М’ясні страви в преміум-ресторанах Києва: філе міньйон, каре ягняти, яловичина Веллінгтон, копчені ребра кабана - PostEat

пошук

М’ясні страви в преміум-ресторанах Києва: філе міньйон, каре ягняти, яловичина Веллінгтон, копчені ребра кабана
25-02-2020 0 3381


М’ясні страви в преміум-ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Столичні шеф-кухарі продовжують дивувати нас вишуканими стравами з м’яса — копчені ребра кабана, трюфель-бургер з мармурової яловичини, яловичий стейк ангус та ніжне філе міньйон можуть стати вашою розкішною вечерею. Розповідаємо, які класичні та авторські м’ясні страви в преміум-ресторанах Києва чекають на вас.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (390–1720 грн), салати (165–830 грн), гарячі закуски (210–930 грн), десерти (180–340 грн).

Страви: стейк Томагавк – 590 грн/100 г, філе міньйон – 590 грн/100 г, каре ягняти – 230 грн/100 г, Beyond Burger – 570 грн, овочі гриль зі спаржею – 245 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; Lobby Bar, караоке, камін, італійська кухня, італійська та руська печі, кухня відкритого вогню та льодова вітрина зі свіжими морепродуктами, крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

Ресторан QUEEN — це преміум-локація на березі Дніпра, де знають все про розкішний відпочинок та розкішні страви. Концептуально за меню в ресторані Queen відповідає бренд-шеф мережі Bulldozer Group Сергій Юрчишин, а наповнює ідею змістом шеф-кухар із 25-річним досвідом Володимир Болібрух. Гостям пропонують морепродукти з льодника та багато страв, приготованих в італійській та руській дров’яній печі. Вашею відмінною вечерею можуть стати стейки на відкритому вогні — ніжне філе міньйон, брутальний стейк Томагавк або соковите каре ягняти. Чудовим гарніром до м’яса стануть ароматні овочі гриль зі спаржею. Крім цього, ресторан QUEEN є одним із перших закладів, де представлений інноваційний продукт — рослинне м’ясо від американського бренду Beyond Meat. Вже зараз цей продукт називають їжею майбутнього та відмінним прикладом етичного споживання, яке передбачає мінімізацію шкідливого впливу на природу та планету. Смак рослинного м’яса вас приємно здивує, воно на 100% складається із рослин — його основними інгредієнтами є горох, рис, вода, картопляний крохмаль та рапсова олія. В ресторані QUEEN варто замовити Beyond Burger із рослинним м’ясом та спробувати революційний продукт.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (90–880 грн), м’ясо (340–1680 грн), стейки (390–4250 грн).

Страви: корейка теляти з кукурудзою в соусі айолі – 390 грн, стейк Веллінгтон із соусом порто для двох – 1350 грн, каре новозеландського ягняти – 1680 грн, стейк Шатобріан USA – 2600 грн, філе міньйон UA – 390 грн, сет стейків – 2150 грн.

Напої: Lady 47 – 239 грн, Negroni – 239 грн, еспресо – 49 грн, імбирний лимонад – 55 грн.

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки з безлімітною кавою по буднях з 09:00 до 12:00 (у вихідні з 09:00 до 16:00), бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, літня тераса, майстер-класи, барні майстер-класи по міксологіі, дитячі майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. Затишний інтер’єр дозволить обрати зручний столик та провести переговори у спокійній атмосфері. В меню представлені стейки з американської, іспанської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Спробуйте стейк Веллінгтон із соусом порто для двох та соковите каре новозеландського ягняти.

Whisky Corner

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Софіївська, 16

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (230–890 грн), салати (129-385 грн), стейки (175–450 грн/100 г).

Страви: яловичина «Веллінгтон» – 650 грн, копчені ребра кабана з картопляним пюре – 450 грн, ті-боун оленя з картоплею та винно-ягідним соусом – 390 грн/100 г, гельський стейк – 560 грн, м’ясо кабана з вишневим соусом та овочами – 295 грн, клаб стейк – 175 грн/100 г, стейк Стріплойн – 175 грн/100 г.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: шотландський дім-ресторан; страви шотландської, англійської та європейської кухонь; більше 750 видів віскі з Шотландії, Ірландії, Японії, Америки, Канади, Франції та Тайваню; великий вибір вин з різних регіонів, дегустації, доставка, резерв столів, тераса, формат take away.

WHISKY CORNER – ресторан шотландської і європейської кухні, де зібрана найбільша колекція віскі в Східній Європі. В закладі представлено близько 750 найменувань віскі з усього світу, а професійні сомельє допоможуть гостям обрати напій для ідеального фудпейрінгу. В меню ресторану ви знайдете стейки сухої витримки та ферментовані у воску. Рекомендуємо спробувати стейк Стріплойн та м’ясо кабана з вишневим соусом й овочами.

Oxota NA Ovets

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 10Б

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (95–269 грн), основні страви (165–1390 грн), стейки (425–1650 грн).

Страви: стейк Рібай з американської яловичини – 995 грн, стейк Рібай з української яловичини – 455 грн, стейк Ковбой – 645 грн, стейк Портерхаус – 655 грн.

Напої: Taittinger Brut Reserve – 480 грн/келих, Prosecco Senior Bortolomiol – 210 грн/келих, Conti Formentini Sauvignon Collio Caligo, 2017 – 1000 грн/750 мл.

Деталі: азійський стейк-хаус, знаходиться на Воздвиженці, один із закладів сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, відкрита кухня з дров’яним робата-грилем, акваріум з живими лобстерами і крабами, сніданки, доставка, тераса, формат take away, устричний і кав’яр бари, винна карта, pets friendly.

Oxota NA Ovets — м’ясний ресторан із азійським акцентом у меню і стильним концептуальним інтер’єром на Воздвиженці. Заклад є частиною сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В меню ви знайдете авторські вишукані страви з морських делікатесів, у яких зберегли автентичну пряність і баланс азійських смаків. Також в Oxota NA Ovets подають стейки вологої та сухої витримки, які готують на японському робата-грилі. Спробуйте стейк Рібай з української яловичини, до якого на гарнір варто замовити зелену спражу wok.

Lucky Restaurant Vinoteque

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Овочеві страви (115–384 грн), м’ясні страви (299–999 грн), рибні страви (375–899 грн).

Страви: язик теляти, Нідерланди – 399 грн, гомілка молодого теляти з печеними овочами – 429 грн, лопатка новозеландського ягняти у червоному вині – 999 грн, стейк Рібай USA з овочами та соусом на вибір – 312 грн/100 г, трюфель-бургер з мармурової яловичини – 339 грн.

Напої: американо – 59 грн, матча лате – 99 грн, ананасовий сік – 229 грн, білий дикий чай з Хазянгу – 89 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, шеф-кухар Володимир Ярославський, велика винна карта, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (у вихідні з 10:00 до 12:30), резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміум-ресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського. Меню тут засноване на поєднанні вишуканості французької та італійської кухонь, а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. На вечерю рекомендуємо спробувати трюфель-бургер з мармурової яловичини.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99–775 грн), страви з м’яса (289–1789 грн), рис та локшина (89–439 грн).

Страви: японський стейк вагю з овочами та медово-гранатовим соусом – 1789 грн, тандерлоін із баранини та смажений wok з овочами – 387 грн, яловичий стейк ангус із м’ясом лобстера – 787 грн, яловичий тендерлоін з водяним шпинатом – 457 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні. У ресторані ВАО сконцентрована енергія автентичної азіатської культури, яка надихнула шефа Ектора Хіменес-Браво на створення концепції закладу. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір страв з риби і морепродуктів, а також різноманіття дім самів та страв з яловичини. Спробуйте вишуканий яловичий стейк ангус з делікатесним м’ясом лобстера.

Фото Facebook: Queen, BEEF meat & wine, Whisky Corner, Oxota NA Ovets, Lucky Restaurant Vinoteque, BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi