Мультиформатне меню в ресторанах Києва: заклади зі стравами різних кухонь світу - PostEat

пошук

Мультиформатне меню в ресторанах Києва: заклади зі стравами різних кухонь світу
28-09-2020 0 1513


Мультиформатне меню в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Прийти до закладу та відправитись у гастрономічну мандрівку? Абсолютно реально, і це доводять заклади Києва з мультиформатним меню. Колоритні страви близькосхідної кухні, апетитні середземноморські закуски, вишукані італійські та знайомі українські смаколики — це все можна спробувати протягом однієї вечері!

Queen Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Моцарела бар (510–1650 грн), паста (980–1200 грн), пінза (310–520 грн), роли (470–760 грн).

Страви: спрінг-роли з качкою – 240 грн, фетучіні з морепродуктами – 980 грн, пінза з буратою, томатами та базиліком – 370 грн, рол Філадельфія з лососем та крабом – 640 грн, карпачо з ростбіфа з печі в іспанському стилі – 360 грн.

Напої: коктейлі: Churchill’s Cigar – 270 грн, Obsidian – 260 грн, Itallian Spy – 250 грн.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, страви європейської кухні; моцарела бар, стейки з дров’яної печі, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Queen — ресторанний комплекс на набережній Дніпра, який завоював прихильність столичної публіки вишуканою кухнею шеф-кухаря Володимир Болібруха, авторськими коктейлями шеф-бармена Олега Якобенко та захоплюючим пейзажем міста. Меню ресторану може задовольнити найвишуканіші смаки гостей, шеф-кухар поєднав в ньому страви японської, італійської та авторської кухні.

Satori restaurant & bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴. Брусткети (107–127 грн), хумус бар (105–185 грн), піцети (137–235 грн).

Страви: брускета з мортаделою, базиліком та в’яленими томатами – 107 грн, хумус з креветками – 185 грн, піцета з буратою – 265 грн, паста араб’ята з ростбіфом – 205 грн, кюфта з баранини з м’яким сиром та хрумким тістом – 209 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні, лаунж-бар, змістовна чайна карта, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, авторські коктейлі, чайна колекція.

Satori Lounge — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. В інтер’єрі використано багато дерева і природних кольорів. На стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. Тут дуже зелено і завжди тихо, не дивлячись на те, що ресторан розташований в максимальній близькості до центру міста. В меню ви знайдете брускети, пасту, варіації хумусу, мясні страви та піцету.

MOCCO boutique restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴₴. Салати (220–525 грн), м’ясні страви (196–330 грн), десерти (60–2800 грн).

Страви: в’єтнамські роли у рисовому папері з м’ясом краба, ананасом і сиром філадельфія – 340 грн, тартар з лосося з гірчичним соусом – 278 грн, віденський шніцель – 296 грн, равіолі з мармуровою яловичиною, пармезановим кремом з лавандою – 240 грн, котлета по-київський – 239 грн, вареники з м’ясо та грибним соусом – 226 грн

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: страви азійської, української та європейської кухонь; страви на лава-грилі, сніданки з 07:00 до 13:00, працює цілодобово, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, вечірки.

MOCCO boutique restaurant в київському Пасажі зустрічає гостей високим сервісом і авторськими стравами. В меню сніданків, які тут подають з 7 ранку, представлено багато корисних позицій без глютену і цукру. А ввечері заклад перетворюється в party-place з приглушеним світлом, запальними сетами від ді-джеїв та ароматними коктейлями. В ресторані можна спробувати страви європейської, української та азійської кухонь: в’єтнамські роли, віденський шніцель та вареники з м’ясом.

Avalon

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Леонтовича, 3

Бюджет: ₴₴₴. Холодні стартери (179–999 грн), салати (155–545 грн), страви з риби (335–1225 грн).

Страви: цезар з курячою грудкою – 267 грн, бургер з Beyond Meat – 499 грн, азійська скляна локшина з креветками та восьминогом – 595 грн, татакі з тунця – 299 грн, рол «Ніхонто» – 545 грн, печеня в горщику зі сметаною – 225 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: розважальний комплекс, multi-cuisine, працює цілодобово, тераса на даху, піч хоспер, караоке меню, барне меню, велика коктейльна карта, ексклюзивний чай, кальян, жива музика, караоке, вечірки, паркінг.

Розважальний комплекс Avalon — один з перших ресторанних комплексів Києва, він приймає гостей у центрі столиці понад 25 років. Приміщення поділене на кілька зон: лаунж-ресторан з кухнею різних країн світу, панорамна тераса, A-Karaoke, фітнес-клуб FIZIKA та косметологічна клініка ELAST. З тераси на даху комплексу відкривається захоплюючий краєвид на центральну частину столиці. В ресторані пропонують страви італійської, української, японської, паназійської, вегетаріанської та фьюжн кухні.

Normal Art Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 81

Бюджет: ₴₴. Салати (150–330 грн), страви з м’яса (299–580 грн), десерти (50–220 грн).

Страви: Том ям із хвостами тигрових креветок – 320 грн, попкорн із тигрових креветок із солодким чилі – 299 грн, стейк Рібай С.А.В – 490 грн/100 г, Monet Roll – 275 грн, тостадітос із лососем та авокадо під соусом кімчі – 230 грн.

Напої: коктейлі Normal’niy Spritz – 220 Грн, Shroomary – 215 Грн, Jester Red – 230 грн.

Деталі: ресторан та коктейль-бар, артпростір, стильний концептуальний інтер’єр, авторські коктейлі, контактна барна стійка, резерв столів, вечірки, концерти, кальяни, сніданки весь день, літня тераса.

Normal Art Restaurant — це стильний артресторан, який наповнює їжу сенсом, простір мистецтвом, а гостей натхненням. Контактна барна стійка, унікальне освітлення, стріт-арт на стінах та кут із 3D-mapping: кожна деталь — фотозона. У меню яскраві хіти американської кухні та елементи Азії. 

COIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бізнес-центр IQ, вул. Болсуновська, 13/15, 3 поверх.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (230–490 грн), піца (80–960 грн), паста та ризото (190–790 грн).

Страви: каре молочної телятини WOK в устричному соусі – 480 грн, рол без рису з хамачі та тунцем в лососі – 980 грн, тунець татакі з сальсою з манго, томатів та соєвим юзу – 520 грн, піца з прошуто та моцарелою ді буфало – 420 грн, гусяча грудка з апельсиновим соусом – 450 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан високої кухні, знаходиться на Печерську; тайська, середземноморська і японська кухні; доставка, загальна площа ресторану понад 1000 м², відкрита кухня в основному залі, kids friendly, винна карта, заходи і тематичні вечірки, банкетні пропозиції, VIP-зал.

Ресторан COIN — це місце, де класичні страви азійської кухні набувають своїх найкращих смаків та стають зрозумілими кожному гостю закладу. У COIN гості можуть розміститися в просторій основній залі, на мальовничій терасі або в багатофункціональній VIP-залі на 20 персон. В ресторані ви можете замовити страви тайської, середземноморської та японської кухні.

Фото: Facebook Queen Kyiv, Satori Lounge, MOCCO boutique restaurant, Avalon, Normal Art Restaurant, COIN.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi