М'ясний асортимент в ресторанах Києва: віденський шніцель, стейк, бефстроганов, люля-кебаб, біфштекс - PostEat

пошук

М'ясний асортимент в ресторанах Києва: віденський шніцель, стейк, бефстроганов, люля-кебаб, біфштекс
27-07-2021 0 2309


Якщо ви шукаєте локацію для відпочинку, де можна cкуштувати соковите м’ясо, смажене у хоспері чи на вугіллі, тоді наш матеріал саме для вас. Розповідаємо вам про заклади в столиці, де вам подадуть ніжний віденський шніцель, соковитий рібай чи улюблену вирізку. М’ясний асортимент в ресторанах Києва вразить навіть найвимогливіших гурманів — не забудьте доповнити страву улюбленим напоєм та приємною компанією.

Steakhouse

Де: вул. Володимирська, 49а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (210–3540 грн), супи (120–2380 грн), основні страви (230–690 грн).

Страви: бефстроганов з вирізки з картопляним пюре – 345 грн, фунт ребер з перечним соусом та романо на грилі – 495 грн, велика котлета з мармурової яловичини на грилі з соусом пепе верде та овочами – 360 грн, тальята зі стейка мачете з молодою картоплею та соусом деміглас – 690 грн, стейк Рібай прайм – 950 грн/450 г.

Деталі: стейкхаус, заходиться в центрі міста, власники — Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна, стильний дизайнерський інтер’єр від Дениса Беленко, літня тераса, шеф-кухар Олег Старун, стейки американського і українського походження, винна карта, резерв столів.

Steakhouse — м’ясний ресторан зі справжніми стейками американського і українського походження, який успішно функціонує з жовтня 2017 року. З травня 2020 року рестораном офіційно займаються Дмитро Заходякін і Аліна Косічкіна. В ресторані вам запропонують стейки з американської яловичини та кілька позицій з України та Австралії. Також серед м’ясних страв бефстроганов з вирізки, ребра з перечним соусом, а також тальята зі стейка мачете.

Eshak

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87; Кловський узвіз, 10; вул. Маршала Конєва, 10/1

Бюджет: ₴₴₴. Гарячі закуски (380–575 грн), салати (120–530 грн), узбецький плов (250–295 грн).

Страви: фірмовий стейк міньйон з дачним салатом – 590 грн, люля-кебаб з телятини – 330 грн, люля-кебаб з баранини – 310 грн, перепілка з відкритого вогню в карамельній скоринці унагі – 485 грн.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні; традиційні європейські, вегетаріанські, азійські страви; меню сніданків, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, кальянне меню, тераса, паркінг, доставка.

ESHAK — мережа закладів східної кухні від міжнародного холдингу Bulldozer Group, яка налічує три локації у різних куточках столиці: в центрі міста, на Печерську та на Теремках. У кожному з закладів ви можете поринути в світ східної кухні та відчути східну гостинність — колоритний інтер’єр, різноманітне меню зі страв, що готуються з використанням рису, спецій, спеціально привезених з Ташкенту. Узбецькі плови із соковитим м’ясом перетворять звичайний день у святковий: Чайханський та Ферганський плови тут готують з бараниною, Святковий — з найніжнішою фермерською телятиною. Неможливо оминути розділ мангал меню — фірмовий стейк міньйон подають з дачним салатом, ароматні люля з димком з телятини та баранини, а також у закладах можна скуштувати перепілки в унагі. Звісно, яка східна кухня без пухких чебуреків з ароматним м’ясом, справжніх хінкалі, автентичних мантів, пельменів — і все це власного ліплення з любов’ю до гостей. Залишається лише обрати, в якому з трьох закладів насолоджуватися східним смаком.

Goodman

Де: вул. Жилянська, 75

Бюджет: ₴₴₴. Салати (99–299 грн), основні страви (319–1599 грн), стейки (1399–2599 грн).

Страви: стейк Нью-Йорк – 1399 грн, гранд-стейк Портерхаус – 369 грн/100 г, біфштекс яловичий з яйцем – 319 грн, медальйони з ризото – 429 грн, фірмовий бефстроганов – 599 грн.

Деталі: стейк-хаус, заклад міжнародної мережі з ресторанами в Лондоні та Цюріху, хоспер, рекомендації по вину до стейків від сомельє ресторану, ідеальні умови зберігання м’яса, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, страви для дітей, паркінг, резерв столів, доставка, формат take away, м’ясо від кращих світових постачальників.

Goodman — це стейк-хаус однойменної мережі ресторанів, заклади якої працюють також в Лондоні та Цюріху. У Goodman подають класичні стейки з мармурової яловичини, а також стейки з елітної мармурової яловичини кобе. Щоб м’ясо смакувало якнайкраще, його готують в хоспері на деревному вугіллі. В меню закладу представлено безліч видів стейків, особливу увагу рекомендують звернути на гранд стейки з американської яловичини. До відмінного м’яса в Goodman вам завжди порекомендують відповідне вино.

GOST

Де: вул. Велика Васильківська, 55

Бюджет: ₴₴. Гарячі страви (197–297 грн), салати (189–476 грн), страви з м’яса (198–378 грн).

Страви: шатобріан з мармеладом із цибулі, гремолатою з трюфелем, фуа-гра та ожиною в соусі какао-чилі – 378 грн, віденський шніцель з вишневим конфітюром – 267 грн, бефстроганов з картоплею вітелотте з васабі, карнішонами і халапеньо – 256 грн, медальони із яловичої вирізки – 267 грн/100 г, стейк томагавк – 456 грн/100 г.

Деталі: ресторан на стадіоні «Олімпійський», тематичний інтер’єр, шеф-кухар Маріетта Шевчук, страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь; ексклюзивна піца-піч, винна карта, коктейлі, дитяча кімната, банкети.

GOST — новий ресторан, який розмістився на найбільшому в Україні футбольному стадіоні «Олімпійський». Окрему увагу також потрібно приділити інтер’єру, який оформлений в сучасному стилі. Відчуття свободи та необмеженості підкреслюється мозаїкою на стінах. На ній зображено Стіва Джобса та Батьківщину-Матір. Шеф-кухар ресторану — Маріетта Шевчук, яка вже понад 20 років відома в гастрономічній сфері. У ресторані пропонують салати, супи, гарячі закуски, різноманітні закуски, піци, бургери, бурітос тощо. В закладі представлені страви азійської, грузинської, європейської та українських кухонь. Найбільша гордість закладу — ексклюзивна піца-піч, яких всього чотири в світі.

ВАТРА

Де: вул. Архітектора Городецького, 4Б

Бюджет: ₴₴. Закуски (98–169 грн), страви на грилі (198–549 грн), десерти (49–99 грн).

Страви: філе-міньйон – 369 грн, пепер стейк з перцевим соусом – 389 грн, рібай з української мармурової яловичини – 389 грн, портерхаус-сет: тартар або карпачо з філейної частини стейка та смажений стейк на кістці – 549 грн, стейк із оленини з перцевим соусом – 369 грн.

Деталі: український м’ясний ресторан, заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, винна карта, сети для компаній, стейки і лобстери, а також бургери і BBQ в меню, банкетні зали, cork fee, dogs friendly.

«ВАТРА» — стейк-хаус, який об’єднав гастрономію і містику, старовинні рецептури і сучасні технології. Оскільки «ВАТРА» це вогнище, тут є камін, а в меню – безліч страв на грилі. Автентичні рецепти, унікальні продукти регіону і атмосфера, просочена містикою карпатських лісів — це все про «ВАТРУ». В ресторані використовуються сучасні технології обробки м’яса — є власна коптильня і спеціальні камери для сухого визрівання м’яса. Рекомендують спробувати Рібай з української мармурової яловичини.

Perets

Де: вул. Маршала Тимошенка, 29

Бюджет: ₴₴. Салати (116–3365 грн), домашня паста (125–295 грн), страви з м’яса та птиці (197–385 грн).

Страви: шашлик з курки по-кахетинськи – 175 грн, люля-кебаб з телятини – 295 грн, свинина на кістці із запеченою картоплею – 275 грн, стейк Шатобріан – 1450 грн, біфштекс з сиром філадельфія та в’яленими томатами з цукіні – 330 грн.

Деталі: м’ясний ресторан на Оболоні, лаконічний інтер’єр з оригінальними деталями, страви на мангалі, стейки, всесезонна тераса, великі винна і барна карти, сезонне меню, караоке, резерв столів, парковка.

М’ясний ресторан Perets зустрічає затишною атмосферою і пропонує відмінний вибір м’ясних страв. Основний тон меню ресторану Perets задає м’ясо, страви з якого представлені «в чистому вигляді» — класичні стейки, м’ясо з дров’яної печі або на мангалі, а також різноманіття м’ясних страв з соусами і гарнірами, які вигідно підкреслюють смакові нюанси страв.

Фото: Facebook/Instagram Стейкхаус на Владимирской, Eshak, Goodman, GOST, ВАТРА, Perets.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi