Морські делікатеси в ресторанах Києва: з моря до столу - PostEat

пошук

Морські делікатеси в ресторанах Києва: з моря до столу
26-11-2021 0 630


Морські делікатеси в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Ніжні гребінці, щупальця восьминога та вишуканий делікатесний лобстер — різноманітні морепродукти здатні закохати в себе будь-якого гурмана. В новому матеріалі розповідаємо, які дари моря в ресторанах Києва пропонують скуштувати.

Zitti restaurant & vinoteca

Де: вул. Січових Стрільців, 30а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з гребінця та креветки — 442грн, карпачо з тигрової креветки — 248 грн, крудо з сібаса — 516 грн, клешня глибоководного краба, запечена з пікантним соусом — 576 грн, морський гребінець з цвітною капустою — 482 грн.

Деталі: італійська кухня, сніданки з 10:00 до 13:00, кілька зал, морепродукти, стейки WAGYU, паста, велика винна карта, доставка, формат take away, балкон-тераса, жива музика, резерв столів.

У меню італійського ресторану Zitti представлено багато смачних страв, але саме позиції з риби та морепродуктів мають особливу популярність серед гостей. І це не дивно: понад 30 морських делікатесів на відкритому вогні, грилі, з печі, а також авторські страви за рецептом шеф-кухаря Катерина Ісакова чудово доповнюють краєвид на місто та неймовірну красу інтер’єру закладу. 

Ресторан «Рибний Базар»

Де: вул. Володимирська, 24а

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: тартар з морського гребінця – 443 грн, галасійський восьминіг на грилі – 650 грн/100 г, клешні королівського краба – 785 грн/100 г, дегустаційне тріо морепродуктів – 650 грн, соте з морепродуктів у вершковому соусі (на дві персони) – 1450 грн.

Деталі: рибний ресторан, знаходиться в центрі міста, сніданки з 10:00 до 13:00, обіднє меню з 13:00 до 17:00, устриці, raw-bar, літня тераса, паркінг, резерв столів, формат take away, доставка, kids friendly.

«Рибний Базар» — рибний ресторан у самому центрі столиці, неподалік від Софійського собору. Тут є вітрини з рибою і морепродуктами, а стильний інтер’єр підкреслює концепцію ресторану. Ви можете замовити будь-якого молюска з великого вибору на холодній вітрині, і вам його приготують на грилі або на пару за бажанням.

Catch Seafood Restaurant

Де: вул. Володимирська, 12

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: плато морепродуктів мале (креветки, булоти, фаланги королівського краба, клішні краба турто, сашимі з лосося, тунця та вугря, креветки гамба роха, паста з тунця, 3 устриці фін де клер №2, 3 устриці жилардо №2) – 4600 грн, тартар із лосося, тунця, гребінця з японським майонезом та авокадо (рекомендовано на компанію від двох гостей) – 1520 грн, тартар з м’ясом королівського краба та ікрою тобіко – 1235 грн, восьминіг з білими грибами та трюфельним пюре – 945 грн.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, знаходиться в центрі міста, акцент на рибі та морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant — заклад із величезним вибором страв з риби та морепродуктів. Тут один з найбільших у столиці асортиментів риби та морепродуктів, 8 видів устриць, 130 видів шампанського, а також грандіозний асортимент білих вин. У меню Catch ви знайдете камбалу тюрбо, морського язика, дикого сібаса, тунця, а також безліч інших морських делікатесів. Щоб познайомитись з різноманіттям морепродуктів в ресторані Catch Seafood Restaurant можна замовити мале або велике плато.

Adriatic Restaurant

Де: вул. Інститутська, 19

Бюджет: ₴₴.

Страви: тартар із морським гребінцем та манговим соусом – 379 грн, гребінець в соусі дорблю зі шпинатом – 240 грн, кальмар смажений на грилі з картоплею по-далматинськи – 384 грн, восьминіг з картопляним пюре та овочами Adriatic – 520 грн.

Деталі: рибний ресторан, страви балканської та середземноморської кухонь, знаходиться в центрі міста, шеф-кухар Далібор Міленкович, акцент на морепродуктах, устриці, лобстери, шоу-подача, кілька зал, винна карта, резерв столів.

Рибний ресторан Adriatic знаходиться на Липках. Це власний проєкт шеф-кухаря Далібора Міленковича, він спеціалізується на роботі з рибою, морепродуктами та балканській кухні. В закладі створили куточок Адріатики у центрі Києва та готують рибу й морепродукти так, як їх готують на узбережжі. В меню — свіжі устриці, рибні севіче та тартари, брускети з рибою, кав’яр, живий лобстер та різноманіття морепродуктів.

Черноморка

Де: вул. Михайла Бойчука, 1/2; проспект Володимира Маяковського, 44Б; вул. Княжий Затон, 16д; вул. Велика Васильківська, 49А; вул. Ярославська, 5/2; проспект Науки, 8; проспект Перемоги, 1; вул. Юрія Іллєнка, 83А; проспект Героїв Сталінграда, 12ГК2; вул. Михайла Драгоманова, 6/1; вул. Преображенська, 7.

Бюджет: ₴₴.

Страви: міск морепродуктів маленький – 1080 грн, мікс морепродуктів великий – 1960 грн, тартар із тунця з пюре авокадо – 218 грн, м’ясо рапан з грибами та томатами чері у вершковому соусі – 180 грн, щупальце восьминога відварене – 180/370 грн, лобстер – 195/280 грн.

Деталі: мережа рибних ресторанів з демократичною ціновою політикою та власним виловом у Чорному морі, великий вибір риби та морепродуктів, лаконічний інтер’єр, доставка риби і морепродуктів, самовивіз.

«Чорноморка» — мережа рибних лавок з лояльною ціновою політикою, яка приваблює киян свіжою рибою власного вилову. В меню закладу ви знайдете одеські спеціалітети, страви з чорноморських делікатесів та гарний вибір річкової риби. Всі «Чорноморки» працюють в форматі магазину і ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний вилов мережі з Чорного моря. Щоб познайомитись з різноманіттям морепродуктів в «Чорноромці», можна замовити великий або маленький мікс морепродуктів.

Одеса-мама

Де: вул. Верхній Вал, 30; вул. Московська, 8.

Бюджет: ₴₴.

Страви: соте з морепродуктів – 286 грн, щупальця восьминога – 330 грн/100 г,  бебі кальмар – 110 грн/100 г, морський гребінець – 250 грн/100 грн, тигрові креветки 16/20 – 128 грн/100 г, червона аргентинська креветка-лангустин – 115 грн/100 г, лобстер – 280 грн/100 г.

Деталі: ресторани одеської кухні, рибне місце для посиденьок по-одеськи, входять до мережі закладів Tarantino Family, тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, сніданки, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.

«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, які працюють біля станції метро «Контрактова площа» та поруч з метро «Арсенальна». Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, ікру щуки з оладками, тюлечку з цибулькою, биточки з рапанів та мідії у різних соусах. Різноманітні морепродукти ви можете обрати з окремого меню та обрати вид приготування.

Фото: Facebook Zitti, Ресторан «Рибний Базар», Catch Seafood Restaurant, Adriatic Restaurant, Черноморка, Одеса-мама.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi