214 грн), французькі відкриті пироги (154–176 грн), салати (175–362 грн), десерти (68–159 грн).

Страви: морозиво – 40 грн/кулька, аффогато – 79 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 72 грн, коктейль Kir Royal – 130 грн, біле вино Riesling – 191 грн, червоне вино Malbec Original – 191 грн, рожеве вино Travel – 219 грн.

Деталі: розташований в центрі Києва, заклад сім’ї ресторанів Tres Franсais, ресторан французької кухні, дитяче і барне меню, винна карта, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (у вихідні – до 16:00), майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса.

Très Branché — ресторан сучасної французької кухні, що належить до сім’ї ресторанів Famille Tres Franсais. Головна концепція закладу – сучасна багатогранна Франція з яскравим стріт-артом, ексцентричною модою та сміливими смаками. У Très Branché впевнені, що літо та морозиво є найкращим дуетом і запрошують «випити по кульці домашнього морозива». Бренд-шеф ресторану розробив 10 видів ідеального органічного морозива та кілька різновидів сорбе. Цього літа в Très Branché можна спробувати ванільне безлактозне морозиво, супер-шоколадне, з солоною карамеллю, веганське кокосово-ананасове, бананове гурме, глінтвейн froid з червоним вином та прянощами і навіть сирне з фурм-д’амбе́ром. Усі позиції охолоджуючого десерту можна взяти із собою. Крім цього, в Très Branché пропонують чудову альтернативу звичному дижестиву — аффогато з лікерами Creme de Mure або Creme de Pamplemousse.

Gelarty

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Берковецька, 6д (ТРЦ Lavina Mall).

Бюджет: ₴₴. Бургери (139–223 грн), закуски (89–199 грн), салати (99–189 грн), алкогольне морозиво (100–150 грн), морозиво (65–349 грн).

Страви: сорбет з мартіні та розмарином – 120 грн, морозиво «арахіс з солоною карамеллю» – 65 грн, морозиво «максарпоне з п’яною вишнею» – 120 грн, морозиво «козиний шевр зі шматочками інжиру та мигдалем» без цукру – 150 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись в закладі.

Деталі: ice-cream студія, морозиво готують з натуральних інгредієнтів в присутності гостей, морозиво за авторськими рецептами (маскарпоне з п’яною вишнею, груша з горгонзолою, арахіс з солоною карамеллю, мадагаскарська ваніль та інші), алкогольне морозиво, морозиво на стевії без цукру, роли-морозиво, суші-морозиво, піца-морозиво, десерти з морозива, айс-смузі

Gelarty — це ice-cream студія від Массімо Джеларті (Максима Голубєва). Ідея створення закладу з’явилася у засновника через розчарування в українському ринку морозива. Морозиво від Gelarty готують з натуральних інгредієнтів в присутності гостей. Меню закладу руйнує всі стереотипи, адже Массімо вирішив створити нові смаки улюблених ласощів і зробити його складовою несподіваних страв. У Gelarty з морозива роблять суші, роли, бургери, десерти і навіть піцу.

Adelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 29

Бюджет: ₴₴₴. Страви з риби і м’яса (195–645 грн), піта (135–248 грн), вегетаріанські страви (79–375 грн).

Страва: морозиво – 68 грн/кулька.

Напої: еспресо – 39 грн, Bloody Mary – 180 грн, Amiraali – 180 грн, Sharon – 180 грн.

Деталі: ресторан близькосхідної кухні, акцент на тель-авівській кухні, заклад рестораторів братів Гусовських, шеф-кухар — Олексій Краковський, дизайнерський інтер’єр, локальні продукти, авторська подача, автентичні рецепти, сніданки по буднях з 07:40 до 12:00 (з 09:00 до 13:00 у вихідні дні), формат take away, вина побокально, барна карта, коктейлі по 180 грн.

Ресторан близькосхідної кухні Adelle на чолі з іменитим шеф-кухарем Олексієм Краківським став однією з топ-локацій Києва завдяки смачній тель-авівській кухні і яскравому інтер’єру. В Adelle використовують виключно свіжі та сезонні інгредієнти для створення смаків сучасної близькосхідної кухні Тель-Авіву. Морозиво для закладів мережі «Ресторани Гусовських», до яких входить і Adelle, готують самостійно в ресторані Liberty Diner на Подолі. Підтримувати смак і якість морозива дозволяє італійська машина для виробництва морозива бренду Carpigiani. Решта складових незабутнього смаку морозива — це фантазія та досвід шеф-кухаря Олексія Краківського. В Adelle можна спробувати морозиво зі смаками шоколаду, солоної карамелі, фісташки, манго, матча та пломбір. З наступного тижня морозиво в Adelle можна буде придбати у великому півкілограмовому форматі take away.

Semifreddo Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Кирпи, 5Б.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (182–274 грн), основні страви (252–395 грн), домашня паста та ризото (142–298 грн).

Страви: лавандове морозиво з чорницею – 49 грн, морозиво з лічі та дині – 49 грн, кокосове морозиво з персиком – 65 грн, дегустаційний сет морозива – 169 грн, семіфредо зі смаком черешні – 122 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан італійської кухні, мережа ресторанів La Famiglia, спеціалітети в меню — пінца і десерт семіфредо, устриці, страви на грилі, домашня паста, страви на компанію, традиційна дров’яна піч, сніданки з 08:00 до 12:00, дегустаційні вечері, private dining, майстер-класи для дітей, жива музика, kids friendly.

Semifreddo Ristorante — елегантний ресторан сучасної італійської кухні. Кухня в ресторані відкрита, тому гості можуть насолоджуватися не лише смаком, а й процесом приготування улюблених страв. Візитівкою Semifreddo Ristorante є пінца, яку готують з трьох видів борошна і з начинками на будь-який смак. А ще тут дуже люблять морозиво, яке готують зі смаками лічі з динею, солоду і карамелі, лимону з шоколадом, лаванди з чорницею. Крім того, в ресторані готують традиційний італійський рецепт семіфредо на основні морозива і вершків.

Panna Pasticceria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Житомирська, 6/11.

Бюджет: ₴₴. Супи (69–119 грн), основні страви (295–369 грн), паста (129–279 грн), морозиво (145–269 грн).

Страви: відро щастя «Шоколад та вершки» – 269 грн, відро щастя «Фруктовий поцілунок» – 245 грн, «Кроканте» – 159 грн, «Смурфік» – 145 грн.

Напої: апельсиновий фреш – 75 грн, еспресо з часником – 39 грн, лате – 49 грн, какао – 55 грн.

Деталі: італійська кухня, пастічерія, остерія, джелатерія, за кожен напрямок в ресторані відповідає шеф-кухар італієць, літня тераса, цукерки ручної роботи, спеціальні десерти на основі джелато, сніданки з 08:00.

Panna Pasticceria — це вдале поєднання кількох концепцій – класичної італійської остерії, кондитерської-пастічерії та джелатерії. В пастічерії готують свіжу випічку, італійські десерти, печиво та цукерки, в остерії — закуски, салати, пасти та ризото, а в джелатерії створюють італійське морозиво. В Panna Pasticceria можна спробувати «Смурфік» — малиновий сорбет та ванільне джелато з драже M&Ms, збиті вершки та ягідний соус.

Фото: Facebook HONEY. Кафе-кондитерська, Très Branché — restaurant à la mode, Gelarty, Adelle, Semifreddo Ristorante, Panna Pasticceria

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi