Напередодні Різдва: пісне меню та страви в ресторанах Києва - PostEat

пошук

Напередодні Різдва: пісне меню та страви в ресторанах Києва
13-12-2019 0 1074


Різдвяний піст розпочався 28 листопада та триватиме сорок днів до Святвечора 6 січня, після якого віряни відзначають Різдво Христове. В яких ресторанах столиці запровадили пісне меню та де можна скуштувати пісні страви, читайте в нашому матеріалі.

ESHAK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85/87

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (145–550 грн), салати (120–470 грн), узбецький плов (240–260 грн), десерти (55–230 грн).

Страви: суп з білими грибами – 195 грн, харавац – 150 грн, салат з печеного буряка, чорносливу та спаржі – 160 грн, крем-суп з баклажанів – 130 грн, кутаби з овочами – 140 грн, плов з грибами – 140 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: східна кухня, концепт-шеф Сергій Юрчишин, страви узбецької кухні, традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви, меню сніданків з 10:00 до 13:00, відкрита кухня, великий вибір узбецького плову, мангал-меню, тандир, кальянне меню, тераса, паркінг, VIP-кімнати, доставка.

ESHAK – ресторан східної кухні з чудовим інтер’єром у центрі міста. У закладі є простора та світла всесезонна тераса, декорована в середньоазійській стилістиці, тут приємно відпочивати на м’яких подушках в оточенні живих рослин. Крім узбецьких страв, тут готують традиційні європейські, вегетаріанські, азіатські страви. Зараз в ресторані діє пісне меню — ви можете спробувати крем-суп з баклажанів, плов з грибами та ікру з баклажанів, цукіні, солодкого перцю і соковитих помідорів під назвою харавац.

Рыба Пила

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 112; вул. Басейна, 1-3/2.

Бюджет: ₴₴₴. Салати і закуски (60–470 грн), супи (150–250 грн), крудо-бар (150–1100 грн).

Страви: салат табуле – 210 грн, фірмова цвітна капуста – 130 грн, смажена картопля з гливами – 115 грн, мінестроне – 120 грн, цукіні на грилі – 120 грн/100 г.

Напої: ананасовий фреш – 130 грн, еспресо – 45 грн, гранатовий чай – 80 грн, апельсиновий лимонад – 80 грн.

Деталі: фіш-бари, знаходяться в центрі Києва, одеська кухня, заклад Bulldozer Group, концепт-шеф Сергій Юрчишин, власний свіжий улов щодня, рибна лавка, обіди по буднях з 12:00 до 16:00, змістовна винна карта, доставка, резерв столів.

«Рыба Пила» — рибні ресторани з одеськими стравами з риби і морепродуктів власного чорноморського вилову у центрі міста. Інтер’єр закладів концептуальний та яскравий, з оригінальним декором. В меню ресторану — рибне розмаїття та морські делікатеси від одесита концепт-шефа Сергія Юрчишина. В різдвяний піст у закладах пропонують страви з пісного меню — салат табуле, смажену картоплю з гливами або легкий овочевий суп мінестроне.

Ресторан-броварня «Cosmopolite»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. В. Гетьмана, 6

Бюджет: ₴₴. Закуски (195–320 грн), бургер-меню (150–225 грн), пиво (41–97 грн).

Страви: салат з печеним гарбузом – 75 грн, буряковий тартар з томатами та кедровими горішками – 115 грн, борщ з білими грибами – 95 грн, грибне соте з картопляними чіпсами – 125 грн, запечене яблуко з горіхами та інжирним джемом – 95 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан авторської кухні, сніданки з 08:00 до 11:00, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00, сезонне меню, власна пивоварня, авторські сорти пива, акцент на м’ясі, винна карта, трансляції спортивних подій, виступи кавер-бендів, копченості власного виробництва, меню української кухні, акції та спеціальні пропозиції, кальян на літній терасі.

Ресторан-броварня Cosmopolite відома киянам і гостям столиці пивом, яке вариться безпосередньо у закладі: відвідувачі можуть спостерігати за процесом приготування пива прямо із залу. Шеф-кухар ресторану Cosmopolite підготував спеціальне пісне меню — до нього увійшли різноманітні закуски, салати, перші та основні страви, а також десерти. Спробуйте грибне соте з картопляними чіпсами та  буряковий тартар з томатами та кедровими горішками.

Urban Space 500

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бориса Грінченка, 9

Бюджет: ₴₴. Сніданки (75–185 грн), основні страви (115–295 грн), десерти (25–135 грн).

Страви: хумус зі смаженим нутом та морквою – 65 грн, салат з кіноа, стручковою квасолею та соєвими бобами – 115 грн, гарбузовий крем-суп із запеченими печерицями – 85 грн, тофу зі стручковою квасолею в томатному соусі – 115 грн, чорнично-горіховий пиріг – 112 грн.

Напої: матча-лате – 95 грн, еспресо – 30 грн, зелений смузі – 95 грн, раф – 65 грн.

Деталі: громадський ресторан, кілька залів, multi-cuisine, 350 посадочних місць, сніданки по буднях з 08:00 до 12:00 (у вихідні до 14:00), винна і коктейльна карти, лекції та заходи.

Urban Space 500 позиціонує себе як громадський ресторан, який розвивається по соціальній франшизі. Його запустили 500 соціально активних киян, об’єднаних спільною метою — розвивати Київ. Тому 80% прибутку ресторану виділяють на підтримку міських ініціатив. В основному меню Urban Space 500 ви завжди знайдете вегетаріанські страви — спробуйте хумус зі смаженим нутом та морквою і гарбузовий крем-суп із запеченими печерицями.

Ресторація «За двома зайцями»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Андріївський узвіз, 34

Бюджет: ₴₴. Салати (105–190грн), супи (90–290 грн), десерти (30–150 грн).

Страви: ніжна хмаринка з картопляного пюре з консервованим зеленим горошком – 93 грн, тушкована капуста з чорносливом – 95 грн, шпинат паровий з духмяними травами – 95 грн, деруни картопляні з грибним соусом – 135 грн, крем-суп із жолудів у хлібному горщику – 150 грн.

Напої: морквяний сік – 50 грн, морс з журавлини – 30 грн, чай в асортименті – 50 грн.

Деталі: ресторан авторської київської кухні на Подолі, інтер’єр в українському стилі, 3 зали, камін, жива музика, ресторан-довгожитель, авторські страви, літня тераса, доставка, резерв столів, формат take away, кейтеринг.

Ресторан «За двома зайцями» пропонує гостям скуштувати страви авторської київської кухні. Ресторан відкрив свої двері для гостей у 2000 році. Дизайн інтер’єру закладу, тематичне меню та особлива атмосфера переносять гостей у Київ 1913 року. Якщо ви постуєте, рекомендуємо спробувати крем-суп із жолудів у хлібному горщику та деруни картопляні з грибним соусом.

Фото: Facebook ESHAK, Рыба Пила, Ресторан-броварня «Cosmopolite», Urban Space 500, Ресторація «За двома зайцями»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi